Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Lurker napisał(a): Gdzie, na Imladis? Przerzuciłem to forum pobieżnie, znalazłem sobie listę lektur początkującego rodzimowiercy - fajna sprawa, jestem już po Religii Słowian Szyjewskiego. Przyda mi się do czegoś. Ty oczywiście siedzisz w innych działach...? Szybki Jesteś ... Z zasady wolę duchowość, psychologię, psychiatrię - ogólnie nie znalazłam nic co mogłoby mnie " wciągnąć " na tyle bym mogła powiedzieć " fajna sprawa" Faktem jednak jest , że wypowiedzi forumowiczów są ciekawe .( nie wliczając fantastyki)
|
So lut 23, 2013 5:58 |
|
|
|
 |
Lurker
|
Oni tam mają jakąś fantastykę? Gdzie?
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
So lut 23, 2013 6:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): Oni tam mają jakąś fantastykę? Gdzie? Za fantastykę uznałam parę wypowiedzi - to była taka mała moja przenośnia.
|
So lut 23, 2013 6:04 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zmykam - udanych rozmów Wam życzę.
|
So lut 23, 2013 6:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): tanie_wino o swoim avatarze* napisał(a): Mi się podoba, jest kolorowa, zwariowana i nieco intrygująca, bo co na niej niżej się znajduje nikomu nie powiem  Specjalnie nie wykadrowałeś zbyt dokładnie  . Grunt, że modzi nie widzą ^^. A skąd! Łoślepłe to na jedno oko i za głupie, żeby się domyślić co jest niżej *Podoba mi się, jest zabawny.
|
Wt lut 26, 2013 20:03 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Chciałbym przeprosić Mike'a za zasugerowanie, że jest chamem. Źle się wyraziłem, bo myślałem o jednej sytuacji, która stała się przyczyną ostatniego bana, a ująłem to ogólnie jako ocenę osoby. Zatem przepraszam.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr lut 27, 2013 0:09 |
|
 |
tanie_wino
|
MARIEL napisał(a): A skąd! Łoślepłe to na jedno oko i za głupie, żeby się domyślić co jest niżej  A pewna jesteś, że jest to czego można by się spodziewać? Czy humalog został zbanowany?
_________________ pajacyk.pl
|
Śr lut 27, 2013 0:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Śr lut 27, 2013 7:22 |
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
No patrzcież Państwo kochane. Recydywa @humalog  znów na świeżym powietrzu. A powitać - jak najbardziej  ! Z mojej strony życzę Ci długich lat forumowego "życia"! Tylko wiesz brachu - nie pyskuj znowu na spoko userów oraz derekcję, zażywaj te leki na ADHD regularnie i nie grzesz zanadto  . Powodzonka (średnio)stary  .
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Cz lut 28, 2013 21:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Oto Kacu! Jakże miło cie powitać  Awienc: Pyszczyc ci ja bedę i nikt mnie powstrzymać nie jest zdolen gdyz to "pyszczate" forum jest a nie błagalno-modlitewne tudzież wzdychające-wznoszące i za piersi trzymające. Spoko u serów też zjadliwych ruszać będę Z erekcją u mnie w porządeczku całkowitym, awienc medykamentów żadnych ni korzeni mendragorowych zażywać nie musze. Howgh
|
Cz lut 28, 2013 22:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: i nikt mnie powstrzymać nie jest zdolen śmiem wątpić, że Asieńka ma na ten temat inne zdanie 
|
Pt mar 01, 2013 0:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
oczywiście powinno być "śmiem twierdzić" - nie wiem o czym wtedy myślałem 
|
Pt mar 01, 2013 8:35 |
|
 |
SweetChild
|
Asienkka napisał(a): Lurker napisał(a): 2. przeglądam właśnie ateistę.pl i morda sama mi się śmieje, jak widzę, co "towarzystwo wzajemnej ateizacji" robi z niejakim GoodBoy'em, który pisze zupełnie jak Mike29 i mniej więcej to samo, co Mike29. Ale Mikiem29 nie jest - proszę mnie nie imputować teorii spiskowej! Kilka lat temu i na naszym forum bywał niejaki GoodBoy - niestety został zbanowany  Kamień spadł mi z serca, bo już się obawiałem, czy nie cierpię na jakąś manię reinkarnacyjną 
|
Pt mar 01, 2013 16:29 |
|
 |
Asienkka
|
wloczykij napisał(a): oczywiście powinno być "śmiem twierdzić" - nie wiem o czym wtedy myślałem  Hehehe  SweetChild - gratuluję spostrzegawczości (zresztą już nie pierwszy raz  ). Ja za to zaczynam cierpieć na depresję zimową... Jeszcze dwa tygodnie i będę musiała sięgnąć po jakieś cukiereczki "happy day" czy "happy plus" 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pt mar 01, 2013 16:59 |
|
 |
SweetChild
|
Asienkka napisał(a): SweetChild - gratuluję spostrzegawczości (zresztą już nie pierwszy raz  ). Dzięki, chociaż tym razem to Lurker pierwszy napisał  I muszę przyznać, że brakuje mi charakterystycznych dla GoodBoya "99% naukowców"... Ale po tylu latach drobne zmiany w stylu można wybaczyć Asienkka napisał(a): Ja za to zaczynam cierpieć na depresję zimową... Jeszcze dwa tygodnie i będę musiała sięgnąć po jakieś cukiereczki "happy day" czy "happy plus"  Za dwa tygodnie to już tylko jeden tydzień do wiosny 
|
Pt mar 01, 2013 18:30 |
|
|
|