Czy Polacy lubią ballady. Ballada o Titanicu
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy Polacy lubią ballady. Ballada o Titanicu
Polonez na nową kadencję - Leszek Czajkowski http://www.youtube.com/watch?v=V2V_Ig1m ... re=relatedNarodowo jęli grać ci co nas miażdżyli butem, Zatańczymy psia ich mać danse macabre na swojską nutę (x2) Drański to historii bieg. Złorzeczymy po kryjomu, Skoro Nas kolejny wiek Poprowadzi Eurokomuch. (x2) Złości się sarmacki szczep, bo komunę zna na pamięć. Jeszcze Nas nie leją w łeb, jeszcze granic nikt nie łamie.(x2) Może to ułudny strach i nie wróci smok czerwony. Został żal po tamtych snach solidarnie niedośnionych. (x2) Śmiej się wolny świecie, śmiej! Z kraju powstań i rozbiorów! Nam jak zwykle w chwili złej zbrakło wiary i honoru! (x2) I niech zatroskany Bóg odpuszczenie da Lechitom, by nie wtrząsnął czołgów Bóg biedną Rzecząpospolitą.(x2)
|
Wt lip 19, 2011 7:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Quo Vadis Polonia?" Lech Makowiecki http://www.youtube.com/watch?v=0_dXncXlMdAPamiętasz stary orkiestry grały, wszystkie się panny w tobie kochały. Gdy was żegnano z wódką i Bogiem w tamtą wrześniową najdłuższą drogę. Potem pod Mławą dzielnie stawałeś czołgi nie przeszły, medal dostałeś. Los cię wystawiał nieraz na próby z Monte Cassino prosto na UB. Sanitariuszka prawdziwy anioł tak ranni chłopcy wołali za nią. Gdy kanałami jak było trzeba wiodła ich z Chmielnej prosto do nieba. Nie odebrała nigdy Virtuti, poznała co to śniegi Workuty. A dzisiaj wnuczek dowód jej chowa, wszyscy się śmieją i jest czadowo. Było ich wielu - ludzi ze stali nie mógł ich złamać Hitler ni Stalin Została garstka, z resztą sam zobacz- śmieszne berety, znicze na grobach. Czasami grzebią w śmietnikach nocą, żyć przecież trzeba, a nie ma za co. Za słabi żeby światu urągać, za dumni żeby rękę wyciągać. Ojczyzna, Honor- frazesy puste świat się odbija w krzywym lustrze, Spocony raper klepie pacierze- jest zajebiście, ja tam mu nie wierzę. Historia uczy, lecz nie każdego- bawmy się ! bawmy! do upadłego! Wszystko już było,świat się nie zmienia, zegar odlicza czas do spełnienia. Zaskoczy kiedyś mózgi wyprane Grzyb ponad miastem, salwa nad ranem. Oni walczyli za kraj w potrzebie Kto ich zastąpi? Nie wiem... ...Ja nie wiem...
|
Śr lip 20, 2011 7:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ballada smoleńska http://www.youtube.com/watch?v=PNBfvsKoVMk Najnowsze Salon24 Polityka Różności 14.08.2010 15:23 5 opublikowana w: Iskry Polskości! Ballada smoleńska Ludzie przecież nie są tacy źli, więc po co mnożyć teorie spiskowe? Świat wygląda całkiem nieźle gdy patrzeć nań przez szkło kontaktowe. Nie trzeba na to żadnych dowodów, bo to jest prawda ogólnie znana, że nic nie łączy tak dwóch narodów jak krew na ich ziemi przelana. I czas tu chyba nic nie zmieni - epoka za epoką mija - im więcej naszej krwi w tej ziemi, tym nas silniejsza wiąże przyjaźń Ludzie przecież nie są tacy źli... Przez lat dwadzieścia trwałe więzy zanadto nam się rozluźniły, więc trzeba wzmocnić je czym prędzej i nie żałować przy tym siły! Niech zabrzmi znów w Zielonej Górze tak jak przed laty pieśń przyjaciół (pewnie by wielu żyło dłużej, gdyby ich język znał Protasiuk). Ludzie przecież nie są tacy źli... Miarą kultury i postępu stosunek jest do adwersarzy, nas nikt nie wrzuca do ustępu, nie strzela się do dziennikarzy. Ci zresztą wiedzą już jak słowem obronić rację stanu polską - lepiej być żywym Miecugowem, niż przyzwoitą Politkowską. Ludzie przecież nie są tacy źli... Gdy już przeniosą nam stolicę do leśniczówki w Ruskiej Budzie, gdy spod Pałacu znikną znicze i krzyż zabiorą światli ludzie, Gdy wyzwą cię od oszołomów wreszcie „przyjaciół" naślą rano - pamiętaj: Ty tu jesteś w domu! A oni... Długo nie zostaną!
|
Cz lip 21, 2011 8:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Książę Józef Poniatowski - Przemysław Gintrowski http://www.youtube.com/watch?v=9DafxebQ ... re=related Jako prezent promocyjny dla miłośników polskiej historii i etosu - Marsz księcia Józefa Poniatowskiego - dlatego, że piękny: http://www.youtube.com/watch?v=_WH6SuYLRxQ&NR=1 Ks. Józef PoniatowskiJerzy Czech Ostatni właśnie wysadzono most Do diabła z nim! Wpław rzekę przepłyniemy! My sami wszak wybraliśmy ten los I białych flag wywieszać nie będziemy Przeszliśmy Wisłę, Wartę przeszliśmy, Więc chyba już jesteśmy Polakami Jesienny blask rozpędził ranne mgły I czarne orły widać ponad nami Niewielu nas zostało tu, no cóż Tylu odważnych do niedawna jeszcze było Lecz cesarz dziś przegrywa bitwy już My zaś, jak zwykle, osłaniamy tyły Znów dzięki nam na drugi przeszli brzeg Lecz obca pamięć krótka bywa przecie Przelana krew i zeszłoroczny śnieg Jednaka cenę mają na tym świecie Podnieście wzrok, na lament czasu brak Musimy znaleźć miejsce na przeprawę Przez ile lat będziemy szukać tak I nurtom rzek dodawać barwy krwawej ? Na murach Lipska legł bitewny pył A w kraju dźwięczy melodyjka stara Że ten kto wczoraj jakobinem był Jutro zostanie namiestnikiem cara A dla nas chłopcy nieskończona gra Bo przyszły los jest wciąż nieodgadniony I wygrać może, kto do końca trwa A przegra ten, kto bije dziś pokłony Choć szaleńcami zwać by chcieli nas Cośmy przeżyli, nikt nam nie odbierze Kto wolnym był przez krótki nawet czas Nie żal mu potem pogrzeb mieć w Elsterze!
|
Pt lip 22, 2011 10:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ballada o Jeźdźcach Apokalipsy Andrzej Kołakowski http://www.youtube.com/watch?v=4w99ch0pBNgWino nabrało smaku octu niebo zasnuły ciemne chmury, w sukni z czarnego złotogłowiu posłaniec pierwszy ruszył z góry. Koń jego biały był jak mleko parł do zwycięstwa nie do sławy tratował ziemię kopytami czerwienią białe futro skrwawił. Wtem słońce dymem się zasnuło a w rzekach nagle zbrakło wody koń barwy ognia i pożaru niósł ducha walki i niezgody. Tam gdzie na popas się zatrzymał i palił wstrętne swe ogniska nienawiść szerzył i szaleństwo a ziemia była od krwi śliska. I trzeci jeździec runął z góry na grzbiecie niósł go rumak kary płacił denara za pszenicę za jęczmień płacił dwa denary. I wagę dzierżył w swoich dłoniach na której ludzkie losy ważył chcieli go winem marnym spoić lecz wina pić się nie odważył. I ruszył z nieba czwarty jeździec w całun śmiertelny był odziany piekło szło za nim, wszystko przed nim padało mieczem podcinane. Czwarta część wody w krew zamienił czwarta część ziemi krwią spłynęła koń czaszki miażdżył kopytami a świat zaraza ogarnęła. I odjechało czterech jeźdźców dzień gniewu minął, a wśród żywych wśród krwi, szaleństwa i pożaru przetrwała garstka sprawiedliwych. I odjechało czterech jeźdżców dzień gniewu minął.
|
So lip 23, 2011 9:28 |
|
|
|
 |
anna_marta
|
WYSPA http://www.youtube.com/watch?v=jLQifPu6XPwWierz mi, wierz, ta wyspa jest. To gdzieś tu, gdzieś blisko już. Uwierz w to i pomóż mi, pomóż ją odnaleźć. Tam już rąk nie zranisz swych, napalm tam nie zakwita krwią, ani też na wyspie tej nikt nie sadzi drzew kolczastych, drutów. Tam noce spokojne, tam tylko spadają race gwiazd, na szczęście to, trzeba wierzyć im. Tam dni są słoneczne, tam łąki zielone, chłopcy z nich rwą kwiaty swym ukochanym. Musisz uwierzyć mi, że jest taka wyspa pod skrzydłami ptaków, gdzie dziecko bez trwogi spogląda w gęstwinę białych chmur, bo wie, że z nich tylko deszcz. Wierz mi, wierz, ta wyspa jest i nasz tam będzie domu dach, nasze drzwi do których nikt nocą nie zapuka. Wierz mi, wierz, ta wyspa jest póki ty jesteś ze mną tu. Może brzeg nad Wisłą jej, może jest nią właśnie twa ojczyzna. Gdzie noce spokojne, tam tylko spadają race gwiazd, na szczęście to, trzeba wierzyć im. Gdzie dni są słoneczne, gdzie łąki zielone, chłopcy z nich rwą kwiaty swym ukochanym. Musisz uwierzyć mi, że jest taka wyspa pośród morza ognia, gdzie dziecko bez trwogi spogląda w gęstwinę białych chmur, bo wie, że z nich tylko deszcz.
|
So lip 23, 2011 10:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: W styczniu 1923 roku w klubie garnizonu moskiewskiego, w obecności Lwa Trockiego i Anatolija Łunaczarskiego, odbył się sąd nad Panem Bogiem. Oczywiście ten bolszewicki podsądny nie stawił się na proces osobiście — więc został zaocznie skazany na śmierć...
Sekretarz generalny Kominternu José Diaz oświadczył triumfalnie:
"Hiszpania znacznie prześcignęła Sowiety w walce z Kościołem. W jej częściach, które są w naszych rękach, Kościół przestał już istnieć".
Iberyjski komunista powiedział to wkrótce po tym, jak zdjęcia rozstrzeliwanego przez bolszewickich zbirów Chrystusa obiegły cały świat. Pluton egzekucyjny w Madrycie - na rozkaz lewicowych władz republikańskich - wypalił w 1937 roku salwę do rozkładającego ręce w geście miłości wielkiego posągu Chrystusa... Cytuj: Świadkiem tego nieprawdopodobnego koszmaru był Niemiec, który to opisał w Berliner Tagesblatt. "Naród rosyjski - kończył - nie wybaczy tego poniewierania jego najświętszych uczuć. Przyjdzie chwila, w której powstanie on, niby słup ognisty w Biblii, i potężną ręką wymierzy czerwonej małpie policzek, od którego zadrży cała kula ziemska". Jakże do tego daleko! "O czym nie pomyśleli - pisze ojciec Rigaux - imperatorzy rzymscy, którzy od Nerona aż do Juliana Apostaty wytrwale w ciągu trzech stuleci dążyli do zniszczenia chrześcijaństwa, co nie przeszło przez głowę ani Alaryka, ani Attyli, ani muzułmańskich zdobywców Hiszpanii, co daremnie próbowali wprowadzić drogą dekretów i gilotyny jakobini w 1793 roku, a i to nie wszyscy - to władze sowieckie postanowiły urzeczywistnić w jak najkrótszym przeciągu czasu, stawiając sobie za cel wytworzenie nowej rasy ludzi, rasy ateistycznej, na wszystkie zamki zamkniętej w ciasnocie i zaduchu materii". Ileż musi się zmienić, żeby nic się nie zmieniło... Sąd nad Panem Bogiem - Andrzej Kołakowski http://www.youtube.com/watch?v=7tgTd6be44I"Stacja I Pan Jezus na śmierć skazany"Andrzej Kołakowski W końcu stycznia 1923 roku W moskiewskim klubie garnizonowym W obecności Trockiego i Łunaczarskiego Odbył się sąd nad Panem Bogiem Ponieważ podsądny nie zjawił się Więc zaocznie został skazany na śmierć. Sąd nad Bogiem się odbywał na świetlicy Chociaż wyrok dużo wcześniej uzgodniono. Piłatowi nikt nie poda tu miednicy, Nikt nie spłucze czystą wodą rąk skrwawionych. Tu skończyła się zabawa, tutaj nie masz czystych rąk, Dla pokornych pieskie życie A dla wrogów ósmy krąg Więc już teraz obozowe włóż kamasze Albo krzycz : krew na nas i na dzieci nasze. Oskarżony się nie stawił osobiście Choć wezwanie na ulicach ogłoszono Choć sam Lenin tego się domagał w liście Choć na sali cały miejski lud stłoczono Sędzia toczy groźnym wzrokiem po zebranych : Może znajdzie się ktoś w Bogu zakochany ? Tu skończyła się zabawa, tutaj nie masz czystych rąk, Dla pokornych pieskie życie A dla wrogów ósmy krąg Więc już teraz obozowe włóż kamasze Albo krzycz : krew na nas i na dzieci nasze. Sędzia chłopek był niedawno przeszkolony Jeszcze gubił w dialektycznych się problemach Teza : wydać wyrok śmierci dziś na Boga Antyteza brzmi koszmarnie : Boga nie ma Pot mu spływa za koszulę, serce wali mu jak młot Jak się tutaj nie wykaże, to postawią go pod płot Więc już teraz obozowe włóż kamasze Albo krzycz : krew na nas i na dzieci nasze. Nagle wstaje były pop - w teologii był szkolony Boga nie ma tutaj lecz - jego lud gęsto jest stłoczony Więc gdy Boga osobiście tu nie stało, Możesz skazać dziś na śmierć mistyczne ciało. Opuszczali świetlicę ze spuszczoną głową Brali krzyże na plecy i korony cierniowe Podążali tak noga za nogą I w cierpieniu łączyli się z Bogiem I dźwigali swe losy garbate A Bóg płakał nad sędzią, a Bóg płakał nad katem...
|
N lip 24, 2011 14:34 |
|
 |
anna_marta
|
W kalendarzu jest taki dzień [*] http://www.youtube.com/watch?v=VNbLYrJ1 ... re=relatedi http://www.youtube.com/watch?v=AhYpTR9PhTEJanusz Gniatkowski W kalendarzu jest taki dzień - tekst piosenki Gdy w ogrodach wiatr nocą gra, Gdy cię ogarnia smutek, jak mgła, Gdy oczy śmiać się przestają, A w sercu jakoś źle, Nie patrz ponuro zaraz na świat. To nic, że gwiżdże wiatr, Zabraknie mu kiedyś tchu, Sprzykrzy się gwizdać mu. Refren: W kalendarzu jest taki dzień Przeznaczony wyłącznie dla ciebie. Pośród innych ukrytych dat, Niby w książce ukryty kwiat. Znikną chmury i troski, i cień, Słońce wyjdzie na spacer po niebie. W kalendarzu jest taki dzień, taki dzień, Przeznaczony wyłącznie dla ciebie.
|
Pn lip 25, 2011 13:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Być może - Anna German http://www.youtube.com/watch?v=OYZDGC-Edj0 " Być może " słowa : Stanisław Dobrowolski Być może, gdzie indziej są ziemie piękniejsze i noce gwiaździstsze, i ranki jaśniejsze, być może, bujniejsza, zieleńsza jest zieleń i ptaki w gałęziach śpiewają weselej. Być może, gdzie indziej... lecz sercu jest droższa piosenka nad Wisłą i piasek Mazowsza. Są zmierzchy na fiordach i cienie piramid, i zorze polarne, i sen pod palmami, stubarwne motyle, baśniowe ogrody i miasta w ogrodach cudownej urody. Być może... Być może, być może, że wszystko gdzieś lepsze i ptaki, i gwiazdy, i śpiew, i powietrze, że były gdzieś nawet szczęśliwsze narody i drzewa wdzięczniejsze od wierzby u wody. Być może...
|
Cz lip 28, 2011 17:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ballada o niebie i ziemi - Anna German http://www.youtube.com/watch?v=ztzVNuaM ... re=relatedOtwarto drogę mam do gwiazd już przyciągania zrzucamy brzemię nadejdzie pora, przyjdzie czas porzucić Ziemię. Znajdziemy może inny sens i inne szczęście będzie nam dane. I zapomnimy, zapomnimy gorycz klęsk wśród obcych planet. A kiedy polecimy tam i za tęsknotą ruszymy w pościg. zaświeci stara Ziemia, zaświeci nam światłem miłości. Westchniemy Ziemio pusto nam [ pusto nam ] Wśród nieskończonych świateł i cieni [ świateł i cieni ] Zadamy starym , starym słowom kłam [ starym słowom kłam ] Nie tak jest w niebie jako na Ziemi [ jako na ziemi ] Zgadniemy czego , czego nam jest brak i zrozumiemy czego nam trzeba I zawołamy to nie tak , to nie tak [ nie tak ] nie tak [ nie tak ] nie tak [ nie tak ] Za mało Ziemi zbyt dużo , dużo nieba. Dalekie światło wezwie nas i powrócimy z czarnych przestrzeni w najdroższy niegasnący blask x 3 jedynej Ziemi [wiernej nam] jedynej Ziemi x 3
|
Cz lip 28, 2011 19:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Anna German, niepowtarzalna, ceniona, lecz ... niedoceniona. Dawano jej do śpiewania piosenki, a urodziła się, by śpiewać pieśni. Czasem włączała do swojego repertuaru utwory na miarę posiadanych możliwości wokalnych. Żal, że tylko czasem. La Malagueña (Homenaje a Sarita Montiel) - Trio Los Panchos http://www.youtube.com/watch?v=IuT7pYKS ... ure=fvwrel MALAGUEÑA SALEROSA - Nana Mouskouri http://www.youtube.com/watch?v=4_SA1cegm38 "Malagueña" - Anna Germanhttp://www.youtube.com/watch?v=t9Knf1RwRIsQue bonitos ojos tienes - Jakież piękne oczy masz Debajo de esas dos cejas - Poniżej obu tych brwi Debajo de esas dos cejas - Poniżej obu tych brwi Que bonitos ojos tienes. - Jakież piękne oczy masz Ellos me quieren mirar - One chcą na mnie patrzeć Pero si tu no los dejas - Lecz ty im nie pozwalasz Pero si tu no los dejas - Lecz ty im nie pozwalasz Ni siquiera parpadear. - Choćby nawet zamrugać Malaguena salerosa - Urocza Malagenio (mieszkanka Malagi) Besar tus labios quisiera - Chciałbym całować twe usta Besar tus labios quisiera. - Chciałbym całować twe usta Malaguena salerosa - Urocza Malagenio Y decirte nina hermosa. - I mówić ci wspaniała dziewczyno Que eres lin........da y hechicera, - Jakże pię.....kna i cudowna jesteś Que eres linda y hechicera - Jakże piękna i cudowna jesteś Como el candor de una rosa. - Niczym biel róży Si por pobre me desprecias - Jeśli mną gardzisz z powodu biedy Yo te concedo razon - Przyznaję ci rację Yo te concedo razon - Przyznaję ci rację Si por pobre me desprecias. - Jeśli mną gardzisz z powodu biedy Yo no te ofrezco riquezas - Nie oferuję ci bogactw Te ofrezco mi corazon - Oferuję ci moje serce Te ofrezco mi corazon - Oferuję ci moje serce A cambio de mi pobreza. - W zamian za moją biedę Malaguena salerosa - Urocza Malagenio Besar tus labios quisiera - Chciałbym całować twe usta Besar tus labios quisiera. - Chciałbym całować twe usta Malaguena salerosa - Urocza Malagenio Y decirte nina hermosa. - I mówić ci wspaniała dziewczyno Que eres lin........da y hechicera, - Jakże pię.....kna i cudowna jesteś Que eres linda y hechicera - Jakże piękna i cudowna jesteś Como el candor de una rosa. - Niczym biel róży Y decirte nina hermosa. - I mówić ci wspaniała dziewczyno
|
Cz lip 28, 2011 20:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
AVE MARIA - Anna German muzyka : Charles-François Gounod http://www.youtube.com/watch?v=QcrtdkdY5MgAve Maria, gratia plena Dominus tecrum Benedicta tu in mulierebus, Et benedictus Fructus ventris tui, Jesus Santa Maria, Santa Maria, Maria, Ora pro nobis, Nobis peccatoribus, Nunc et in hora Mortis nostrae Amen Amen
|
Pt lip 29, 2011 19:25 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Rosjanie kochali Annę German. To w rosyjskich archiwach fonograficznych wciąż odnajdujemy nieznane lub zapomniane jej utwory. Kołysanka Анна Герман Колыбельная Слушайте колыбельную классическую песню: http://www.youtube.com/watch?v=Hwvmtdg1 ... re=relatedИ не могу удержаться - выкладываю тут же видео клип с очень красивой, великолепной, прекрасной колыбельной песней в исполнении неподражаемой певицы Анны Герман - очень нежной и трогательной женщины, безумно талантливой, но так мало пожившей на белом свете. Вот текст этой трогательной, детской, колыбельной, убаюкивающей песни в исполнении Анны Герман: Месяц над нашею крышею светит, Вечер стоит у двора, Маленьким птичкам и маленьким детям Спать наступила пора. Завтра проснешься и ясное солнце Снова взойдет над тобой: Спи мой воробушек, спи мой сыночек, Спи мой звоночек родной. Спи моя крошка, мой птенчик пригожий, Баюшки-баю-баю. Пусть никакая печаль не тревожит Детскую душу твою. Ты не увидишь ни горя, ни муки, Доли не встретишь лихой. Спи мой воробушек, спи мой сыночек, Спи мой звоночек родной. Спи мой малыш, вырастай на просторе, Быстро промчатся года. Белым орленком на ясные зори Ты улетишь из гнезда. Ясное небо, высокое солнце Будут всегда над тобой. Спи мой воробушек, спи мой сыночек, Спи мой звоночек родной. И пусть Вашему малышу снятся самые сладкие и счастливые сны! Спокойной ночи! Автор: Тина Рашина
|
Pt lip 29, 2011 19:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Anna German - Andaluzyjska romanza / Romance andalouse, sous-titré (1965) http://www.youtube.com/watch?v=rJYavtM7 ... re=relatedW tę noc bez gwiazd bez księżyca Świecił mu tylko jaśmin Gdy zabrzmi bruk na pustych ulicach Biały kwiecie jaśminowy zgaśnij Niech czujny liść go osłania Nim wstanie dzień znów tu nadjadą Stratują noc kopytami Noc pod Grenadą, noc pod Grenadą. Już pierwszy świt noc poplamił Długi cień cyprys kładzie Nie wraca nikt na moje wołanie Noc do sennych wchodzi bram w Grenadzie. Ucichła już noc daleka Jakby jej ktoś skradł kastaniety I tylko ja ciągle czekam Czekam na ciebie i nie wiem gdzie ty. Znalazłam cię tam gdzieś zasnął Tam gdzie cień trwa na czatach Na czole czarnych włosów masz pasmo A we włosy róża ci się wplata. Antonio skąd róża taka Ostatni kwiat noc tobie składa Już słowik w głos zaczął płakać I krwią się barwi jutrzenka blada.
|
Pt lip 29, 2011 22:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Echo miłości Анна Герман - Эхо любви http://www.youtube.com/watch?v=6rFRki9B ... re=related Анна Герман и Александр Маршал - Эхо любви http://www.youtube.com/watch?v=LFF6FpTV ... re=related
Анна Герман Лев Лещенко - Эхо любви http://www.youtube.com/watch?v=uLFG9nQq ... re=relatedЗапись с телефестиваля "Песня-77". Музыка Е. Птичкин, слова Р. Рождественский. песня года 1977 Покроется небо пылинками звёзд. И выгнутся ветви упруго Тебя я услышу за тысячу вёрст: Мы - эхо, мы - эхо, Мы долгое эхо друг друга Мы - эхо, мы - эхо, Мы долгое эхо друг друга И мне до тебя, где бы я ни была, Дотронуться сердцем не трудно. Опять нас любовь за собой позвала. Мы - нежность, мы - нежность, Мы -вечная нежность друг друга! Мы - нежность, мы - нежность, Мы -вечная нежность друг друга! И даже в краю наползающей тьмы, За гранью смертельного круга Я знаю с тобой не расстанемся мы! Мы - память, мы - память, Мы -звёздная память друг друга Мы - память, мы - память. Мы - звёздная память друг друга!
|
So lip 30, 2011 5:25 |
|
|
|