PO - partią antykatolicką
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: PO - partią antykatolicką
quas napisał(a): Alus napisał(a): andej - odniosę sie do twojego wpisu, gdy udzielisz odpowiedzi na zadane pytanie o katolicyzm śp L. Kaczyńskiego, bo w przeciwieństwie do J99 uciekasz już kolejny raz od odpowiedzi. Alus może wreszcie skończysz z tym tańcem na grobie zmarłego, który notorycznie w wielu wątkach urządzasz. Zmarłemu daj spokój. Zmarły czy żywy miał więcej godności i honoru pozwalającego mu jawnie wyznać swoje poglądy, niż rzesze "obrońców" Kościoła i nienarodzonych, którym nie przejdzie przez gardło przyznać, że śp L. Kaczyński był katolikiem. A nie potrafią, bo siłą rzeczy musieliby zaliczyć w grono katolików wielu, którzy nie sprzeciwiają się obowiązującej ustawie.....brakłoby bacika na "wrogów" Kościoła.
|
Śr wrz 24, 2014 11:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
,,Otóż pani Piotrowska często odwołująca się do katolickich korzeni, publikująca zdjęcia z poświęcenia lokalu PO, zawsze w Sejmie głosowała przeciwko stanowisku,nauczaniu i interesom Kościoła Katolickiego.....''Alus Możesz wyjaśnić czemu po tej wypowiedzi o posłance antykatolickiej Platformy, byłej katechetce która w działaniu, nie słowach występowała przeciwko Kościołowi, i która nie jest w tym sama bo tak działa cała antykatolicka Platforma....czemu po tej wypowiedzi i podaniu konkretnych działań wskoczyłaś na nieżyjącego człowieka 
|
Śr wrz 24, 2014 12:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): ,,Otóż pani Piotrowska często odwołująca się do katolickich korzeni, publikująca zdjęcia z poświęcenia lokalu PO, zawsze w Sejmie głosowała przeciwko stanowisku,nauczaniu i interesom Kościoła Katolickiego.....''Alus Możesz wyjaśnić czemu po tej wypowiedzi o posłance antykatolickiej Platformy, byłej katechetce która w działaniu, nie słowach występowała przeciwko Kościołowi, i która nie jest w tym sama bo tak działa cała antykatolicka Platforma....czemu po tej wypowiedzi i podaniu konkretnych działań wskoczyłaś na nieżyjącego człowieka  Nie po tym, usilnie wielokrotnie pytam.....będziesz zdolny wydusić z siebie czy uznajesz śp L. Kaczyńskiego z jego poglądami w kwestii aborcji za zmarłego katolika??? Zapewne nie...... Powtórzę - zmarły czy żywy, uczciwy w wyrażaniu swoich poglądów w kwestiach moralności. Johnnowi nie przeszkadzało wyrazić opinii o zmarłym...."obrońcy" śmierć uznają za parawan umożliwiający im nie wyrażać swoich opinii o ludziach, z którymi sympatyzują. Co innego w przypadku takiego Geremka....za niego na schodach katedry dziękują Bogu Dziękujemy Ci Bożę, że go od nas zabrałeś.
|
Śr wrz 24, 2014 12:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): quas napisał(a): ,,Otóż pani Piotrowska często odwołująca się do katolickich korzeni, publikująca zdjęcia z poświęcenia lokalu PO, zawsze w Sejmie głosowała przeciwko stanowisku,nauczaniu i interesom Kościoła Katolickiego.....''Alus Możesz wyjaśnić czemu po tej wypowiedzi o posłance antykatolickiej Platformy, byłej katechetce która w działaniu, nie słowach występowała przeciwko Kościołowi, i która nie jest w tym sama bo tak działa cała antykatolicka Platforma....czemu po tej wypowiedzi i podaniu konkretnych działań wskoczyłaś na nieżyjącego człowieka  Nie po tym, usilnie wielokrotnie pytam.....będziesz zdolny wydusić z siebie czy uznajesz śp L. Kaczyńskiego z jego poglądami w kwestii aborcji za zmarłego katolika??? Zapewne nie...... Powtórzę - zmarły czy żywy, uczciwy w wyrażaniu swoich poglądów w kwestiach moralności. Johnnowi nie przeszkadzało wyrazić opinii o zmarłym...."obrońcy" śmierć uznają za parawan umożliwiający im nie wyrażać swoich opinii o ludziach, z którymi sympatyzują. Co innego w przypadku takiego Geremka....za niego na schodach katedry dziękują Bogu Dziękujemy Ci Bożę, że go od nas zabrałeś.Dalej nie rozumiem czemu tam gdzie są podawane konkretne antykatolickie działania Platformy, działania nie opinie, Ty wyskakujesz z nieżyjącym prezydentem który wyraził swoją opinię. Jest kolosalna różnica między popieraniem porządku który się zastało i który był obwarowany, w kwestii aborcji i Lecha Kaczyńskiego, a antykatolicką Platformą którą wspierasz, która we wszelkich bezbożnościach dąży do ich pogłębiania, wprowadzania i szerzenia. W przeciwieństwie do Lecha Kaczyńskiego, za antykatolickiej Platformy zabijanie dzieci się pogłębia i poszerza, więc co Ty porównujesz 
|
Śr wrz 24, 2014 14:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Powiem ci uczciwie...dobrze rozumiesz moje pytanie, ale że nie chcesz odpowiedzieć, po prostu rżniesz głupa. Choćby pisząc o zastanym prawie, gdy śp L. Kaczyński uczciwie w wywiadzie dla GN, powiedział, że jako współtwórca owej ustawy uważa ją za właściwą. O zmarłych też nie wyjeżdżaj, bo z posłem Geremkiem to tylko jeden z wielu przykładów zrozumienia szacunku dla zmarłych przez tzw. prawych Polaków patriotów katolików.
|
Śr wrz 24, 2014 14:27 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Powiem ci uczciwie...dobrze rozumiesz moje pytanie, ale że nie chcesz odpowiedzieć, po prostu rżniesz głupa. Hehe  oczywiście że pytanie rozumiem, nie rozumiem motywacji i okoliczności w jakich notorycznie z tym wyskakujesz. Kiedy mówi się o konkretnych działaniach antykatolickiej Platformy, pogłębiających zabijanie dzieci i wszelkich innych bezbożności Ty mówisz o Kaczyńskim że nie zmienił stanu który zastał w żadną stronę podczas gdy PO zmienia wszystko na grosze i bardziej przeciwko Bogu. Dlatego nie rozumiem, chcesz to porównywać, słonia z mrówką  Dla aborcji i bezbożności są takie drzwi. Lech Kaczyński wszedł i ich nie ruszał, zostawił tak otwarte jak były. Platforma wchodzi i otwiera je na oścież dla wszelkich bezbożności i je wprowadza, pcha do środka. Co Ty porównujesz  Do tego sama tą partię popierasz.
|
Śr wrz 24, 2014 14:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A to PO cos zmienilo w sprawie aborcji? Widac nie jestem na biezaco.... Za to PiS dba o moralnosc nawet u ... zwierzat i widzi gejow wsrod sloni. Jako i quas czyni, szukajaca wrogow Kosciola wszedzie, tylko nie w sobie. viewtopic.php?p=830473#p830473Oryginal tu: http://www.tvn24.pl/radna-interweniuje- ... 164,s.html.
|
Śr wrz 24, 2014 15:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
quas napisał(a): Alus napisał(a): Powiem ci uczciwie...dobrze rozumiesz moje pytanie, ale że nie chcesz odpowiedzieć, po prostu rżniesz głupa. Hehe  oczywiście że pytanie rozumiem, nie rozumiem motywacji i okoliczności w jakich notorycznie z tym wyskakujesz. Kiedy mówi się o konkretnych działaniach antykatolickiej Platformy, pogłębiających zabijanie dzieci i wszelkich innych bezbożności Ty mówisz o Kaczyńskim że nie zmienił stanu który zastał w żadną stronę podczas gdy PO zmienia wszystko na grosze i bardziej przeciwko Bogu. Dlatego nie rozumiem, chcesz to porównywać, słonia z mrówką  Dla aborcji i bezbożności są takie drzwi. Lech Kaczyński wszedł i ich nie ruszał, zostawił tak otwarte jak były. Platforma wchodzi i otwiera je na oścież dla wszelkich bezbożności i je wprowadza, pcha do środka. Co Ty porównujesz  Do tego sama tą partię popierasz. Bełkot...bełkot...bełkot....śpL. Kaczyński wyraźnie mówi osobiście tworzyłem tą ustawę[/b, quas czyta [b]wszedłem i nie ruszałem.Zdecydowanie mam rację....koń trojański, który kpi w żywe oczy z Kościoła, z Polaków.....pracujący na konto oceny trafność oceny Maleńczuka.... PiS widzi nawet działania PO na rzecz seksualizacji dzieci, w postaci kopulujących osłów w ZOO http://natemat.pl/118045,kopulujace-osl ... e-moze-bycTak nie może być - zapewne PiS dopisze do programu przyszłego swego rządu wyłapanie wszystkich psów i kotów, chroniąc dzieci przed oglądaniem tych bezeceństw.
|
Śr wrz 24, 2014 15:57 |
|
 |
andej
|
Alus, odnoszę wrażenie, że masz osobistą ansę do L.Kaczyńskiego. I tak jak Sierzputowskiemu (Hłasko), wszystko kojarzy Ci się z jednym. Stąd wynika brak obiektywizmu. Uważam, że w sprawie rzczonej ustawy, L.K. posunął się tak daleko, jak mógł. Krok dalej i cała sprawa wzięłaby w łeb, gdyż bolszewicy ponieśliby zbyt wielkie larum. Złem jest wybieranie mniejszego złe. Ale jest mniejszym złem. Nie żyje. Nie znam planów jego startegii w tej sprawie (jako i w innych). Nie przyłączę się do plucia na zmarłego. Co nie znaczy, że nie można ujawniać faktów z przeszlości.
|
Cz wrz 25, 2014 15:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Alus, odnoszę wrażenie, że masz osobistą ansę do L.Kaczyńskiego. I tak jak Sierzputowskiemu (Hłasko), wszystko kojarzy Ci się z jednym. Stąd wynika brak obiektywizmu. Uważam, że w sprawie rzczonej ustawy, L.K. posunął się tak daleko, jak mógł. Krok dalej i cała sprawa wzięłaby w łeb, gdyż bolszewicy ponieśliby zbyt wielkie larum. Złem jest wybieranie mniejszego złe. Ale jest mniejszym złem. Nie żyje. Nie znam planów jego startegii w tej sprawie (jako i w innych). Nie przyłączę się do plucia na zmarłego. Co nie znaczy, że nie można ujawniać faktów z przeszlości. Nie interesuje mnie strategia śp L. Kaczyńskiego. Mówię non stop o jego odważnym,. nie kunktatorskim wyrażeniu własnego zdania, za co inni mając takie same, uznawani są za obłożonych ekskomuniką. Śp. L. Kaczyński był świadom konsekwencji wyrażenia swej opinii, żal jedynie, że przywołanie stanowiska śp. L. Kaczyńskiego uważasz za plucie na niego. Widocznie trudno ci wybaczyć mu to jego zdanie.
|
Cz wrz 25, 2014 16:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Platforma pokazuje kolejny dowód na swą antykatolickość:zwolnienie z urzędu z-cy ministra sprawiedliwości Królikowskiego. Grabarczyk nie kryje tego, że jest to zwolnienie ze względu na katolickie, jawne poglądy Królikowskiego, którego do ministerstwa powołał Gowin. Po co udawać?, wyrzucić Biernackiego z partii i otwarcie przyznać się:jesteśmy lewacko-libertyńską partią.
|
Cz wrz 25, 2014 20:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W antykatolickiej Platformie katolicyzm i katolicy są zwalczani. Mówią o tym już otwarcie ludzie z tą partią związani i którzy znają ją od wewnątrz. W antykatolickiej partii która wprowadza prawo szatana tak musi być. ,, „Nie ma dla mnie miejsca w rządzie Ewy Kopacz. Powodem jest m.in. brak akceptacji dla mnie jako katolika” – powiedział były wiceminister sprawiedliwości Michał Królikowski. '' http://www.fronda.pl/a/michal-krolikows ... 42052.htmlI zdanie od Gowina: ,,Politycy, którzy deklarują przywiązanie do wartości katolickich są odsunięci od realnego wpływu w Platformie Obywatelskiej.''http://www.fronda.pl/a/jaroslaw-gowin-d ... 42088.html
|
So wrz 27, 2014 19:55 |
|
 |
proteom
|
 Platforma Obywatelska - 34% poparcie?!
Ze zdumieniem przeczytałem, że na PO w ostatnim sondażu chce głosować 34% obywateli. http://www.tvp.info/17125835/sondaz-tns ... -przed-pisTo dla mnie surrealistyczne. Partie, która wykazała się taką niekompetencją, ilością niespełnionych obietnic wyborczych, afer http://markd.pl/afery-po-0-748-i-kadencja-rzadow/ http://markd.pl/afery-po-cz-1-ii-kadencji-7491499/ http://markd.pl/afery-po-ii-kadencja-cz-3-od-1800/ popiera co 3 Polak, to objaw choroby tego narodu. 10 (nie)spełnionych obietnic premiera Tuska http://www.bankier.pl/wiadomosc/10-nie- ... 35169.html np.: Odchudzanie administracji - Chciałbym, żebyśmy wrócili do prostej, niewymagającej żadnych nakładów idei, która jest oczywista, i dlatego nikt w Polsce nie rozumie, dlaczego nie jest realizowana. Idei władzy skromnej, pozbawionej zbędnych przywilejów, idei taniego państwa - ogłaszał w 2007 roku Donald Tusk. Liczby są jednak nieubłagane. Według raportu Fundacji Republikańskiej, w latach 2008-12 liczba urzędników administracji centralnej wzrosła o 19 285, czyli o 10,64%. Za pracę dodatkowych urzędników podatnicy zapłacili łącznie 10,6 mld zł. A to tylko czubek góry lodowej. O co tu chodzi? A przecież PO nie jest bynajmniej partią, która chce wprowadzać rozwiązania prawne zgodne z nauczanie naszego Krk np. in vitro. Dlaczego tak wielu katolików popiera tych aferzystów i manipulatorów 
|
So paź 11, 2014 15:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Obywatelska - 34% poparcie?!
proteom napisał(a): Ze zdumieniem przeczytałem, że na PO w ostatnim sondażu chce głosować 34% obywateli. http://www.tvp.info/17125835/sondaz-tns ... -przed-pisTo dla mnie surrealistyczne. Partie, która wykazała się taką niekompetencją, ilością niespełnionych obietnic wyborczych, afer http://markd.pl/afery-po-0-748-i-kadencja-rzadow/ http://markd.pl/afery-po-cz-1-ii-kadencji-7491499/ http://markd.pl/afery-po-ii-kadencja-cz-3-od-1800/ popiera co 3 Polak, to objaw choroby tego narodu. 10 (nie)spełnionych obietnic premiera Tuska http://www.bankier.pl/wiadomosc/10-nie- ... 35169.html np.: Odchudzanie administracji - Chciałbym, żebyśmy wrócili do prostej, niewymagającej żadnych nakładów idei, która jest oczywista, i dlatego nikt w Polsce nie rozumie, dlaczego nie jest realizowana. Idei władzy skromnej, pozbawionej zbędnych przywilejów, idei taniego państwa - ogłaszał w 2007 roku Donald Tusk. Liczby są jednak nieubłagane. Według raportu Fundacji Republikańskiej, w latach 2008-12 liczba urzędników administracji centralnej wzrosła o 19 285, czyli o 10,64%. Za pracę dodatkowych urzędników podatnicy zapłacili łącznie 10,6 mld zł. A to tylko czubek góry lodowej. O co tu chodzi? A przecież PO nie jest bynajmniej partią, która chce wprowadzać rozwiązania prawne zgodne z nauczanie naszego Krk np. in vitro. Dlaczego tak wielu katolików popiera tych aferzystów i manipulatorów  Bo pozostałe partie to kwintesencja kompetentności, w 100% wypełniali własne obietnice przedwyborcze i nie marnowali pieniędzy podatnika....nawet na tak ważki cel jak ochrona za 1 milion złotych rocznie. Dlaczego katolicy popierają PO?...bo katolicy popierają wszystkie inne partie.....Palikota także. Żadna partia w Polsce nie ustanowi państwa wyznaniowego.
|
So paź 11, 2014 15:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Obywatelska - 34% poparcie?!
Przeciez watek o PO juz jest (i to chyba nie jeden).
|
So paź 11, 2014 15:59 |
|
|
|