Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 11:21

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
J. Chanowi chodziło zapewne o reklamę, a, że "przy okazji" skorzystali biedni... I że by nie było: lubię tego aktora, ale za długo nie da się oglądać filmów z nim. Schemat scenariusza zawsze podobny.

Śr sty 23, 2013 21:43

humalog->
Cytuj:
Jak długo mam tolerować te wieczne zaczepki, chamskie odzywy i uporczywy trolling fullera?

Pan to ma tupet! :evil: Jeszcze wielką ofiarę z siebie robić... :roll:
Zatem skoro chce pan się bawić w oficjalne zgłoszenia i ostrzeżenia, ja w związku z tym, od dziś, idąc za pana przykładem, każdy jeden bez wyjątku pana post, w którym pojawi się jakikolwiek element chamstwa, obraźliwe określenie, czy choćby najmniejsza wycieczka osobista pod adresem któregokolwiek z użytkowników, będę zgłaszała oficjalnie do moderacji w odpowiednim wątku!
I mam nadzieję, że inni pójdą za moim przykładem!
:evil:

...to be who I am

So sty 26, 2013 12:07
Tupetem to ja takim trollom jak fuller i ty w zyciu nie dorównam...dlaczego to ty juz dobrze wiesz Panno_Wiadomo_Kto.

Zgłaszaj sobie co chcesz....przeciez tylko taki jest cel Twojej tutaj obecności. Był on dla mnie jasny juz w momencie gdy sie "ponownie" zjawiłaś.

P.S.
Masz pierwszy post do zgłoszenie - tupeciaro.

So sty 26, 2013 12:17

Humalog, podkręć no filtry, bo insynuujesz coś, co nie ma miejsca. Panna_Funia to nie -Vi-. Głupi by zauważył różnicę w stylu wypowiedzi. Co Ty, zliczasz emoty, czy jak?

Orkiestra!

So sty 26, 2013 12:53
Moderator

Oczywiście, że to nie -Vi-. Aby utrzymać taką stałą różnicę w stylu wypowiedzi, musiałaby się chyba zachetać.

A i co moderacja ma zrobić z fullerem? Dać mu 15-tego bana? :) Poza tym ostatnimi czasy nieco złagodniał :)

Zresztą, nie masz co narzekać, humalog. Ja kiedyś, dość dawno temu już, wymieniłem z fullerem kilka pw, gdy pisał pood nickiem Angella_S. A byłem przekonany, że to kobieta! Cholera, dobrze, że nie doszło między nami do czegoś bliżej :badgrin:

~ Pink Floyd, "Hey you"

So sty 26, 2013 13:07

Czytałam część zalinkowanych mi, oraz takich na które się natknęłam, postów autorstwa Pani -Vi-. Nie odżegnuję się od podobieństw między nami, bo przyznaję że pewne są (zresztą gdyby ich nie było to tyle osób nie zasugerowałoby że ja to ona) Ale są i też różnice. Styl pisania trudno mi ocenić, tu ciężko mi spojrzeć z boku, ale chyba jakoś światopoglądowo się różnimy. Co prawda obie z frakcji liberalnej, ale ona (z tego co wyczytałam w niektórych postach) przede wszystkim chyba bardziej ezoteryczna była (o tarocie kilka wzmianek znalazłam), a nie ateistyczno-satanistyczna. No tak mi się w każdym razie rzuciło w oczy, może się mylę. Nieważne zresztą. Pan humalog i tak sobie pewnie będzie wierzył w co chce, a ja nie będę niczego na siłę udowadniać.

Soul33->
Cytuj:
Ja kiedyś, dość dawno temu już, wymieniłem z fullerem kilka pw, gdy pisał pood nickiem Angella_S. A byłem przekonany, że to kobieta! Cholera, dobrze, że nie doszło między nami do czegoś bliżej :badgrin:

:D
To musiało być ciekawe doświadczenie :-D Po fakcie zwłaszcza musiało być Panu fajnie :lol: , jak się już Pan zorientował ;-)
A może Fuller to jednak kobieta, a ten męski nick to tylko dla ściemy... ;-)

...to be who I am

So sty 26, 2013 13:35
Lurker napisał(a):
Humalog, podkręć no filtry, bo insynuujesz coś, co nie ma miejsca. Panna_Funia to nie -Vi-. Głupi by zauważył różnicę w stylu wypowiedzi. Co Ty, zliczasz emoty, czy jak?

Samogłoski....jakbys chciał wiedzieć "obrońco ucisnionych" :D

So sty 26, 2013 15:45

Lurker napisał(a):
Panna_Funia to nie -Vi-. Głupi by zauważył różnicę w stylu wypowiedzi.
Soul33 napisał(a):
Oczywiście, że to nie -Vi-. Aby utrzymać taką stałą różnicę w stylu wypowiedzi, musiałaby się chyba zachetać.

Kiedy to właśnie stały brak różnicy w stylu wypowiedzi aż bije po oczach :roll: Tylko ten "Pan Alus" mi zgryzta :?

Ale może gdzieś trzeba dać upust swojej wyobraźni, jedni snują wizje na temat końca świata, inni na temat wiadomego zamachu, a ja na temat reinkarnacji forumowiczów. Nawiasem mówiąc, w mojej teorii humalog należy do liderów pod względem liczby wcieleń :D

So sty 26, 2013 20:42
Cytuj:
w mojej teorii humalog należy do liderów pod względem liczby wcieleń

Rozwiń tę teorię...jestem niezwykle ciekaw :D

So sty 26, 2013 20:55

Niestety wyszukiwarka nie odnajduje starych nicków, a w moim wieku pamięć juź słabnie :( Ale początkiem wszystkich wcieleń jest w mojej teorii Belizariusz, ex-moderator tego Forum. A z całego łańcucha kolejnych inkarnacji w pamięci został mi jedynie profos :? Może dlatego, że tak dostojnie brzmi :D

Dodam, że traktuję to hobbystycznie i w kategoriach zabawy :)

So sty 26, 2013 21:05
W sumie z humalogiem trzy.
Profos niestety nie pasuje :( Przykro mi :)

So sty 26, 2013 21:34

Jak już powiedziałem A to nie będę zasłaniał się słabą pamięcią i powiem też B :D :
Kod:
Belizariusz
-> tolkien
-> pixel
-> Antek_M 
-> profos20
-> shark
-> eu_geniusz (2008-10-02 - 2010-07-30)
-> kenfollett (2010-08-26 - 2011-03-31)
-> przempro   (2011-01-11 - 2011-06-20)
-> humalog    (2011-06-22)

Trochę musiałem pogrzebać w Forum, ale przy okazji przypomniałem sobie starodawne dzieje...

Oczywiście nie twierdzę, że to Twoje nicki, po prostu uważam, że stały brak różnicy w stylu wypowiedzi aż bije po oczach ;-)

N sty 27, 2013 0:56

SweetChild napisał(a):
Jak już powiedziałem A to nie będę zasłaniał się słabą pamięcią i powiem też B :D :
Kod:
Belizariusz
-> tolkien
-> pixel
-> Antek_M 
-> profos20
-> shark
-> eu_geniusz (2008-10-02 - 2010-07-30)
-> kenfollett (2010-08-26 - 2011-03-31)
-> przempro   (2011-01-11 - 2011-06-20)
-> humalog    (2011-06-22)

Trochę musiałem pogrzebać w Forum, ale przy okazji przypomniałem sobie starodawne dzieje...

Oczywiście nie twierdzę, że to Twoje nicki, po prostu uważam, że stały brak różnicy w stylu wypowiedzi aż bije po oczach ;-)

zrób to z alus

N sty 27, 2013 3:33
Cytuj:
zrób to z alus

Wspomóż się swoimi magicznymi mocami i zrób sama.

N sty 27, 2013 9:30

Szkoda duchom głowy zawracać ;)
Kod:
Alus - w serwisie od: 2004-06-02, ostatnio zalogowany: 2013-01-27

N sty 27, 2013 10:46
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 498  Następna strona