Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Monika75 napisał(a): Zoltan Jesli o mnie chodzi, to dostałeś ode mnie ostrzeżenie i nie dotyczyło tego o czym piszesz (choć to też oczywiście ważne), ale tego jak piszesz (o styl pisania). Obiecałeś poprawę, a tymczasem próbkę swojego stylu masz m.in. tutaj: viewtopic.php?t=16219&start=45
To było pół roku temu.
Dobrze chociaż, że nie masz obiekcji co do merytoryki?
Nie jestem wulgarny i nie uzywam niecenzuralnych słów.
Sarkazmy nie są zabronione przez regulamin!
Poza tym jak kogoś czarno na białym złapie sie na krętactwie, kłamstwie to raczej na grzeczną wypowiedź nie wyglada.
Proszę krótko punkt po punkcie co jest złego w moim stylu? Może ja nie widze tego?
Nadal proszę o obiektywna ocenę.
|
Pt maja 29, 2009 13:05 |
|
|
|
 |
Moria
|
Zostawcie Zoltana - on ma dużo racji 
_________________ Codziennie jeden cytat z nauczania ojców Kościoła – blog: http://ojcowiewiary.blogspot.com/
|
Pt maja 29, 2009 13:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wypowiadam się w ogóle co do merytoryki, bo ja akurat nie zwracałam Ci na to uwagi. Ja mówię tu tylko i wyłącznie o tym o czym pisałam wysyłając Ci PW z ostrzeżeniem (nie żadne pół roku temu, tylko kilka dni temu). Miałeś zachowywać się tak jak przystoi chrześcijaninowi (obiecałes to), a nie wdawać się w pyskówki z userami.
Nie traktuj tego, że to ode mnie dostałeś bana. Napisałam moje wyjaśnienie ponieważ odniosłes się tylko do uwagi, którą zgłosił Kancermeister, tak jakby tylko jego zarzuty spowodowały Twoje usunięcie z forum.
Moria napisał(a): Zostawcie Zoltana - on ma dużo racji To czy się ma rację czy nie to jedno, a to jak się ją prezentuje to drugie (wcale nie mniej ważne).
I tyle z mojej strony w tym temacie.
|
Pt maja 29, 2009 13:31 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zoltan napisał(a): Kancermeister napisał(a): Proszę o przyjrzenie się użytkownikowi Zoltan. Ostanio, wypowiadając się w temacie Droga Neokatechumenalna nazwał Najświętszą Eucharystię apostazją i kultem złotego cielca, nadużywając przy tym tekstów papieskich. saxon napisał(a): Kancermeister - konto Zoltan zostało usunięte.
Nie nazwałem Najświętszej Eucharystii apostazją i kultem złotego cielca. Moim celem jest obrona Najświętszej Eucharystii przed nadużyciami liturgicznymi. Nadużycia liturgiczne zostały tak nazwane nie Eucharystia. Naszym adwersarzom udowodniłem właśnie to. Z reszta sam Ratzinger w przytoczonym cytacie przestrzega przed tym.
A jeśli ktoś tak niopatrznie zrozumiał to proszę ocenzurować ten post w ten sposób , by to tak nie wygladało lub go skasować.
Wyleciałem za coś czego nie zrobiłem!!!
Wobec powyzszego proszę o uwzględnienie mojej prosby.
Zoltan
|
Pt maja 29, 2009 15:52 |
|
 |
saxon
|
W dziale Banicja podałem uzasadnienie:
saxon napisał(a): Zoltan - za agresję i brak poprawy mimo wielokrotnych upomnień na PW i obietnic z Jego strony, że będzie pisał inaczej.
Więc nie jest to kwestia jednej wypowiedzi. Decyzja o usunięciu konta zostaje podtrzymana.
|
Pt maja 29, 2009 17:25 |
|
|
|
 |
akacja
|
saxon napisał(a): Zoltan - za agresję i brak poprawy mimo wielokrotnych upomnień na PW i obietnic z Jego strony, że będzie pisał inaczej.
A więc wynika z tego, że jakies obietnice poprawy były, choć zwyciężała słabość ludzkość.
A czym jest Sakrament Pojednania jak nie tymi samymi grzechami i wciąż na nowo spływającą łaską przebaczenia?
A należy dawać szansę nie 7 a 77 razy (por. Mt 18,21-22)
Uzasadnienie tego bana więc jest nieodpowiadające Ewangelii.
|
So maja 30, 2009 21:42 |
|
 |
nomines
Dołączył(a): Cz gru 27, 2007 15:17 Posty: 1233 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
Proszę zwrócić uwagę na użytkownika GADEHETAZ. Próbkę jego "złotych myśli" macie na dole tego tematu: viewtopic.php?p=438081#438081
_________________ "Nauka robi 95 kroków. Pozostałe 5 trzeba przejść na klęczkach." Zenon Ziółkowski
http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)
|
N maja 31, 2009 8:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
proszę o usunięcie postu Mrocznego Pasażera
viewtopic.php?t=21387
nie wiem jaki i czy wogóle łamie regulamin forum - ale nakłania w tym poście do łamania prawa
|
N cze 07, 2009 9:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
a tak wogóle zencognito ma w podpisie jakieś bóstwo
viewtopic.php?t=21157
mozna sobie takie coś wstawić...?
pytam bo nie wiem
i tu pytanie...
czy moderacja ma jakąś hierarchię bóstw, których wizerunki wstawiane na chrześcijańskim forum mogą być umieszczane
(chętnie poznam taką listę)
bo jesli Jeden Jest Bóg, to w zasadzie inne bóstwa to jak wiemy zdecydowanie jego przeciwnicy...
nie rozumiem więc dlaczego pozwala się demoniczne obrazki manifestować na forum chrześcijańskim...
pzdr
|
N cze 07, 2009 11:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
i jak zwykle.... proszę o usunięcie postu grzmota - to są uwagi do moderacji a nie wymiana poglądów
miejsce na dyskusje jest gdzie indziej - więc powtarzqam prośbę -
proszę USUNĄĆ post grmota, jako nienadający się wogóle do charkteru działu i jego regulaminu
pzdr dla moderacji
|
N cze 07, 2009 12:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
moderatorzy są bandą pogan namawiających do łamania prawa
moderatorzy wychwalają jakieś pogańskie demony i łaskawie na forum pozwalają na namawianie do łamania prawa...
namawiaj do kradzieży i czcij demony na WIARA PL
tylko tutaj możesz - jesli chcesz namówić innych do łamania prawa  tylko tutaj możesz powklejać obrazki demonów - wejdź i skorzystaj
WIARA PL
2 dni i żadnej reakcji....
z was są..... D.... a nie moderatorzy
|
Wt cze 09, 2009 12:42 |
|
 |
saxon
|
Moderatorzy nie są zobowiązani natychmiast reagować na każde "kichnięcie" czy bzdurne uwagi tutaj zamieszczane.
Jeżeli wyrażenie się Mrocznego Pasażera w tym konkretnym temacie ktoś uznaje za "nakłanianie do łamania prawa" w świetle obowiązujących przepisów - to proszę złożyć na niego doniesienie do prokuratury.
Odnośnie zaś wizerunku Buddy - to po pierwsze nie był bogiem, a po drugie proszę sobie przejrzeć zdjęcia i rysunki w serwisie religie.wiara.pl.
grzmot - post usunięty i ostrzeżenie
I ponieważ jest to dział "Uwagi do Moderacji", a nie "Obrażanie Moderacji":
outsider - ban na tydzień za ostatni post
|
Wt cze 09, 2009 16:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
scriptor to stary nick outsidera
drogi saxonie
masz rację - nikomu nie musi przeszkadzać demoniczna figurka buddy na tabernakulum ani na portalu wiara. pl
nikomu też nie musi przeszkadzać nakłaniania do omijania prawa...
masz rację moderatorzy nie są do tego by... być odpowiedzialni za innych
masz rację - jako ksiądz odpowiedzialny za forum możesz przyklaskiwać obrazkom demonów - i możesz jako ksiądz tolerować nakłanianie do łamania prawa
twoje forum - twoje sumienie
nie podoba mi się tolerancja dla obrazków demonów i tolerancja dla nakłaniania do łamania prawa
jesli za uwagi dotyczące obrazków demonów... i za uwagi z prośbą o usunięcie posta nakłaniającego do łamania prawa otrzymuję bana...
dziekuję księże - bardzo dziękuję drogi księże
poproszę o zablokowanie konta na nick outsider i scriptor
|
Wt cze 09, 2009 17:20 |
|
 |
saxon
|
Scriptor napisał(a): scriptor to stary nick outsidera jesli za uwagi dotyczące obrazków demonów... i za uwagi z prośbą o usunięcie posta nakłaniającego do łamania prawa otrzymuję bana... A to już jest manipulacja. Powód bana podałem: saxon napisał(a): I ponieważ jest to dział "Uwagi do Moderacji", a nie "Obrażanie Moderacji":
outsider - ban na tydzień za ostatni post więc proszę się nie kreować na "męczennika za wiarę" Scriptor napisał(a): poproszę o zablokowanie konta na nick outsider i scriptor
zgodnie z życzeniem Scriptora kasuję teraz
z nicku outsider proszę napisać po odblokowaniu - wtedy również skasuję jeśli będzie takie życzenie
|
Wt cze 09, 2009 17:33 |
|
 |
Blitz
|
Uprzejmie "donoszę", że user o nicku Kacemaister naruszył wielokrotnie regulamin w dziedzinie dobrego smaku, moralności, kultury i wiedzy.
viewtopic.php?p=439705&highlight=#439705
Zaleca sex palczasty zamiast oralnego. A przed stosunkiem oralnym dobrze umyć zęby.Sic!!! Nie wiem czy się śmiac czy płakać zważywszy, że to katolickie forum?
A czy czasami nie obowiązuje katolika sex "po bożemu"?
|
So cze 13, 2009 13:07 |
|
|
|