Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
@Kael Moderacja ma wpływ na to jaki profil będzie miało forum. Nic dziwnego w tym, ze rozmawiam o tym z moderacją, a nie z tobą. Twoje ataki personalne są nie na miejscu.
|
Wt mar 11, 2014 9:33 |
|
|
|
 |
lokis
|
Cytuj: Moderacja ma wpływ na to jaki profil będzie miało forum (lokis do klubowej szafy): Moderacja nie ma zadnego wplywu na profil forum, jako ze jest bezstronna i uczciwa!!! A tak po prawdzie, moderacja to tez ludzie. 
|
Cz mar 13, 2014 19:33 |
|
 |
lokis
|
Podobno malo chetnych na kanonizacje JPII i tego drugiego papieza, otylego (Jana?), nie pamietam liczby. Czy nie przychodzi modernizacji taka mysl, rzucic ateuszom w twarz katolickim stylem zycia. Spieniezyc "szaty" (samochody, wille, bizuterie, darmowe komputery, fotele, biurka, kubki do kawy, routery) i zafundowac im wycieczke do Rzymu? Ile to dusz mozna odzyskac! Jakie przebicie na twitterze i facebooku! Goraco prosze o rozpatrzenie powyzszego, choc przypuszczam, ze z podobnymi planami juz sie nosicie. Pozbedziecie sie staroci, rzeczy uzywanych, a my bedziemy miec radoche i wdziecznosc do grobowej deski! 
|
Wt mar 25, 2014 23:39 |
|
|
|
 |
mareta
|
lokis napisał(a): Podobno malo chetnych na kanonizacje JPII i tego drugiego papieza, otylego (Jana?), nie pamietam liczby. Czy nie przychodzi modernizacji taka mysl, rzucic ateuszom w twarz katolickim stylem zycia. Spieniezyc "szaty" (samochody, wille, bizuterie, darmowe komputery, fotele, biurka, kubki do kawy, routery) i zafundowac im wycieczke do Rzymu? Ile to dusz mozna odzyskac! Jakie przebicie na twitterze i facebooku! Goraco prosze o rozpatrzenie powyzszego, choc przypuszczam, ze z podobnymi planami juz sie nosicie. Pozbedziecie sie staroci, rzeczy uzywanych, a my bedziemy miec radoche i wdziecznosc do grobowej deski!  Nie dość że Jan XXIII był otyły , do tego był jeszcze brzydki,( miał ogromny nos) za to niesłychanie miły. Mało wiesz o Kościele, choć dużo o nim piszesz. Podobno do tego stopnia "maleje" zainteresowanie kanonizacją, że loty do Rzymu na ten czas "tanieją" z dnia na dzień. Sam sprawdź 
|
Śr mar 26, 2014 7:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): Podobno malo chetnych na kanonizacje JPII i tego drugiego papieza, otylego (Jana?), nie pamietam liczby. Czy nie przychodzi modernizacji taka mysl, rzucic ateuszom w twarz katolickim stylem zycia. Spieniezyc "szaty" (samochody, wille, bizuterie, darmowe komputery, fotele, biurka, kubki do kawy, routery) i zafundowac im wycieczke do Rzymu? Ile to dusz mozna odzyskac! Jakie przebicie na twitterze i facebooku! Goraco prosze o rozpatrzenie powyzszego, choc przypuszczam, ze z podobnymi planami juz sie nosicie. Pozbedziecie sie staroci, rzeczy uzywanych, a my bedziemy miec radoche i wdziecznosc do grobowej deski!  "Będziemy mieć" - rozumiem zatem, że Ty jako inicjator tej akcji, pierwszy zapisujesz się na listę pielgrzymów do Watykanu na kanonizację 
|
Śr mar 26, 2014 7:49 |
|
|
|
 |
lokis
|
Ma sie rozumiec! Z tym, ze organizator, to nie pielgrzym. Moge byc obserwatorem na szczegolnych prawach. Tak jak w zyciu politycznym.  Proponuje obejrzenie tego odcinka: Delikwent 1a teraz tego: Delikwent 2W jednym widze zrownowazonego czlowieka, sensownego z ktorym moglbym sie zgodzic bez wzgledu na poglady. W drugim bufona, weszacego w kazdym czlowieku zagrozenie bytu, szefa zycia innych, z pogladami cechujacymi krokodyla nilowego. Jak w przyslowiu: "Wyzej tego, niz ta ma".  Wiekszosc z was nie bedzie w stanie ocenic ktoremu, ktora latke przycialem. Wiec dla ulatwienia dodam; jeden jest ksiadz, drugi pan, a ja ateista. 
|
N mar 30, 2014 20:31 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Otto_Katz napisał(a): anyfeministycznych arogantów O, czy to o mnie? Zaciekawiłeś mnie  Dlaczego jestem anyfeministyczny? edit: ok, już wiem o jaką moją pomyłkę chodziło.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt kwi 01, 2014 23:04 |
|
 |
panMK
|
 Re: Jak znieść celibat?
pycha cię niszczy panie jajko ,chełpisz się jaki ty to jesteś obcykany i wiesz wszystko ,jaka twoja logika jest wspaniała i nie do podważenia są pana tezy wyssane z palca z resztą.Pycha i jeszcze raz pycha to pana oblicze i ślepa wiara w to co pan sobie ubzdura co nie ma poparcia w rzeczywistości.Pan się chełpi samym sobą a nie przyjmuje prawdy podanej jak na dłoni.
_________________ JEZU UFAM TOBIE Święta Faustyna Kowalska
|
Wt kwi 15, 2014 20:29 |
|
 |
panMK
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Jajko napisał(a): Komentarz wybitnie ad personam i do tego bez związku z dyskusją. Rozumiem, że niebawem zniknie. Autor komentarza: panMK viewtopic.php?p=803837#p803837 o co ci chodzi kolo boli cię PRAWDA ?
|
Wt kwi 15, 2014 20:39 |
|
 |
panMK
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Ty uważasz się za szychę i że masz monopol na szydzenie z innych ,ja z ciebie nie szydzę ale odsłaniam twe prawdziwe obliczę i proszę o refleksję nad sobą
|
Wt kwi 15, 2014 20:40 |
|
 |
Jajko
Dołączył(a): Pn lut 23, 2009 22:34 Posty: 10131 Lokalizacja: Pierdzisłąwice
|
panMK napisał(a): Ty uważasz się za szychę i że masz monopol na szydzenie z innych ,ja z ciebie nie szydzę ale odsłaniam twe prawdziwe obliczę i proszę o refleksję nad sobą Umieszczaj swoje uwagi w stosownych wątkach, to nie będę musiał zawracać głowy moderacji. Czy mogę prosić o jakiś cytat mojego rzekomego szyderstwa. Najlepiej wyraźnie przebijający różne drobne złośliwości powszechnie aplikowane różnym forumowiczom przez różnych forumowiczów.
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt kwi 15, 2014 21:39 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Jajko napisał(a): Czy mogę prosić o jakiś cytat mojego rzekomego szyderstwa. Najlepiej wyraźnie przebijający różne drobne złośliwości powszechnie aplikowane różnym forumowiczom przez różnych forumowiczów. Nie musisz prosić. Przeczytaj swój podpis. Przebija wszystkie złośliwości i szyderstwa. Ale zrozumiem jeśli w nim ani szyderstwa ani złośliwości nie zauważysz.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Wt kwi 15, 2014 21:45 |
|
 |
Jajko
|
Ale o które zdanie z podpisu Ci konkretnie chodzi?
_________________ Z zarozumialcami i debilami nie rozmawiam... no chyba że zrobię edukacyjny wyjątek
|
Wt kwi 15, 2014 21:46 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
No i nie napisałem, że nie zauważysz? 
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Wt kwi 15, 2014 21:48 |
|
 |
Jajko
|
Wierzący widzą widać więcej...widzą coś czego nie ma 
|
Wt kwi 15, 2014 21:51 |
|
|
|