Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Yarpen_Zirgin napisał(a): Nie, zefciu. Obowiązkiem Kozła będzie te bezsensowne zarzuty udowodnić, a nie osobom, przeciwko którym je skieruje, wykazać, że nie ma racji. Też tak myślałem. Ale widać w przypadku Kozła jest inaczej.
|
Pn sty 20, 2014 10:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Olijula
Zrób sobie przerwę od forum, bo wklejanie swojego oświadczenia w 7 różnych tematach świadczy o tym, że zbyt emocjonalnie podeszłaś do forum dyskusyjnego. Warto się zdystansować, ot tak po prostu. W takim miejscu ściera się wiele różnych poglądów, warto mieć na uwadze to, że zawsze znajdą się krytycy każdego stylu życia i jeżeli nie dajesz sobie z nią rady, zacznij ignorować wpisy takich ludzi, nie masz obowiązku dyskutowania z każdym, kto odnosi się do tego co piszesz.
|
Pn sty 20, 2014 12:02 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
Johnny99 napisał(a): Jajko, naprawdę nie musisz się nam spowiadać ze swoich fantazji  Nie muszę, ale mogę. Poza tym na razie w tym wątku nie fantazjowałem. A poza tym, wzajemne uwagi między użytkownikami wpisuje się tu, proszę mi więcej wątku nie zaśmiecać!
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Pn sty 20, 2014 13:01 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
Ad viewtopic.php?f=46&t=35180panMK napisał(a): Powiem tak ,to nie BŁAHOSTKA pakt można podpisać nawet pisząc smsa pod wiadomo jaki numer i to JUŻ ZACZYNA DZIAŁAĆ. Mógłbyś łaskawie opanować od czasu do czasu swe manie i nie wkręcać swoich chorych jazd osobie, która najwyraźniej ma rzeczywiste problemy? Zachowujesz się obrzydliwie.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Pn sty 20, 2014 13:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@JedenPost
Skąd wiesz, że PanMK sam nie ma rzeczywistych problemów? Zaburzenia psychiczne to dość szeroka kategoria. Nie tylko ten ma problemy, kto się do nich przyznaje, ale również ten, kto twierdzi, że wszystko z nim w porządku, może mieć objawy pewnych zaburzeń.
Ostatnio edytowano Pn sty 20, 2014 13:34 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 2 razy
|
Pn sty 20, 2014 13:31 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
Racja.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Pn sty 20, 2014 13:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Pedofile w Kościele
Johnny99 napisał(a): Dlatego właśnie zapytałem - żeby była jasność. Ale odpowiedzi od Jajka nie dostaniesz. Bo to jest taki [...] Asienkka, dla którego szczytem sprytu jest powiedzieć "daj mi wysłać SMS-a" zamiast "wyskakuj z komóry".
|
Pn sty 20, 2014 13:36 |
|
 |
Johnny99
|
 Re: Pedofile w Kościele
Tyle to i ja wiem, ale sprawia mi przyjemność pokazywanie tego publicznie 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Pn sty 20, 2014 13:54 |
|
 |
Jajko
|
Kael napisał(a): Nie wiem, gdzie odpowiedziec, wiec odpowiem tu, zeby Jajko sie nie stresowalo: Jajko napisał(a): Ale zauważyłaś O CZYM jest to forum? Bo mnie się wydaje, że o wierze, a co za tym idzie Kościele, a nie o pedofilii w klubach sportowych..... Ale jeśli uważasz, że należy tu zająć się problematyką pedofilii poza Kościołem, to kto Ci broni o tym pisać?? Byle nie w tym wątku.... Regulamin: . Ponieważ wiara nie jest czymś oderwanym od życia, wręcz przeciwnie - powinna obejmować i przenikać wszystkie sfery życia człowieka - zapraszamy również do rozmowy na bardzo różne tematy dotyczące naszej codzienności. A codziennosc to nie tylko Kosciol.Szczegolnie dla "wiekszosci" i "spoleczenstwa" Kael, a pisz sobie o czym chcesz. Ktoś Ci broni? Ale nie oczekuj, że ja będę pisał to, co Ty uważasz za słuszne. Zrób to sama. Jakiś problem?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt sty 21, 2014 11:10 |
|
 |
Jajko
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Jajko napisał(a): Ja nie twierdzę, że problemem jest statystycznie większy odsetek pedofilów wśród kleru. Ja i znaczna część społeczeństwa twierdzi, że problemem jest po prostu pedofilia wśród kleru (a także w domach dziecka, w klubach sportowych i w rodzinach). A świstak siedzi i zawija sreberka. Jakoś nie widać, aby media donosiły o każdym przypadku podejrzenia lub skazania za pedofilię wychowawców, trenerów czy rodziców. Tak samo nie widziałem, abyś założył w Hyde Parku temat, w którym roztrząsasz ilu to pedofilów jest w szkołach i jaki to stanowi problem dla szkolnictwa. Ło matko...  następny co to wie lepiej o czym powinienem pisać... Patrz post wyżej.
|
Wt sty 21, 2014 13:07 |
|
 |
Jajko
|
pilaster napisał(a): Jajko napisał(a): To że media o czymś nie wspominają, nie znaczy że to nie istnieje i że nie przeszkadza ludziom. Mnie np. przeszkadza pedofilia wszędzie. Ale bardzo starannie jajko to ukrywa.  Wypowiadając się wyłącznie o pedofilii w Kościele I jeszcze jeden do kolekcji... co za ludzie...
|
Wt sty 21, 2014 14:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jakie jest Jajko każdy widzi na podstawie jego wypowiedzi. Pretensje miej do siebie. 
|
Wt sty 21, 2014 14:27 |
|
 |
Jajko
|
Załóżcie sobie więc stosowny wątek, o ile administracja zechce taki tu mieć (zapytałem) i sobie gadajcie o pedofilii wśród całego społeczeństwa. Czy ja muszę brać w tym udział??
|
Wt sty 21, 2014 14:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wybacz, ale dlaczego mamy zakładać wątek o czymś, co nas nie interesuje? Ty widzisz problem w pedofilii, ty go sobie zakładaj.
|
Wt sty 21, 2014 15:12 |
|
 |
Jajko
|
No więc mnie problem pedofilii w klubach sportowych nie interesuje. To Wy ciągle się czepiacie, że piszę tylko o pedofilii wśród kleru. Widać, piszę o tym, co mnie interesuje. Czyli, rozumiem, jest tak jakbyś sobie życzył. Cieszę się.
|
Wt sty 21, 2014 15:16 |
|
|
|