Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Asienkka
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Ok - zaczyna się to już robić nudne... Przejdźcie sobie na PW, dobrze? Tam powylewajcie swoje żale 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
So mar 16, 2013 19:57 |
|
|
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
[Jajko, następnym razem powtórne publikowanie usuniętych postów skończy się ostrzeżeniem -s33]
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
So mar 16, 2013 19:57 |
|
 |
Panna_Funia
|
Asienkka->Cytuj: Ok - zaczyna się to już robić nudne... Przejdźcie sobie na PW, dobrze? Tam powylewajcie swoje żale  Przecież od tego między innymi jest tego typu, i ten konkretnie, wątek. Forumowicze wymieniają między sobą uwagi. Teraz o nowym moderatorze i jego działaniach. Nie chcemy rozmawiać między sobą wyłącznie, na priv., tylko poddajemy to do dyskusji publicznej. W odpowiednim do tego miejscu 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
So mar 16, 2013 20:01 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Zaczyna się jakaś paranoja 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
So mar 16, 2013 20:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
So mar 16, 2013 20:04 |
|
|
|
 |
Jajko
|
Nie rozumiem?? Założyłem wątek papieski i czekam na jego rozwój, a geje w saunie mnie nie interesują. Gdyby to byli geje w kościele lub Kościele, to bym coś napisał, a tak to bez sensu...
|
So mar 16, 2013 20:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ahaha! Ostatnie zdanie - dobre  jajko napisał(a): Nie rozumiem?? Ale mi nowość.
|
So mar 16, 2013 20:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ledwo został modem i od razu ingerencja w post Jajako. A nie mówiłem, że się zacznie? Jakie to przewidywalne  Soul33 napisał(a): Naliczyłem 3 osoby.
Ja, Lukis, Otto, Panna_Funia i teraz jeszcze Val. To razem mamy co najmniej 5 osób  Soul33 napisał(a): Nic takiego nie pisałem. Pisałeś w dziale uwagi do moderacji. Co najmniej kilka osób negatywnie się do tego odniosło. Jak widzisz wzbudzasz swoim zachowaniem kontrowersje. Dlatego funkcja moda jest w twoim przypadku pomyłką, co tylko udowadniasz - pierwszy dzień na stołku i od razu doczepka do Jajko. Zgłaszam Jajko na moderatora. Uważam, że to będzie świetny moderator. Chętnie popatrzę jak będzie ciachał wypociny Soul33 i dopisywał swoje uwagi czerwonym kolorem w jego postach 
|
|
 |
Panna_Funia
|
Jajko->Cytuj: Zaczyna się jakaś paranoja  No! Niczego innego się w tym przypadku nie można było spodziewać... Paranoja + mega cenzura  Zaraz okaże się, że o działaniach moderacji na forum nie wolno rozmawiać 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
|
 |
Asienkka
|
Decyzja jest już podjęta, wasze marudzenie niczego nie zmieni. Ja nie mam ochoty tego czytać. Temat jest o wzajemnych uwagach - między użytkownikami. Panna_Funia - piszesz sobie na temat danego użytkownika, ale to co on ma do napisania - jak sama twierdzisz to Ciebie już nie interesuje. Zatem ewidentnie chcesz sobie sama (ewentualnie w gronie kółeczka wzajemnej adoracji) pomarudzić. Dlatego jak już napisałam - przenieście się na PW 
|
So mar 16, 2013 20:09 |
|
 |
Jajko
|
Wykrakałaś! Tylko na PW! Nowy papież - nowe porządki? Uwaga do innych użytkownikow: na razie proponuję nie wkurzać nowego moda. Jak ochłonie, to może mu przejdzie 
|
So mar 16, 2013 20:10 |
|
 |
Asienkka
|
Jajko napisał(a): Nie rozumiem?? Założyłem wątek papieski i czekam na jego rozwój, a geje w saunie mnie nie interesują. Gdyby to byli geje w kościele lub Kościele, to bym coś napisał, a tak to bez sensu... Jajko - no nie... Taka afera się szykuje z gejami, a Ty tylko o gejach w Kościele?! 
|
So mar 16, 2013 20:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka napisał(a): Decyzja jest już podjęta, wasze marudzenie niczego nie zmieni.
Musisz się liczyć z konsekwencjami nominacji kontrowersyjnego usera. Nie zastanawiałaś się kompletnie, że osoba skłócona z wieloma userami, po nominacji na moda będzie nadużywać swojej funkcji i zwalczać userów, z którymi wcześniej prowadził konflikt? Teraz się dziwisz zagrożeniu, które powstało? Jak można było nie brać tego pod uwagę? Wymieniliśmy z innymi użytkownikami co najmniej kilka rzeczowych powodów, dla których Soul33 nie nadaje się na moda. Z Twoich ust nie otrzymaliśmy żadnego uzasadnienia nominacji poza "bo tak postanowiłam i nie podlega dyskusji". Skoro ktoś taki zostaje modem, uważamy, że należą się nam słowa wyjaśnienia i przynajmniej jakaś argumentacja stojąca za tym czynem.
Ostatnio edytowano So mar 16, 2013 20:15 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz
|
So mar 16, 2013 20:12 |
|
 |
Asienkka
|
Nowy papież, nowy mod - trzeba i na forum coś nowego wnieść  Może jakieś zmiany w regulaminie? 
|
So mar 16, 2013 20:13 |
|
 |
Panna_Funia
|
Asienkka->Cytuj: Ja nie mam ochoty tego czytać. Ale użytkownicy chcą o tym rozmawiać i pisać. To nie jest forum dla moderacji, tylko dla użytkowników! Cytuj: Temat jest o wzajemnych uwagach - między użytkownikami. Panna_Funia - piszesz sobie na temat danego użytkownika, ale to co on ma do napisania - jak sama twierdzisz to Ciebie już nie interesuje. Zatem ewidentnie chcesz sobie sama (ewentualnie w gronie kółeczka wzajemnej adoracji) pomarudzić. Dlatego jak już napisałam - przenieście się na PW  Nie interesuje i nie mam obowiązku z tym panem rozmawiać. Mogę, jeśli np. chcę, mieć go na swojej prywatnej Czarnej Liście - takie moje prawo. I nie muszę do tego pisać z innymi na priv., mogę to robić normalnie na forum. On sobie może odnosić się do moich postów (tego mu zabronić nie mogę), ale ja nie muszę z nim dyskutować. Proste.
...to be who I am
|
So mar 16, 2013 20:15 |
|
|
|