Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
mareta
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Jajko napisał(a): [color=#000000][/color] Asienkka napisał(a): Drogie Jajko! Ja się nie obraziłam na Ciebie, no coś Ty  Cieszy mnie to niezmiernie. Ale chciałbym jeszcze wiedzieć czy w pełni popierasz destrukcyjne działania moda-neofity? mareta: Nie tyle obraziło, co Jajeczko czuje się po prostu potraktowane niesprawiedliwie. I jest oburzone z tego powodu. Ale zaraz obrażać... Ale Jajko cieszy się kiedy inni się oburzają czyż nie? Zatem prawem serii samo też może się co nieco pooburzać ( troszeczkę) 
|
Śr lip 03, 2013 20:50 |
|
|
|
 |
ARHIZ
|
MIXer napisał(a): Jajko napisał(a): Jestem bardzo ciekaw co sądzą o tym inni forumowicze. Wątek mi się podobał, szkoda, że został zamknięty (nie zauważyłem w nim żadnej prowokacji ze strony Jajka). Na szczęście przez Lurkera założony został inny wątek o podobnej tematyce. O to to 
_________________ ॐ नमः शिवाय
"Wachlarzem o aloes", czyli mój blog literacki o fantasy i science-fiction: http://wachlarzemoaloes.blogspot.com - blog https://www.facebook.com/Wachlarzem-o-aloes-1499129103717492/ - fanpage
|
Śr lip 03, 2013 22:01 |
|
 |
Asienkka
|
Jajko, popieram działania Soula33, które do tej pory miały miejsce 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr lip 03, 2013 23:05 |
|
|
|
 |
Wloczykij
|
Jajko, jak to jest mieć ponad 30 lat i zachowywać się jak stereotypowy gimbus dla którego świat zaczyna i kończy się na forum internetowym? Piszesz na forum o każdej porze dnia i nocy (ładnie to tak się w robocie obijać?) a afery z Twoim udziałem zawsze pilnie śledzę bo jest się z czego pośmiać. Dorośnij 
|
Cz lip 04, 2013 1:08 |
|
 |
Panna_Funia
|
Wloczykij->Cytuj: Jajko, jak to jest mieć ponad 30 lat i zachowywać się jak stereotypowy gimbus dla którego świat zaczyna i kończy się na forum internetowym? Piszesz na forum o każdej porze dnia i nocy (ładnie to tak się w robocie obijać?) a afery z Twoim udziałem zawsze pilnie śledzę bo jest się z czego pośmiać. Dorośnij  Ano, śledzi Pan - o różnych porach dnia i nocy - da się zauważyć, bo Pan ciągle na bieżąco  Żeby jeszcze to pańskie obijanie się (czy w robocie, czy gdziekolwiek indziej) coś wnosiło... No ale nie! To najczęściej jakieś wąty do użytkowników... Aż się prosi aby przypiąć Panu łatkę: Zrzęda! 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Cz lip 04, 2013 1:18 |
|
|
|
 |
Wloczykij
|
Cytuj: Ano, śledzi Pan - o różnych porach dnia i nocy - da się zauważyć, bo Pan ciągle na bieżąco Wystarczy, że wejdę raz dziennie wieczorem żeby być na bieżąco. Nie muszę siedzieć cały dzień przy forum 
|
Cz lip 04, 2013 2:19 |
|
 |
Panna_Funia
|
Wloczykij->Cytuj: Wystarczy, że wejdę raz dziennie wieczorem żeby być na bieżąco. Nie muszę siedzieć cały dzień przy forum  Inni też nie muszą, ale mogą, chcą  I to najczęściej też nie przez cały dzień, ale o różnych porach dnia. A są i tacy, np. ja, którym np. takie forumowanie w pracy nie zawsze (choć bywa i tak) przeszkadza, a zdarza się że i czasami wręcz pomaga. No jakie to niesamowite, że nie wszyscy są ulepieni z tej samej gliny co my..., prawda?  Ps. Gdyby Pan akurat siedział cały dzień na forum, byłoby dość upier..., znaczy się - ciężko, w kwestii tego, o czym wspomniałam w poprzednim poście. Cieszmy się więc, że Pan nie musi 
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
Cz lip 04, 2013 3:09 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Wloczykij napisał(a): Jajko, jak to jest mieć ponad 30 lat i zachowywać się jak stereotypowy gimbus dla którego świat zaczyna i kończy się na forum internetowym? Nie wiem. Może nam o tym opowiesz? 
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz lip 04, 2013 7:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 do wzajemnych
Wtrącę się - Jajko nie udaj głupiego. Założyłeś wątek z tendencyjnym założeniem i jeszcze kruszysz kopie udając, że nie rozumiesz przyczyn zamknięcia wątku. Naprawdę oceniasz katolików za takich idiotów, którzy nie dostrzegają manipulacji?
|
Cz lip 04, 2013 8:45 |
|
 |
brunero
|
Alus, Włóczykij, Medieval man i inni, czy nie sądzicie, że najprostszą formą walki z życiową głupotą jest niewchodzenie z nią w żaden dialog? Po prostu olać, niech się głupota z głupotą , diabeł z diabłem gotują we własnym kociołku, aż się ugotują na twardo.
_________________ laudare benedicere praedicare
|
Cz lip 04, 2013 9:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@brunero, problem w tym, kiedy bez konca gotuja sie na katolickim ogienku. I uparcie nie chca zmienic forum, bo tu jest tak "przyjemnie". A wszelkie proby przypomnienia im, ze obowiazuja tu pewne zasady traktuja jak atak na nich osobiscie i przyklad (kolejny) strasznej nietolerancji katolikow. Bo to forum ma sie zmienic, a nie oni sami, albo samemu przejsc na inne forum.
|
Cz lip 04, 2013 9:21 |
|
 |
brunero
|
To niech sobie sami przyjemności robią, znudzi im się.
_________________ laudare benedicere praedicare
|
Cz lip 04, 2013 9:25 |
|
 |
Asienkka
|
Niektórzy forumowicze lubią być w centrum uwagi 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Cz lip 04, 2013 13:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jajko napisał(a): Dokładnie. I moje "prowokacje" bardzo ten punkt widzenia obnażają, ale więcej już nie napiszę, bo zaraz posypią się ostrzeżenia, że offtopa w tym wątku ciągnę. W razie czego proszę pisać w uwagach do użytkowników - tam chętnie się wypowiem @Jajko i ty tak po prostu przyznajesz, ze piszesz, zeby prowokowac? Odwazny jestes, albo ... niewazne. Problem w tym, ze ty sam czesto jak Kali reagujesz.
|
Cz lip 04, 2013 18:11 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
"prowokacje"
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Cz lip 04, 2013 18:18 |
|
|
|