Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 14, 2025 3:00

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
 Andrzej Lepper nie żyje 
Autor Wiadomość

Post Re: Andrzej Lepper nie żyje
Witold napisał(a):
Gita2 napisał(a):
To do ciebie WITOLDZIE

Brak kontaktu z rzeczywistością jest już twoim znakiem firmowym.

Dawno nie czytałam tak "merytorycznego" komentarza w twoim wydaniu.
P.S.Co do przyczyn śmierci A.Leppera to warto znać jego wywiad z redaktorem Sakiewiczem.
Informacje te, na pewno zostaną zamiecione pod dywan, z dwóch powodów: niewygodne sa dla koalicji:SLD- PO oraz z tej racji, że macki mafii pozorującej samobójczą śmierć są na tyle mocne, że boją się ich nawet prokuratorzy.

Wt sie 09, 2011 7:42

W dzisiejszym ND artykuł Macieja Walaszczyka:"Czego bał się Lepper"
http://www.naszdziennik.pl/index.php?da ... d=po05.txt

Wt sie 09, 2011 8:17
Gita2 napisał(a):
Witold napisał(a):
Gita2 napisał(a):
To do ciebie WITOLDZIE

Brak kontaktu z rzeczywistością jest już twoim znakiem firmowym.

Dawno nie czytałam tak "merytorycznego" komentarza w twoim wydaniu.
P.S.Co do przyczyn śmierci A.Leppera to warto znać jego wywiad z redaktorem Sakiewiczem.
Informacje te, na pewno zostaną zamiecione pod dywan, z dwóch powodów: niewygodne sa dla koalicji:SLD- PO oraz z tej racji, że macki mafii pozorującej samobójczą śmierć są na tyle mocne, że boją się ich nawet prokuratorzy.

Nie opleciony mackami red. Sakiewicz nie potrafił uchronić Leppera od śmierci?....zapomniał o obowiązkach patrioty katolika i zadowolił się jedynie wywiadem?
A może rację ma czołowy red. GazPOl R. Ziemkiewicz, który w dzień śmierci pisze, że służby specjalne wypromowały Leppera.
http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/08/0 ... ca-leppera
http://fronda.pl/news/czytaj/tytul/ziem ... pera_14729

Zrozumiałe byłoby gdyby Lepper poszedł uskarżać się do Ndz - stale był związany z o. Rydzykiem i jego mediami.
Ale nonsenem jest szukanie pomocy w GazPol który ostentacyjnie go lekceważył i traktował jako ćwoka
http://rafalziemkiewicz.salon24.pl/553,skandal-lipa

W razie czego to jest niezawodny dywan :D

Wt sie 09, 2011 8:39

"W razie czego jest niezawodny dywan"
Dywan i w tym wypadku okaże się przydatny.
P.S Co do ochrony Leppera przez Sakiewicza, to nie bądź śmieszna Alus.
Dzieciom w przedszkolu możesz powiedzieć, że Sakiewicz dysponuje służbami, które mogą ochronić zagrożonego.

Wt sie 09, 2011 8:54
Gita2 napisał(a):
Dzieciom w przedszkolu możesz powiedzieć, że Sakiewicz dysponuje służbami, które mogą ochronić zagrożonego.

Własnie dlatego jak tragifarsa brzmi twierdzenie Sakowicza, że Lepper poszedł do GazPolu po pomoc, do medium, które przez lata nie ukrywało pogardy wobec niego.

Wt sie 09, 2011 10:48

Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):

Własnie dlatego jak tragifarsa brzmi twierdzenie Sakowicza, że Lepper poszedł do GazPolu po pomoc, do medium, które przez lata nie ukrywało pogardy wobec niego.

A w przemianę człowieka nie wierzysz? Przemiana Szawła w gorliwego Pawła to nie pierwsza i nie ostatnia przemiana człowieka na tym padole ziemskim.

Wt sie 09, 2011 11:10
Gita2 napisał(a):
Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):

A w przemianę człowieka nie wierzysz? Przemiana Szawła w gorliwego Pawła to nie pierwsza i nie ostatnia przemiana człowieka na tym padole ziemskim.

Który miał się przemienić Lepper czy Sakiewicz?
Jakoś Giertych, który wspólnie z Lepperem oskarża Kaczyńskiego nie dostrzegł przemiany Leppera, a spotkał się z nim 2 tygodnie temu.
Sakiewicz rozmawiał kilka miesięcy temu i nie sprzedał takiego newsa :o ....uwierzę, gdy Wisła zacznie płynąć w kierunku Baraniej Góry.

Wt sie 09, 2011 11:20

Jakie to wszystko przewidywalne - teraz PIS i RM będzie kanonizować Leppera i uzna go za męczennika afery gruntowej i jego śmierć stanie się dla prawicy, tym samym czym śmierć Barbary Blidy dla lewicy.

Śr sie 10, 2011 12:40
Moderator

A ja czekam na odpowiedź Gity2 na to:
Soul33 napisał(a):
No to komu z władz opłacało się zaryzykować polityczną śmiercią oraz wieloletnim więzieniem (w zasadzie to nawet całym swoim życiem) i mógł zlecić morderstwo Leppera?
Podobno byłaś dobra z logiki. Zatem proszę: bilans zysków i strat. Z jakiego powodu ryzyko - choćby spadku słupków - byłoby opłacalne?

~ Pink Floyd, "Hey you"

Śr sie 10, 2011 13:25

Kto się zaczął obawiać zeznań Leppera?
Na to częściowo odpowiedź zna redaktor Sakiewicz, który w GP opublikował rozmowę z Lepperem.
Już wcześniej pisałam, że po wypowiedzi Żakowskiego doszłam do wniosku, że na "samobójczej" śmierci leppera mogło zależeć zarówno SLD jak i PO.
Wyśmiany przez "publiczne" media układ dysponuje mafijnym zapleczem wyspecjalizowanym w "samobójczych" śmierciach.
Śmierć Leppera to trzecia z kolei śmierć którą można połaczyć ze sprawą afery gruntowej.
W maju zmarł zaufany prawnik Leppera Ryszard Kuciński, a miesiąc temu powiesił się doradca Leppera Wiesław Podgórski.
Lepper zaczął się bać i szukać kontaktów z J.Kaczyńskim, trafił do redaktora Sakiewicza.
Więcej na ten temat w artykule ND:

http://www.naszdziennik.pl/index.php?da ... d=po07.txt

Śr sie 10, 2011 13:44
Gita2 napisał(a):
Już wcześniej pisałam, że po wypowiedzi Żakowskiego doszłam do wniosku, że na "samobójczej" śmierci leppera mogło zależeć zarówno SLD jak i PO.Wyśmiany przez "publiczne" media układ dysponuje mafijnym zapleczem wyspecjalizowanym w "samobójczych" śmierciach.Śmierć Leppera to trzecia z kolei śmierć którą można połaczyć ze sprawą afery gruntowej.

Afera gruntowa była związana z wewnętrzna rozgrywką między PiS-em a Samoobroną. PO ani SLD nie miało z tą sprawą nic wspólnego. Dlaczego ktoś stamtąd miałby się obawiać rzekomej zmiany zeznań Andrzeja Leppera?

Śr sie 10, 2011 14:29
Moderator

Gita2, napisałem "bilans zysków i strat". Jednak Ty o samych możliwych zyskach. A co z możliwymi stratami? Aferę gruntową może dać się przetrwać. Morderstwa nie.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Śr sie 10, 2011 14:31
Sakiewicz od wrzesnia 2010r czekał z ujawnieniem rozmowy z Lepperem :o ....czekał na odpowiednią okazję?

Śr sie 10, 2011 14:47

mauger napisał(a):
Gita2 napisał(a):
Już wcześniej pisałam, że po wypowiedzi Żakowskiego doszłam do wniosku, że na "samobójczej" śmierci leppera mogło zależeć zarówno SLD jak i PO.Wyśmiany przez "publiczne" media układ dysponuje mafijnym zapleczem wyspecjalizowanym w "samobójczych" śmierciach.Śmierć Leppera to trzecia z kolei śmierć którą można połaczyć ze sprawą afery gruntowej.

Afera gruntowa była związana z wewnętrzna rozgrywką między PiS-em a Samoobroną. PO ani SLD nie miało z tą sprawą nic wspólnego. Dlaczego ktoś stamtąd miałby się obawiać rzekomej zmiany zeznań Andrzeja Leppera?

Między PiS, a Samoobroną sprawa była gorąca cztery lata temu.
Teraz, gdy Lepper chciał zeznać prawdę, nie wiem czy na slutek, że ruszyło go sumienie, czy z innego powodu, nie zdążył tego zrobić, gdyż dopadli go i "samobójcza" śmierć została wszem i wobec ogłoszona.
To, że stop klatka pokazała na telewizorze Leppera; Tuska, może znaczyć, że mafia chce również rzucić podejrzenie na Tuska, a więc mafijne zaplecze SLD z mafijnym zapleczem PO, ale bez Tuska.
Orientacyjna godz. śmierci około godz. 12.00, a stop klatka zatrzymana na godz.13.15, czyli godzinę po swojej śmierci Lepper zatrzmał telewizor.
To, że akurat na konferencji Donalda Tuska, to może być próba mafii pokazania, że Tusk w tym maczał palce, a więc siłą rzeczy to akurat przemawia na korzyść Tuska.
W Polsce zakamuflowanych jest kilka tysięcy sowieckich agentów i niekoniecznie chcą oni nadal widzieć Tuska na czele rządu, lepiej widziany byłby na przykład Miller z SLD.

Śr sie 10, 2011 14:48

Soul33 napisał(a):
Gita2, napisałem "bilans zysków i strat". Jednak Ty o samych możliwych zyskach. A co z możliwymi stratami? Aferę gruntową może dać się przetrwać. Morderstwa nie.

Nie interesuję mnie bilanse, interesują mnie fakty.

Śr sie 10, 2011 14:50
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona