Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Po co sprzątać? Zlikwidować....to i tak watek bez tematu. Tema t był w 3 pierwszych postach, potem wszedł PRAWY fuller i.....wszystko diabli wzięli 
|
Śr sty 23, 2013 9:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przeniosłam do Wzajemnych uwag między użytkownikami, chyba tylko do tego się nadawał.
|
Śr sty 23, 2013 10:36 |
|
 |
lokis
|
Otrzymalem ostrzezenie za post viewtopic.php?f=37&p=727969#p727969Czy chodzi o "jaja"? Moze "ostrzej"? Prosze o odpowiedz, chce nie popelniac podobnych wykroczen.
|
Śr sty 23, 2013 10:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Chodzi o działania zmierzające do wywołania kłótni, jątrzenie i podpuszczanie (innych zresztą u Ciebie jak dotąd nie zauważyłam).
|
Śr sty 23, 2013 10:50 |
|
 |
Panna_Funia
|
MARIEL->Cytuj: Chodzi o działania zmierzające do wywołania kłótni, jątrzenie i podpuszczanie (innych zresztą u Ciebie jak dotąd nie zauważyłam). A to ciekawe, że np. u pana humaloga takich przewin Pani nie udało się zaobserwować, tylko akurat u Pana Lokisa. Chyba jedni się Pani dość mocno rzucają w oczy, podczas gdy inni są zawsze niewidoczni... Lokis->Ja na początku swojego pobytu zarobiłam ostrzeżenie za straaaszne wycieczki osobiste od tej samej Pani moderator. Myślę że warto zauważyć, że w przypadku tej moderatorki, jedna grupa ludzi dostaje ostrzeżenia za cokolwiek, a inni go nie dostaną ani za to samo, ani choćby się nawet oficjalnie chamstwo zgłosiło. Przynajmniej ja mam takie spostrzeżenia. Na przyszłość radzę pisać w wątku między uzytkownikami, a ew. wątpliwości wyjaśniać bezpośrednio u Pani administrator.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr sty 23, 2013 11:05 |
|
|
|
 |
lokis
|
MARIEL, sliczne dzieki. Zrozumialem i ... nie polecam sie na przyszlosc. Najlepiej by bylo, gdyby moderacja moich postow nie czytala. 
|
Śr sty 23, 2013 11:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Panna_Funia, Jesteś na tym forum zbyt krótko by Twoje "podsumowania" miały jakiś sens. Radzę poobserwować nieco dłużej. User humalog również dostawał ode mnie ostrzeżenia, jeśli nie dostał ostatnio to chyba tylko dlatego że uprzedziła mnie Asienkka.
|
Śr sty 23, 2013 11:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Panna_Funia, Jesteś na tym forum zbyt krótko... To niezbyt prawdziwe stwierdzenie 
|
Śr sty 23, 2013 11:17 |
|
 |
Panna_Funia
|
MARIEL->Cytuj: Panna_Funia, Jesteś na tym forum zbyt krótko by Twoje "podsumowania" miały jakiś sens. Radzę poobserwować nieco dłużej. User humalog również dostawał ode mnie ostrzeżenia, jeśli nie dostał ostatnio to chyba tylko dlatego że uprzedziła mnie Asienkka. Gdyby była taka konsekwencja jak w przypadku innych forumowiczów, to zarobiłby ostrzeżenia przynajmniej dwa za tamten temat. Bo zanim dostał za 'szmatę', powycinano bez słowa i bez żadnego ostrzeżenia inne jego chamskie posty. Poza tym może jestem dość krótko, ale już na tyle długo, by zorientować się odrobinę jak to wygląda. Widzę kto dostaje ostrzeżenia i pracuje na bana, i za co te ostrzeżenia są, widzę kto ich nie dostaje (jak dobrze pójdzie, to się jego post wykasuje bez słowa) i co pisze, a poza tym sama dwukrotnie zgłaszałam posty, raz wykrzyknikiem, raz w tym wątku ('darcie ryja') gdzie to właśnie Pani się tym zajmowała. No i oczywiście w obu przypadkach nic, żadnej reakcji... humalog->Post zgłoszony do moderacji.
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Śr sty 23, 2013 11:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: humalog-> Post zgłoszony do moderacji.
Niezmiernie ciekaw jestem uzasadnienia......no chyba, ze to takie twoje hobby, a z konikami walczyc sie nie da 
|
Śr sty 23, 2013 11:33 |
|
 |
Panna_Funia
|
humalog->Cytuj: Niezmiernie ciekaw jestem uzasadnienia...... no chyba, ze to takie twoje hobby, a z konikami walczyc sie nie da  Zgłaszam kolejny post pana humaloga. Cytując z uzasadnienia jakie dostał wraz z oficjalnym ostrzeżeniem za swoje wpisy Pan Lokis: działania zmierzające do wywołania kłótni, jątrzenie i podpuszczanie
...to be who I am
|
Śr sty 23, 2013 11:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Panna_Funia napisał(a): Poza tym może jestem dość krótko, ale już na tyle długo, by zorientować się odrobinę jak to wygląda. Widzę kto dostaje ostrzeżenia i pracuje na bana, i za co te ostrzeżenia są, widzę kto ich nie dostaje (jak dobrze pójdzie, to się jego post wykasuje bez słowa) i co pisze, a poza tym sama dwukrotnie zgłaszałam posty, raz wykrzyknikiem, raz w tym wątku ('darcie ryja') gdzie to właśnie Pani się tym zajmowała. No i oczywiście w obu przypadkach nic, żadnej reakcji...
Za każdym razem gdy usuwam posty, zostawiam o tym informację na forum. Zawsze. "Darcie ryja" to sprawa Zefcia, który w ten sposób zareagował na krzyk internetowy innego usera. Jeśli ktoś wrzeszczy do innych userów (wersaliki to internetowy wrzask), to powinien być przygotowany, że jedni kulturalnie zapytają: czemu krzyczysz? A inni zareagują tak jak Zefciu (czego drzesz ryja?) I nie zmienia postaci rzeczy, że krzyczący użytkownik uważa, iż on w ten sposób "podkreśla znaczenie słów". W necie słowa podkreśla się inaczej, nikt nie ma obowiązku zapoznawać się z prywatnymi zasadami pisowni innych użytkowników. Wszystkich obowiązują powszechnie znane zasady netykiety. Innymi słowy, Zefciu choć zachował się niekulturalnie to uprzednio był prowokowany.
|
Śr sty 23, 2013 11:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No to ja w ramach riposty  Zgłaszam Panne_Funnie do ukarania za promowanie satanizmu avatarem..... P.S. To ten sam poziom donosu jaki reprezentuje ta panna. Poziom bliski zeru...
|
Śr sty 23, 2013 11:47 |
|
 |
Panna_Funia
|
MARIEL->Cytuj: "Darcie ryja" to sprawa Zefcia, który w ten sposób zareagował na krzyk internetowy innego usera. Jeśli ktoś wrzeszczy do innych userów (wersaliki to internetowy wrzask), to powinien być przygotowany, że jedni kulturalnie zapytają: czemu krzyczysz? A inni zareagują tak jak Zefciu (czego drzesz ryja?)
I nie zmienia postaci rzeczy, że krzyczący użytkownik uważa, iż on w ten sposób "podkreśla znaczenie słów". W necie słowa podkreśla się inaczej, nikt nie ma obowiązku zapoznawać się z prywatnymi zasadami pisowni innych użytkowników. Wszystkich obowiązują powszechnie znane zasady netykiety. Innymi słowy, Zefciu choć zachował się niekulturalnie to uprzednio był prowokowany. Aha... czyli każde chamstwo względem innego człowieka może być usprawiedliwione tzw. prowokacją. Np. nie taką literką jak należy  Nie dziwi mnie zatem więcej, że taki pan humalog czy pan zefciu ze swoimi tekstami mają się tu dobrze, a inni - prowokatorzy - pracują na bana Dziękuję za wyjaśnienie. Nie mam więcej pytań co do Pani moderacji 
...to be who I am
|
Śr sty 23, 2013 11:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czasem się zastanawiam czy to nie aby forum dla gimnazjalistów... 
|
Śr sty 23, 2013 11:52 |
|
|
|