Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
No patrzcież Państwo kochani - co tu się wywija!?Jak Boga kocham (papiery udzielonych sakramentów do wglądu) - tego niedopatrzenia aby nowemu
nabytkowi do ciała kierowniczego pogratulować awansu, żem nie zdzierżył. (
A czy ktoś nominatowi pogratulował?).
Przeto jedynie
w charakterze gościa czynię zadość (elementarnej/szatańskiej?) kulturze i wyłaniam się ze "smugi cienia".
A jednak słuchy o plotkach wiewióreczek się sprawdziły.
Widać skuteczność czynienia z "foruma" kółeczka wzajemnej adoracji niezbyt wielka, przeto siły nowej, a konserwatyzmem natchnionej trzeba było(?!).
Człecze średniowiecza, co tłumaczy się na nasze @medieval_man'ie (lub jakoś tak odwrotnie?).
Życzę wielu łask Bożych w dziele dalszej destrukcji
portalu dyskusyjnego...
Mam zarazem nadzieję, że z Twoim świeżym "powerem", tak naganne niedopatrzenie, jak utrzymywanie (
ze starej ekipy) przy forumowym życiu (choćby?) @Jajka zostanie niebawem - na chwałę prawomyślnych userów oraz linii partyjnej priwiślańskiej KEP i jej epigonów (mocno pontyfikatem Franciszka skonfudowanej/ych) - czym prędzej naprawione!
(Być może nie jestem pierwszym, który składa Ci gratulacje lecz należąc do grona ciężko przepłoszonych - na karb mych ułomności somatycznych tudzież strachu przed cudownym blondiadminoobliczem złóż ewentualny poślizg
). W przypadku mego "spóźnionego zapłonu" - thanks from to mountain
- i przepraszam!Czyli sympatyczny @medieval_man'ie, z serduchem otwartym i duszą przyjacielską - słodziuchny obowiązek życzonek wypełniłem

.
Tutaj... ewentualnych zazdrośników zapewniam, iż doskonale pamiętam o:
- 16 marca - pierwszej rocznicy @Soulowania.
- 1 kwietnia - drugiej rocznicy admino@Asienkkowania
- 18 września(?) - niestety (dla Ottonka)

drugiej rocznicy @MARIELowania. (Mogłabyś "moja/już nie moja?" "sarenko" podać dokładną datę tego "zaszczytu"?)
*Spoko mileńcy - jak długo mnie nie "uśmiercicie forumowo", pamięć miłą zachowam a kwiatuszkami wirtualnymi się wywdzięczę. (Naszej/naszego - wiecie/rozumiecie "dżender" i inne takie nijakie "cóś" - trzydziestej trzeciej,
bezideowej wielbicielki/la muzy z duszą - od bezpiecznego kwiatuszkowania nie wyłączając

).
Konkubinka moja oblubieńcza jest jeszcze całkiem do rzeczy, a i ja niezazdrosny, i mogłaby bez popadania w grzech "letki" sprawdzić gostka. Ale nie róbmy dołujących eksperymentów na żywej, bezpłciowej lecz unerwionej tkance. Korzystając zaś z okazji zabrania głosu w intencji nowego moda, a zarazem mając na względzie, iż zarówno wg kalendarza juliańskiego i gregoriańskiego - jest po "ptokach" (znaczy się, kto miał świętować, przeżywać, omadlać ect - już to uczynił). Pozwolę sobie życzyć raczej(?) bezpiecznie, bo
post factum:
1.
[...]2. Wszystkim kochaniusim usereczkom, spoko i niespoko użyszkodnikom a szczególnie ciału kierowniczemu - tak dobrego humoru, jaki mnie pomimo zbawczych zabiegów siermiężnych i ponurych "poprawiaczy Chrystusa", nie odstępuje:
Załącznik:
zknr1.jpg [ 122.51 KiB | Przeglądane 2980 razy ]
A na koniec z życzliwością i współczuciem spytam - dlaczego (np.) zacny @quas nie jest jeszcze modem?
Jakem spoksio altruista liczę, że na wielkanocnego zajączka nie zostanę zawiedziony i kolejna "obiektywnie-obietywna" nominacja kolejnego geniusza moderacyjnego intelektu zostanie nam objawiona i (jakby to zapodał "mój?" @Val-uś)
urbi et obi na chwałę (Bóg wie raczy wiedzieć czego?) ogłoszona .
Narka i tyle - pozdrówka itp. czułostki - Otto Katz

.
---------------------------------------------------------------------------------------------
PS.1. SYMBOL
* - Proszę @MARIEL oraz @medieval_mana
o podanie konkretnej daty nominacji do ciała kierowniczego. (Jak zapewne rozumiecie, pozwoli to w przyszłości uniknąć zbędnych dyskusji o dacie "akcesu", a i laurki wirtualne dotrą na czas!).
2. Dla bezpieczeństwa swój post publikuję w adekwatnym dla różnych opinii wątku:
Wzajemne uwagi - między użytkownikami. (Zaczynamy odliczanie czy tutaj - wyjątkowo - on nie zostanie "brzytewką przemiłych moderatorów" "wykastrowany"?).
3. A tak w ogóle -
abyśmy zdrowi byli!