Autor |
Wiadomość |
Witold
|
viewtopic.php?t=21496
Pszybył Krul Edyp.
Sami rozsądźcie co z nim zrobić 
|
So cze 13, 2009 13:27 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
So cze 13, 2009 13:54 |
|
 |
nomines
Dołączył(a): Cz gru 27, 2007 15:17 Posty: 1233 Lokalizacja: Nowy Sącz
|
czyżby awaria?
"Modlitwa i formacja
Jeśli chcesz znaleźć źródło... przedzieraj się, szukaj, nie ustępuj
Moderator Monika75 197 4040 Czw Sty 01, 1970 1:00
Zobacz ostatni post"
Skopiowałem wiersz z tabeli na stronie głównej dot. działu "modlitwa i formacja". Swoją drogą na kilku innych działach widnieje ta sama data (1970) i godzina.
_________________ "Nauka robi 95 kroków. Pozostałe 5 trzeba przejść na klęczkach." Zenon Ziółkowski
http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)
|
So cze 13, 2009 22:53 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Raczej błąd. Jeśli wejdziesz w dział, wszystko będzie chodziło normalnie.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
So cze 13, 2009 23:04 |
|
 |
Blitz
|
Blitz napisał(a): Uprzejmie "donoszę", że user o nicku Kacemaister naruszył wielokrotnie regulamin w dziedzinie dobrego smaku, moralności, kultury i wiedzy. viewtopic.php?p=439705&highlight=#439705Zaleca sex palczasty zamiast oralnego. A przed stosunkiem oralnym dobrze umyć zęby.Sic!!! Nie wiem czy się śmiac czy płakać zważywszy, że to katolickie forum? A czy czasami nie obowiązuje katolika sex "po bożemu"?
Czy moderacja nie zauważyła mojego "donosu"?
Ja nie zamierzam odpuścić tego.
W ogóle cały temat jest źle sformułowany i oprócz ukarania Kacerzmeistra wnosz ę o zlikwidowanie topicu.
|
N cze 14, 2009 19:57 |
|
|
|
 |
eu_geniusz
zbanowany na stałe
|
Blitz napisał(a): Blitz napisał(a): Uprzejmie "donoszę", że user o nicku Kacemaister naruszył wielokrotnie regulamin w dziedzinie dobrego smaku, moralności, kultury i wiedzy. viewtopic.php?p=439705&highlight=#439705Zaleca sex palczasty zamiast oralnego. A przed stosunkiem oralnym dobrze umyć zęby.Sic!!! Nie wiem czy się śmiac czy płakać zważywszy, że to katolickie forum? A czy czasami nie obowiązuje katolika sex "po bożemu"? Czy moderacja nie zauważyła mojego "donosu"? Ja nie zamierzam odpuścić tego. W ogóle cały temat jest źle sformułowany i oprócz ukarania Kacerzmeistra wnosz ę o zlikwidowanie topicu.
Co za idiotyczny donos  Autor powinien rano i wieczorem pukać się drewnianym młoteczkiem w czółko (może pomoże?).
Mam nadzieje, ze moderacja jest na tyle inteligentna, ze nie uwzgledni tych głupich donosów.
P.S.
Co to za ustrojstwo "sex po bożemu"?
|
N cze 14, 2009 20:34 |
|
 |
saxon
|
To jest forum dyskusyjne gdyby ktoś nie zauważył - i proszę doczytać regulamin. Jeśli kogoś rażą czyjeś poglądy niezgodne z nauczaniem katolickim, to radzę wchodzić na takie fora, na których niekatolikom nie pozwala się wypowiadać swojego zdania.
|
N cze 14, 2009 21:59 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Czy tylko ja jestem zbulwersowana tym, że użytkownik Jefte harcuje jak pijany zając, obrażając użytkowników i moderatorów?
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
N cze 14, 2009 22:02 |
|
 |
saxon
|
Jak widać w Banicji nie tylko Ty... 
|
N cze 14, 2009 22:33 |
|
 |
Blitz
|
saxon napisał(a): To jest forum dyskusyjne gdyby ktoś nie zauważył - i proszę doczytać regulamin. Jeśli kogoś rażą czyjeś poglądy niezgodne z nauczaniem katolickim, to radzę wchodzić na takie fora, na których niekatolikom nie pozwala się wypowiadać swojego zdania.
Saxon!
Nie przeginaj!
Wyrazanie swoich niekatolickich "wartości" ma swoje granice.
Brak reakcji na zło jest złem. Idąc twoim tokiem myslenia poglądy gejowskie na forum katolickim są git , bo to sie mieści w pluraliźmie i tolerancji. To samo dotyczy sexu oralnego o który poszło.
Wobec powyższego nie spełniasz Saxonie swoich powinności moderatorskich.
Wnoszę do kolegium moderatorskiego o wydalenie ze swego grona kolegi saxona!!!
Administrator też się niech na ten temat odezwie.
|
Pn cze 15, 2009 8:35 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Brawo dla saxona za brak stronniczości! W końcu na forum już nie jest tak jak kiedyś, że większość niekatolickich poglądów była kasowana.
Blitz: w tym temacie nie ma nic złego. Ja wiem, że niektórych ludzi seks oralny bulwersuje sam w sobie, ale to nie powód by wprowadzać niezdrową cenzurę.
Cytuj: Wnoszę do kolegium moderatorskiego o wydalenie ze swego grona kolegi saxona! Chyba nie ma czegoś takiego. :S Cytuj: Administrator też się niech na ten temat odezwie.
Administrator już Ci odpowiedział o ile się nie mylę. ;]
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Pn cze 15, 2009 9:19 |
|
 |
arcana85
|
Blitz napisał(a): saxon napisał(a): To jest forum dyskusyjne gdyby ktoś nie zauważył - i proszę doczytać regulamin. Jeśli kogoś rażą czyjeś poglądy niezgodne z nauczaniem katolickim, to radzę wchodzić na takie fora, na których niekatolikom nie pozwala się wypowiadać swojego zdania. Saxon! Nie przeginaj! Wyrazanie swoich niekatolickich "wartości" ma swoje granice. Brak reakcji na zło jest złem. Idąc twoim tokiem myslenia poglądy gejowskie na forum katolickim są git , bo to sie mieści w pluraliźmie i tolerancji. To samo dotyczy sexu oralnego o który poszło. Wobec powyższego nie spełniasz Saxonie swoich powinności moderatorskich. Wnoszę do kolegium moderatorskiego o wydalenie ze swego grona kolegi saxona!!! Administrator też się niech na ten temat odezwie.
Saxon jest własnie administratorem kolego, jeśli nie zauwazyłeś.
_________________ [b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b] "Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"
|
Pn cze 15, 2009 9:22 |
|
 |
Blitz
|
Error:
Pomyliłem się, bo Saxon jest adminem a nie modem.
Wobec powyższego jego występek jest jeszcze większy niż myślałem.
Wnoszę do wyższej instancji od administratora o pozbawienie go funkcji funkcji administratora ze wzgledu na brak reakcji na zło. Zakrywanie sie tutaj pluralizmem dyskusji i tolerancją jest nikczemnościa w najwyzszym wydaniu. Jest to same zło w szatkach dobra.
Ja tej sprawy nie odpuszczę! Możesz mnie saxon banować, wyrzucać z forum. To nic nie da, bo wszystko jest zapisane właśnie na tym forum. Istnieją "dowody zbrodni".
|
Pn cze 15, 2009 9:35 |
|
 |
saxon
|
To jest temat "Uwagi do moderacji", a nie "Dyskusje o moderacji". Uwaga została zgłoszona - odpowiedź udzielona - sprawę uznaję za zakończoną. Zbędną dyskusję usunąłem.
Następne posty na ten temat usunę wraz z ich autorami.
|
Pn cze 15, 2009 13:42 |
|
 |
saxon
|
w związku z powyższym - posty zostały usunięte
Blitz - ban na tydzień
|
Pn cze 15, 2009 14:49 |
|
|