Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 11:06

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2481 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 166  Następna strona
 Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska 
Autor Wiadomość

Post Re: Polska Zjednoczona Platforma Obywatelska
Witold napisał(a):
Gita napisał(a):
W hipokryzji i podwójnych standardach Platformy nikt nie jest w stanie przebić.

Oczywiście, bo podwójne standardy stosowane przez PO sa złe, ale podwójne standardy stosowane przez PiS są dobre :)

Jak kto Gicie ukraść krowę, to jest zły uczynek, a dobry...

Daj sobie spokój z tą krową i Kalim, to stare jak świat.
A to z ostatniej chwili: 49letni mężczyzna, który w 2007r zaufał Platformie i dzisiaj podpalił się pod
Gmachem URM, jego pierwsze słowa w zostawionym liście skierowanym do Tuska tak brzmią:"Panie premierze otacza się pan zgrają klakierów i hipokrytów..."
Nic dodać nic ująć.

Pt wrz 23, 2011 16:27

Gita2 napisał(a):
Daj sobie spokój z tą krową i Kalim, to stare jak świat.

No i świetnie, więc powinnaś zrozumieć.

Cytuj:
jego pierwsze słowa w zostawionym liście skierowanym do Tuska tak brzmią:"Panie premierze otacza się pan zgrają klakierów i hipokrytów..."

I Gita się z tym zgadza? Przecież to sugeruje, że pan premier jest zupełnie w porządku - tylko otaczają go sami źli ludzie :(

Pt wrz 23, 2011 16:30
Gita2 napisał(a):
Tusk jeździ sobie Tuskobusem, a przed gmachem jego urzędowania podpala się zrozpaczony człowiek.
Gdyby role odmienic i na miejscu Tuska był Kaczyński media rozwrzeszczałyby się w nieboglosy oczywiście obwiniając za to Kaczyńskiego.

I ten zrozpaczony człowiek pisze w liście do premiera Tuska, że prosił o pomoc J. Kaczyńskiego - oczywiscie bezskutecznie.

Pt wrz 23, 2011 17:07

Alus napisał(a):
Gita2 napisał(a):
Tusk jeździ sobie Tuskobusem, a przed gmachem jego urzędowania podpala się zrozpaczony człowiek.
Gdyby role odmienic i na miejscu Tuska był Kaczyński media rozwrzeszczałyby się w nieboglosy oczywiście obwiniając za to Kaczyńskiego.

I ten zrozpaczony człowiek pisze w liście do premiera Tuska, że prosił o pomoc J. Kaczyńskiego - oczywiscie bezskutecznie.

Ty też na głowę upadłaś i nie wiesz, kto w Polsce rządzi?
To kto niby ma stanowić takie prawo, aby ludziom żyło się lepiej OPOZYCJA???
To Kaczyński podniósł podatek vat, na skutek czego ceny podskoczyły?
Z tą prośbą do Kaczyńskiego to prawda, szyta grubymi nićmi.

Pt wrz 23, 2011 18:56
Cytuj:
To Kaczyński podniósł podatek vat, na skutek czego ceny podskoczyły?

Kobieto!!
Jak nie rozumiesz o co chodziło to nie zabieraj głosu bo sie tylko kompromitujesz.

Facet pisał o KORUPCJI, a nie o VAT...a poza tym nie ma co ukrywać. Ktos kto siępodpala zdrowym psychicznie nie jest. Kto go do tego stanu doprowadził? najpewniej jakies skorumpowane urzędasy ze skarbówki. Na takich nie poradzi ani Tusk, ani Kaczyński. Głupi urzędnicy zawsze istnieli i zawsze istnieć będa, niezależnie od tego kto sprawuje władzę.
Tak w Rządzie Tuska jak i poprzednio w Rządzie Kaczyńskiego byli ludzie skorumpowani...a w kancelarii Lecha Kaczyńskiego był nawet ćpun.

Nie pisz więc bzdur o tym, że podwyżka VAT jest przyczyną tej tragedii. Na takie teksty to może się załapać tylko kompletny ignorant i tłumok...a takich to sobie poszukaj w "Salonie", wśród czytelników Twoich wypocin.

[ostrzeżenie za uwagi personalne - saxon]

Pt wrz 23, 2011 19:18

Humalog! widzę, że Platformersom puszczają nerwy, a jest powód.
O sednie sprawy dowiedziałam się dopiero teraz z programu Debata, nie jestem dyżurną skorumpowanej Platformy, ani innego tałatajstwa w wydaniu humaloga penetrującego po wszystkich portalach.
Niezależnie od tego, czy chodziło o vat, czy rozpaczliwe dobijanie się o sprawiedliwość u Pitery, odpowiedzialność za próbę spalenia się tego czlowieka ponosi Platforma Obłudników.
Najlepiej określiła to w programie Debata Jakubiak: był to manfest polityczny.
Poprzedni wypadek samospalenia, za komuny w czasie dożynek, zakończył się tragicznie, jak ten się skończy, czas pokaże.

[ostrzeżenie za uwagi personalne - saxon]

Pt wrz 23, 2011 20:07
Cytuj:
O sednie sprawy dowiedziałam się dopiero teraz z programu Debata, nie jestem dyżurną skorumpowanej Platformy, ani innego tałatajstwa w wydaniu humaloga penetrującego po wszystkich portalach.

No właśnie!!! Typowy ignorant Gita!
Nie wie o co chodzi, ale jadem uwielbia pluć.
Komentator z Salonu :o

Jesteś komentatorem na poziomie kolejkowych bab-dewotek w maglu.

P.S.
No i nie życze sobie byś mnie nazywała "tałatajstwem"!!
Stań kobieto przed lustrem i zacznij wyzywać. Wszystkie obraźliwe słowa jakie wypowiesz trafia wtedy do własciwego adresata.

[ostrzeżenie za uwagi personalne i ponieważ było to trzecie - ban na dwa tygodnie - saxon]

N wrz 25, 2011 10:04
Gita2 napisał(a):
Humalog! widzę, że Platformersom puszczają nerwy, a jest powód.
Niezależnie od tego, czy chodziło o vat, czy rozpaczliwe dobijanie się o sprawiedliwość u Pitery, odpowiedzialność za próbę spalenia się tego czlowieka ponosi Platforma Obłudników.
Najlepiej określiła to w programie Debata Jakubiak: był to manfest polityczny.
Poprzedni wypadek samospalenia, za komuny w czasie dożynek, zakończył się tragicznie, jak ten się skończy, czas pokaże.

Jakubiak została kilometry za murzynami, a i Ty niestety także.
Liderzy PiS, SLD, PO jednogłosnie zadeklarowali nie odnosić się w kampanii do sprawy.
Bo Pitera systematycznie przesyłała do PiS i SLD protokoły wszystkich konkroli US, który ów pan oskarżył o malwersacje i machlojki.
Inna sprawa - facet na emeryturze z CBŚ - słynny Tomek otrzymuje 4 tys. zł emerytury, więc ów pan zapewne nie mniej.
Pracuje jako ochroniarz, a pisma o skadalicznej swojej biedzie śle od 2006r.....ZAUWAŻ 2006R - czyli IVRP.
Należy domniemywac, że problemem nie jest ubóstwo owego pana.
Podobnie "ubogi" jest słynny paprykarz - chałupa pałacyk, pod "zniszczone" tunele - 50? - 24? (pan nie potrafi zdefiniowac ile tuneli posiada) podjeżdżają tiry po "zniszczoną" paprykę (reportaz w programie "Czarne na białym") a pan paprykarz nie wie jak żyć.

N wrz 25, 2011 10:40

Cytuj:
Podobnie "ubogi" jest słynny paprykarz

Również jest to reguła - ktoś, kto skrytykuje PO, natychmiast jest drobiazgowo lustrowany. Okaże się, że "ma plazmę" - no to wiadomo, kłamie i pisowiec, a w kraju problemu biedy nie ma. No, chyba, że o tym z troską powie Donald Tusk (a nie jakiś tam wielki pan Kapitalista! ma problemy, to niech sprzeda plazmę, chałupę i na ulice, kułak jeden zas....! a nie Pana Premiera obrażać!), wtedy bieda jest. Tylko Donald Tusk ma prawo mówić, co w kraju jest, a czego nie ma. Kiedy Tusk np. mówił, że nie ma kryzysu, to go nie było. Teraz mówi, że jest - to jest. Tusk jest wyrocznią ostateczną. Dzięki temu w niczym nie ma jego winy, no bo przecież "sam przyznał". O, przepraszam, istnieje coś takiego, jak "wina Tuska". Taaak, zgadliście - Tusk jest winny wtedy, kiedy sam to przyznał (z ograniczeniem administracji). Po prostu, to, co on mówi, to tak właśnie jest. Każdy normalny człowiek tak uważa. Tylko fanatyczni pisowcy twierdzą inaczej.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

N wrz 25, 2011 11:07
Johnny99 napisał(a):
Cytuj:
Podobnie "ubogi" jest słynny paprykarz

Również jest to reguła - ktoś, kto skrytykuje PO, natychmiast jest drobiazgowo lustrowany. Okaże się, że "ma plazmę" - no to wiadomo, kłamie i pisowiec, a w kraju problemu biedy nie ma. No, chyba, że o tym z troską powie Donald Tusk (a nie jakiś tam wielki pan Kapitalista! ma problemy, to niech sprzeda plazmę, chałupę i na ulice, kułak jeden zas....! a nie Pana Premiera obrażać!), wtedy bieda jest. Tylko Donald Tusk ma prawo mówić, co w kraju jest, a czego nie ma. Kiedy Tusk np. mówił, że nie ma kryzysu, to go nie było. Teraz mówi, że jest - to jest. Tusk jest wyrocznią ostateczną. Dzięki temu w niczym nie ma jego winy, no bo przecież "sam przyznał". O, przepraszam, istnieje coś takiego, jak "wina Tuska". Taaak, zgadliście - Tusk jest winny wtedy, kiedy sam to przyznał (z ograniczeniem administracji). Po prostu, to, co on mówi, to tak właśnie jest. Każdy normalny człowiek tak uważa. Tylko fanatyczni pisowcy twierdzą inaczej.

Schemat - czy Ty już nie potrafisz wyrwac się na samodzielne myślenie, zawsze tylko powtarzać opinie GazPol?
Facet ma nienaruszony dom-pałacyk, zbiera paprykę, czeka na pieniadze AMiRR za poniesione straty i nie wie jak żyć ....zatem ci z Sandomierza, Wilkowa, Kłodnem, Sokolnik, którzy stacili wszystko powinni się powywieszać, lub spalić przed KPRM.

N wrz 25, 2011 11:34

Alus napisał(a):
Schemat - czy Ty już nie potrafisz wyrwac się na samodzielne myślenie, zawsze tylko powtarzać opinie GazPol?

Proszę bardzo - gdzie w GazPol jest napisane to, co ja napisałem. Czekam.

Cytuj:
Facet ma nienaruszony dom-pałacyk, zbiera paprykę, czeka na pieniadze AMiRR za poniesione straty i nie wie jak żyć ....zatem ci z Sandomierza, Wilkowa, Kłodnem, Sokolnik, którzy stacili wszystko powinni się powywieszać, lub spalić przed KPRM.

A co mnie to obchodzi? Nie ma żadnego znaczenia, co ten facet ma. Ma znaczenie to, że dla was obrazą jest każdy "atak" na Tuska (bo w gruncie rzeczy to nie był żaden atak, tylko zrobiono z niego aferę ponad miarę - co zresztą tylko potwierdza to, co napisałem).

A propos samospalenia: widzę, jak cię to bawi, więc poczytaj sobie: http://wpolityce.pl/artykuly/15399-kied ... yli-na-zer. Choć już dawno nie mam nadziei, że śmierć człowieka zrobi na was jakieś wrażenie. Tusk jest ważniejszy od wszystkiego.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Wt wrz 27, 2011 13:32
Zawsze widzisz co TY pragniesz widzieć - ubaw z samobójcy, tragedię bezdomnego, pozbawionego wszystkich papryk p. Kowalczyka....a gdy już nie zdołasz podtrzymać "argumentów", oskarżeń, robisz myk - A co mnie to obchodzi.
Wojujesz z całym forum, oskarżasz o wszelkie możliwe niegodziwości, fanatyzmy....powodzenia w samozachwycie :D

Wt wrz 27, 2011 14:38
nie jestem złośliwcem , ale miło było popatrzeć jak pewniaki którzy już dzielili skórę na żywym niedzwiedziu musieli się zachłysnąć . piękna to była mina tuska i rokity , który miał być już premierem - oczywiście tusk jako prezydent .
nie dziwię się więc chłopu , że czuje niechęć do kaczyńskiego .wszak tuż przed wyborami prezydenckimi musiał zrezygnować ze związku na rzecz kościelnego małżeństwa . może i o to idzie tuskowi - prezydentem nie został a ożenić się musiał . co za pech . :brawo:

Wt wrz 27, 2011 15:33
tajfun napisał(a):
nie jestem złośliwcem , ale miło było popatrzeć jak pewniaki którzy już dzielili skórę na żywym niedzwiedziu musieli się zachłysnąć . piękna to była mina tuska i rokity , który miał być już premierem - oczywiście tusk jako prezydent .
nie dziwię się więc chłopu , że czuje niechęć do kaczyńskiego .wszak tuż przed wyborami prezydenckimi musiał zrezygnować ze związku na rzecz kościelnego małżeństwa . może i o to idzie tuskowi - prezydentem nie został a ożenić się musiał . co za pech . :brawo:

Oczywiście prawi katolicy zawsze wiedzą co stoi za sakramentami i jacy cwani księża brali udział w parodii.
Nie potrafią dostrzec jak ich ukochani sprawiedliwi żyją latami w konkubinacie, a rozwiedzionym prominentnym politykom fundują tablice w bazylice.

Wt wrz 27, 2011 15:41

Cytuj:
Wojujesz z całym forum, oskarżasz o wszelkie możliwe niegodziwości, fanatyzmy....powodzenia w samozachwycie :D

Ja o nic nie oskarżam i z żadnym forum nie wojuję. Natomiast ty oskarżyłaś mnie np. o to, że twierdzę, jakoby abp Życiński wył w piekle. Dotąd się z tego nie wytłumaczyłaś.

Wt wrz 27, 2011 15:48
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2481 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 166  Następna strona