Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
kosciol2012
|
 Re: Wzajemne uwagi - nie tylko do moderacji.
Tu wszyscy się chwalicie jak wiele znaczycie w Kościele, w swoich Kuriach. I dziwnym trafem, tylko frater się modli za wszystkich, reszta tylko zieje złością, agresją i nienawiścią. To naprawdę jest katolickie forum?
|
Cz gru 06, 2012 21:46 |
|
|
|
 |
szuba
|
frater - sprawa jest jasna. NIE DZIAŁASZ z imienia Kościoła. I nie wmawiaj tego ludziom. W dodatku popełniasz kolosalny błąd że "Jak Modlę się w IMIĘ JEZUSA" W IMIĘ JEZUSA modli się kapłan Egzorcysta - w IMIĘ JEZUSA nakazuje złym duchom odejść. Modlitwa wstawiennicza jest modlitwą błagalną - ja, pokorna szuba uwielbiam Cie Boże, bądź uwielbiony w każdej Komunii (...) PROSZĘ CIĘ, uwolnij od zasadzek złego to Twoje Dziecko... PROSZĘ, błagam. A nie rozkazuję w IMIĘ JEZUSA. A jeśli do mnie tyczy się "podległy przełożonym" - to jest kobietą i tak, jestem podległa przełożonym, bo w posłuszeństwie jest wielka zasługa. A ustami kierownika duchowego mówi do nas Bóg, zaoszczędzając nam trudu błądzenia. PS. kosciol2012 nie trzeba o tym trąbić, by się modlić  można też trąbić, a nie zmówić zdrowaski nawet... Działa tutaj nawet róża różańcowa, więc sprawdź, zanim osądzisz kto się modli, a kto nie. PS. nie, nie mam nikogo znajomego w Kurii. Ale jeśli ktoś mi wmawia że działa z ramienia Kościoła - naturalną rzeczą jest, że chce mieć pewność co do tego. Tak działa wiele osób, których "penitenci" później, niestety potrzebują nawet kilku lat egzorcyzmów.
Ostatnio edytowano Cz gru 06, 2012 21:52 przez szuba, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz gru 06, 2012 21:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
kosciol2012 napisał(a): Tu wszyscy się chwalicie jak wiele znaczycie w Kościele, w swoich Kuriach. I dziwnym trafem, tylko frater się modli za wszystkich, reszta tylko zieje złością, agresją i nienawiścią. To naprawdę jest katolickie forum? Jak ci nie pasuje to zawsze możesz pojechac do Grzechyni lub wejśc na http://www.psychole.fora.pl/
|
Cz gru 06, 2012 21:51 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Tak.
Egzorcysta Posługuje w Imieniu KK, a Charyzmatyk w IMIENIU SAMEGO BOGA TRÓJJEDYNEGO.
Te Posługi zazębiają się tylko może w 10%.
Także w internecie moja Posługa rozciąga się na cały internet, a ks. Egzrocysty do tego Powołanego - na jego wycinek.
Także tu na forum nasze drogi się nigdy nie skrzyżują. Tu jest moja jurysdykcja.
I przydałoby się więcej Powołań co też do Was apeluję - zgłaszajcie się do Zwierzchników KK jak chcecie pomagać, bo Posługi jest ogrom, a robotników mało.
|
Cz gru 06, 2012 22:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
frater napisał(a): Tak.
Egzorcysta Posługuje w Imieniu KK, a Charyzmatyk w IMIENIU SAMEGO BOGA TRÓJJEDYNEGO.
Te Posługi zazębiają się tylko może w 10%.
Także w internecie moja Posługa rozciąga się na cały internet, a ks. Egzrocysty do tego Powołanego na jego wycinek.
Także tu na forum nasze drogi się nigdy nie skrzyżują. Tu jest moja jurysdykcja. Ja pier.....dziu! Ale odlot! Co ty brachu bierzesz? To zioło kopie nieziemsko! Ciekawe kiedy ogłosisz, ze jestes Mesjaszem 
|
Cz gru 06, 2012 22:17 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Jako członek Róży Różańcowej powinieneś się hamować. Przyjaźń Administratorki nie jest ważna przed BOGIEM.
Tam nie jesteś bezkarny. Jakie świadectwo wystawiasz Kościołowi Katolickiemu i to przy przyzwoleniu ogółu także Moderatorów. I myślisz, że to ot tak sobie możesz mówić …? A ze Moderatorzy ot tak mogą ...?
Ostatnio edytowano Cz gru 06, 2012 22:42 przez frater, łącznie edytowano 1 raz
|
Cz gru 06, 2012 22:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
frater napisał(a): I przydałoby się więcej Powołań co też do Was apeluję - zgłaszajcie się do Zwierzchników KK jak chcecie pomagać, bo Posługi jest ogrom, a robotników mało. A na czym konkretnie ta posługa by miała polegać? frater napisał(a): Także tu na forum nasze drogi się nigdy nie skrzyżują. Tu jest moja jurysdykcja. Jeżeli zgłoszę się do Zwierzchnika KK (tj. do kardynała?) to dostanę jurysdykcję? I nie wolno mi poza tą jurysdykcję wykraczać, aby nie robić konkurencji?
|
Cz gru 06, 2012 22:31 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Musisz najpierw być Katoliczką. Moja Droga. I żyć w Stanie Łaski Uświęcającej non stop - co nie jest takie proste nawet dla Kapłanów. Potem DUCH ŚWIĘTY Cię Poprowadzi, gdzie w KK masz Posługiwać.
|
Cz gru 06, 2012 22:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No jak dla kapłanów to takie proste nie jest, to ja odpadam  I co trzeba zrobić, aby być katoliczką przez duże "K" ?
|
Cz gru 06, 2012 22:49 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Wystarczy żyć w Sakramentach Świętych i codziennie się Modlić Sercem, a `nie klepać wierszyków` , ale nawet jak będziesz `klepać wierszyki` to jest lepsze niż byś się w ogóle nie Modliła.
|
Cz gru 06, 2012 23:17 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Kael napisał(a): szuba, ostrzegam przed takim eksperymentem (modlitwa w wykonaniu fratra). I zeby nie bylo, ze go pomawiam, ostrzegam na podstawie jego wlasnych slow: frater napisał(a): Jeżeli nie zmienisz się będę musiał wtedy Modlić się za Ciecie Wstawienniczo. Wywoła to furię lucyfera i będziesz musiał zgłosić się do Egzorcysty. Jaki Egzorcysta czy Charyzmatyk nie ma znaczenia, bo to BÓG OJCIEC Uwalnia.
Taka Modlitwą jest Modlitwą wstępną. W niej Oddajemy Te Dusze BOGU OJCU. A demonowi rozkazujemy … Muszę tu dopowiedzieć, byście wiedzieli jak w razie czego się zachowywać. Furia ta dotyczy tylko osób opętanych demonicznie. Zewnętrznie widoczna jest po tym, że widzimy to co wcześniej było zakryte, czyli np. łapanie za koszulkę, czy inne lżejsze objawy, których wcześniej nie było. Przy czym może dotyczyć też osoby żyjącej w Sakramentach Świętych, czy nawet osoby Duchownej jeżeli zgrzeszyła przeciw Pierwszemu Przykazaniu Dekalogu. Występuje dlatego, że demon wie, że to są jego ostatnie chwile w ciele osoby, która w jakiś sposób `upadła na Duszy`. Trzeba zgłosić się wtedy niezwłocznie do ks. Egzorcysty; http://www.charyzmatycy.pl/egzorcysci.htmlJak demony są uporczywe to czasami potem osoba trafia do Charyzmatyka z Charyzmatem Uwalniania demonicznego. Jest nas w Polsce i na świecie stosunkowo mało. Więc takiej mocnej dostępności do nas nie ma. Ale np. `wałkowany`  tu na forum o. Witko OFM Posługuje także tym Charyzmatem i jeździ po wielu miejscowościach w Polsce. http://www.se.neteasy.pl/kalendarz-mszy ... zdrowienieZielony kolorek to o. Witko OFM Uwolnienie jak jest taki Charyzmatyk jest stosunkowo szybkie i trwa na ogół mniej więcej tyle jak wyrwanie zęba – czyli kilka do kilkudziesięciu sekund, więc nie ma się czego bać. Nawet jak demon podnosi daną osobę w obecności innych, to nie trwa to długo. Naprawdę nie ma się czego bać. To jest tylko chwilka i potem już należymy całkiem z ciałem ziemskim do PANA JEZUSA. I jest taki stopień Szczęścia i Pokoju, że coś niesamowitego. Bo są Zsyłane przez BOGA TRÓJJEDYNEGO dodatkowe Wielkie Łaski BOŻE.
|
Pt gru 07, 2012 1:15 |
|
 |
szuba
|
o.Witko - ma charyzmat, ale jest kapłanem, wyświęconym w Sakramencie Świętym.
Ty jesteś... nawiedzeńcem. Przepraszam jeśli użyłam zbyt ostrego słowa dla Twej wrażliwości. Modlitwa wstawiennicza polega wyłącznie na oddaniu Osoby Bogu Ojcu i prośby o jej uwolnienie.
Egzorcyzm - tylko i wyłącznie egzorcyzm - jest modlitwą, w której Kapłan, wyświęcony sakramentalnie i mianowany przez Biskupa Egzorcystą - ma wsparcie i ochronę Kościoła. Egzorcysta nie wyrzuca demonów w imieniu Kościoła, a rozkazuje demonowi w imię Jezusa Chrystusa. Kościół i całą jego modlitwę i świętość (!) ma jako tarczę i obronę. Widziałeś kiedyś egzorcyzm? Bo chyba mówimy o zupełnie innych modlitwach.
I DLA WSZYSTKICH, KTÓRZY WIERZĄ FRATROWI: przeczytajcie jakąkolwiek książkę dotyczącą modlitwy wstawienniczej. Czy polega ona na ROZKAZIE demonom, czy jedynie prośbach do Jezusa by uwolnił daną osobę. PROŚBĘ.
Fratrowi mieszają się objawy chorobowe, z wielkimi, urażonymi ambicjami - i zapomina, że służy się w CICHOSCI, POKORZE...
|
Pt gru 07, 2012 6:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
frater napisał(a): Jako członek Róży Różańcowej powinieneś się hamować. Przyjaźń Administratorki nie jest ważna przed BOGIEM.
Tam nie jesteś bezkarny. Jakie świadectwo wystawiasz Kościołowi Katolickiemu i to przy przyzwoleniu ogółu także Moderatorów. I myślisz, że to ot tak sobie możesz mówić …? A ze Moderatorzy ot tak mogą ...? Przyjaźń to zbyt wygórowana nazwa......to po prostu znajomość. Ty też nie jesteś bezkarny wypisując takie bzdury. Coraz bardziej przekonuję sie do tego, że jesteś zwykłym prowokatorem, którego celem jest ośmieszenie prawdziwych charyzmatyków. Może i kiedyś pretendowałes do ich grona, ale najwyraźniej poznano sie na Tobie, dlatego nosisz w sobie żal spowodowany odrzuceniem. Cytuj: Musisz najpierw być Katoliczką. Moja Droga. I żyć w Stanie Łaski Uświęcającej non stop - co nie jest takie proste nawet dla Kapłanów. Potem DUCH ŚWIĘTY Cię Poprowadzi, gdzie w KK masz Posługiwać. Dla Ciebie widocznie jest proste......hmmmm, a może wywalono cie z Seminarium? Za to, że tak łatwo ci trwać w stanie Łaski, a kolegom klerykom nie bardzo. Hmmmmm W kazdym bądź razie skądś cie musiano wywalić, że tak sie pieklisz i takie bzdury wypisujesz. Uuuuuuupssss Dopiero teraz zauważyłem ban fratera.....no trudno co sie napisało to sie napisało
|
Pt gru 07, 2012 7:13 |
|
 |
szuba
|
frater prawdopodobnie teraz występuje jako fratris i pisze do mnie PW. Zaiste niedługo i publicznie się odezwie. Moderacjo można to sprawdzić, czy to jest klon? (choć konto założone jest wcześniej)
|
Pt gru 07, 2012 17:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To jeden z postów fratrisa fratris napisał(a): Drzewo Poznania to symbol. Pierwsi Rodzice zgrzeszyli sexem. viewtopic.php?p=616931#p616931Czerwona trzcionka, seks - tak, to zdecydowanie frater 
|
Pt gru 07, 2012 18:54 |
|
|
|