Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
mareta
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
J. Chanowi chodziło zapewne o reklamę, a, że "przy okazji" skorzystali biedni... I że by nie było: lubię tego aktora, ale za długo nie da się oglądać filmów z nim. Schemat scenariusza zawsze podobny.
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Śr sty 23, 2013 21:43 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
humalog->Cytuj: Jak długo mam tolerować te wieczne zaczepki, chamskie odzywy i uporczywy trolling fullera? Pan to ma tupet!  Jeszcze wielką ofiarę z siebie robić... Zatem skoro chce pan się bawić w oficjalne zgłoszenia i ostrzeżenia, ja w związku z tym, od dziś, idąc za pana przykładem, każdy jeden bez wyjątku pana post, w którym pojawi się jakikolwiek element chamstwa, obraźliwe określenie, czy choćby najmniejsza wycieczka osobista pod adresem któregokolwiek z użytkowników, będę zgłaszała oficjalnie do moderacji w odpowiednim wątku! I mam nadzieję, że inni pójdą za moim przykładem! 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
So sty 26, 2013 12:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tupetem to ja takim trollom jak fuller i ty w zyciu nie dorównam...dlaczego to ty juz dobrze wiesz Panno_Wiadomo_Kto.
Zgłaszaj sobie co chcesz....przeciez tylko taki jest cel Twojej tutaj obecności. Był on dla mnie jasny juz w momencie gdy sie "ponownie" zjawiłaś.
P.S. Masz pierwszy post do zgłoszenie - tupeciaro.
|
So sty 26, 2013 12:17 |
|
|
|
 |
Lurker
|
Humalog, podkręć no filtry, bo insynuujesz coś, co nie ma miejsca. Panna_Funia to nie -Vi-. Głupi by zauważył różnicę w stylu wypowiedzi. Co Ty, zliczasz emoty, czy jak?
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
So sty 26, 2013 12:53 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Oczywiście, że to nie -Vi-. Aby utrzymać taką stałą różnicę w stylu wypowiedzi, musiałaby się chyba zachetać. A i co moderacja ma zrobić z fullerem? Dać mu 15-tego bana?  Poza tym ostatnimi czasy nieco złagodniał  Zresztą, nie masz co narzekać, humalog. Ja kiedyś, dość dawno temu już, wymieniłem z fullerem kilka pw, gdy pisał pood nickiem Angella_S. A byłem przekonany, że to kobieta! Cholera, dobrze, że nie doszło między nami do czegoś bliżej 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So sty 26, 2013 13:07 |
|
|
|
 |
Panna_Funia
|
Czytałam część zalinkowanych mi, oraz takich na które się natknęłam, postów autorstwa Pani -Vi-. Nie odżegnuję się od podobieństw między nami, bo przyznaję że pewne są (zresztą gdyby ich nie było to tyle osób nie zasugerowałoby że ja to ona) Ale są i też różnice. Styl pisania trudno mi ocenić, tu ciężko mi spojrzeć z boku, ale chyba jakoś światopoglądowo się różnimy. Co prawda obie z frakcji liberalnej, ale ona (z tego co wyczytałam w niektórych postach) przede wszystkim chyba bardziej ezoteryczna była (o tarocie kilka wzmianek znalazłam), a nie ateistyczno-satanistyczna. No tak mi się w każdym razie rzuciło w oczy, może się mylę. Nieważne zresztą. Pan humalog i tak sobie pewnie będzie wierzył w co chce, a ja nie będę niczego na siłę udowadniać. Soul33->Cytuj: Ja kiedyś, dość dawno temu już, wymieniłem z fullerem kilka pw, gdy pisał pood nickiem Angella_S. A byłem przekonany, że to kobieta! Cholera, dobrze, że nie doszło między nami do czegoś bliżej  To musiało być ciekawe doświadczenie  Po fakcie zwłaszcza musiało być Panu fajnie  , jak się już Pan zorientował  A może Fuller to jednak kobieta, a ten męski nick to tylko dla ściemy... 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
So sty 26, 2013 13:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): Humalog, podkręć no filtry, bo insynuujesz coś, co nie ma miejsca. Panna_Funia to nie -Vi-. Głupi by zauważył różnicę w stylu wypowiedzi. Co Ty, zliczasz emoty, czy jak? Samogłoski....jakbys chciał wiedzieć "obrońco ucisnionych" 
|
So sty 26, 2013 15:45 |
|
 |
SweetChild
|
Lurker napisał(a): Panna_Funia to nie -Vi-. Głupi by zauważył różnicę w stylu wypowiedzi. Soul33 napisał(a): Oczywiście, że to nie -Vi-. Aby utrzymać taką stałą różnicę w stylu wypowiedzi, musiałaby się chyba zachetać. Kiedy to właśnie stały brak różnicy w stylu wypowiedzi aż bije po oczach  Tylko ten "Pan Alus" mi zgryzta  Ale może gdzieś trzeba dać upust swojej wyobraźni, jedni snują wizje na temat końca świata, inni na temat wiadomego zamachu, a ja na temat reinkarnacji forumowiczów. Nawiasem mówiąc, w mojej teorii humalog należy do liderów pod względem liczby wcieleń 
|
So sty 26, 2013 20:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: w mojej teorii humalog należy do liderów pod względem liczby wcieleń Rozwiń tę teorię...jestem niezwykle ciekaw 
|
So sty 26, 2013 20:55 |
|
 |
SweetChild
|
Niestety wyszukiwarka nie odnajduje starych nicków, a w moim wieku pamięć juź słabnie  Ale początkiem wszystkich wcieleń jest w mojej teorii Belizariusz, ex-moderator tego Forum. A z całego łańcucha kolejnych inkarnacji w pamięci został mi jedynie profos  Może dlatego, że tak dostojnie brzmi  Dodam, że traktuję to hobbystycznie i w kategoriach zabawy 
|
So sty 26, 2013 21:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W sumie z humalogiem trzy. Profos niestety nie pasuje  Przykro mi 
|
So sty 26, 2013 21:34 |
|
 |
SweetChild
|
Jak już powiedziałem A to nie będę zasłaniał się słabą pamięcią i powiem też B  : Kod: Belizariusz -> tolkien -> pixel -> Antek_M -> profos20 -> shark -> eu_geniusz (2008-10-02 - 2010-07-30) -> kenfollett (2010-08-26 - 2011-03-31) -> przempro (2011-01-11 - 2011-06-20) -> humalog (2011-06-22) Trochę musiałem pogrzebać w Forum, ale przy okazji przypomniałem sobie starodawne dzieje... Oczywiście nie twierdzę, że to Twoje nicki, po prostu uważam, że stały brak różnicy w stylu wypowiedzi aż bije po oczach 
|
N sty 27, 2013 0:56 |
|
 |
ravella
|
SweetChild napisał(a): Jak już powiedziałem A to nie będę zasłaniał się słabą pamięcią i powiem też B  : Kod: Belizariusz -> tolkien -> pixel -> Antek_M -> profos20 -> shark -> eu_geniusz (2008-10-02 - 2010-07-30) -> kenfollett (2010-08-26 - 2011-03-31) -> przempro (2011-01-11 - 2011-06-20) -> humalog (2011-06-22) Trochę musiałem pogrzebać w Forum, ale przy okazji przypomniałem sobie starodawne dzieje... Oczywiście nie twierdzę, że to Twoje nicki, po prostu uważam, że stały brak różnicy w stylu wypowiedzi aż bije po oczach  zrób to z alus
_________________ Boskość Moja Pozdrawia Boskość wszystkich ludzi.
|
N sty 27, 2013 3:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wspomóż się swoimi magicznymi mocami i zrób sama.
|
N sty 27, 2013 9:30 |
|
 |
SweetChild
|
Szkoda duchom głowy zawracać Kod: Alus - w serwisie od: 2004-06-02, ostatnio zalogowany: 2013-01-27
|
N sty 27, 2013 10:46 |
|
|
|