Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
medieval_man napisał(a): Alus napisał(a): Zaraz dostaniesz ostrzeżenie za brak szacunku wobec pragnących zmian. Znowu się zacięłaś. A wpis @niewiarka faktycznie na niskim poziomie, ale żeby karać za niski poziom? Nie ma tego w Regulaminie...  Nie reaguję na głupie, żałosne, na beznadziejnie niskim poziomie komentarze niewiarka,pod moim adresem, gdyż nie mam zamiaru zniżać się do jego poziomu, ale on pozwala sobie kpić z Prezydenta RP, dlatego, że uczestniczył we mszy świętej w 71 rocznicę zamordowania błogosławionego ks.Jerzego Popiełuszki i to uchodzi bezkarnie temu osobnikowi na portalu Wiara.pl? NIE DO WIARY!!!
|
Wt paź 20, 2015 23:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nieprawfa. Niewiarek kpi z ciebie, za prasowke dziilan PAD. Moge poszukac twoich i innyxh wpisow o PBK i niech moderacja sie zastanowi, ktory brak szacunku dla Prezydenta RP byl wiekszy.
|
Śr paź 21, 2015 5:56 |
|
 |
niewiarek
|
Nie wiem jak obraziłem Pana Prezydenta? Czy Pan Prezydent jest księżniczką, która nie robi siusiu ani kupki?
gita wszystko wie o PAD, tryska informacjami. Więc może niektórych chrześcijan interesuje nie tylko w którym kościele był, ale też gdzie i kiedy odbywał swoje czynności fizjologiczne?
gita, dalej jestem Twoim fanem;)
Moderatorowi dziękuję, że był łaskaw nie usuwać mojego postu, a jedynie skarcił mnie nienajpochlebniejszym epitetem.
|
Śr paź 21, 2015 7:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zdaje się, że niewiarek odkrył swoje sacrum. Jaki pan, taki kram...
|
Śr paź 21, 2015 7:42 |
|
 |
Johnny99
|
Hehe, antypisowcy normalnie nie rozumieją, że można polityków kontrolować, sprawdzać jak głosowali itp. W końcu polityka to tylko zły PiS, który trzeba powstrzymywać i dobra PO.. no, może już nie dobra, ale i tak trzeba na nią głosować, żeby PiS był powstrzymywany. Reszta to jakieś obsesje pisowców, no nie?
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr paź 21, 2015 8:20 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: A wpis @niewiarka faktycznie na niskim poziomie, ale żeby karać za niski poziom? Nie ma tego w Regulaminie...  Nie ma też w Regulaminie, że wolno innych określać - debile, wodomózgownice..... Już nie wspomnę o poziomie kpin, oszczerstw, wyzwisk pod adresem PBK.....ale to nie nasz i Regulamin nie obejmuje ochrony dobrego imienia na katolickim forum byłego prezydenta. Johnny99 napisał(a): Hehe, antypisowcy normalnie nie rozumieją, że można polityków kontrolować, sprawdzać jak głosowali itp. W końcu polityka to tylko zły PiS, który trzeba powstrzymywać i dobra PO.. no, może już nie dobra, ale i tak trzeba na nią głosować, żeby PiS był powstrzymywany. Reszta to jakieś obsesje pisowców, no nie? A pisowcy nie mogą przyjąć, ze nikim się nie gardzi - Uważam za stratę czasu udowadnianie akurat tobie czegokolwiek.
|
Śr paź 21, 2015 8:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hm, ale w tym akurat przypadku to naprawdę jest strata czasu. Ba, można dostać bana.
|
Śr paź 21, 2015 8:29 |
|
 |
andej
|
Alus napisał(a): Johnny99 napisał(a): Hehe, antypisowcy normalnie nie rozumieją, że można polityków kontrolować, sprawdzać jak głosowali itp. W końcu polityka to tylko zły PiS, który trzeba powstrzymywać i dobra PO.. no, może już nie dobra, ale i tak trzeba na nią głosować, żeby PiS był powstrzymywany. Reszta to jakieś obsesje pisowców, no nie? A pisowcy nie mogą przyjąć, ze nikim się nie gardzi - Uważam za stratę czasu udowadnianie akurat tobie czegokolwiek.Johny99 oraz kilka innych osób ma rację. O polityku świadczy to, jak głosował. To ma większą wagę, od tego co mówi, zwłaszcza w przypadkowych rozmowach. Alus niestety nie bierze tego pod uwagę. Szkoda. Alus ma rację, że nikim się nie gardzi. Ale odchodząca pani premier o tym nie wie i dlatego we wczorajszej debacie okazywała pogardę. I dla przeciwników politycznych i dla telewidzów.
|
Śr paź 21, 2015 11:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Alus napisał(a): Johnny99 napisał(a): Hehe, antypisowcy normalnie nie rozumieją, że można polityków kontrolować, sprawdzać jak głosowali itp. W końcu polityka to tylko zły PiS, który trzeba powstrzymywać i dobra PO.. no, może już nie dobra, ale i tak trzeba na nią głosować, żeby PiS był powstrzymywany. Reszta to jakieś obsesje pisowców, no nie? A pisowcy nie mogą przyjąć, ze nikim się nie gardzi - Uważam za stratę czasu udowadnianie akurat tobie czegokolwiek.Johny99 oraz kilka innych osób ma rację. O polityku świadczy to, jak głosował. To ma większą wagę, od tego co mówi, zwłaszcza w przypadkowych rozmowach. Alus niestety nie bierze tego pod uwagę. Szkoda. Alus ma rację, że nikim się nie gardzi. Ale odchodząca pani premier o tym nie wie i dlatego we wczorajszej debacie okazywała pogardę. I dla przeciwników politycznych i dla telewidzów. Tak...okazywała pogardę, podobnie jak deklarowała, że wyjedzie do Kanady, co Ty usłyszałeś  Jak głosował - jak choćby przy projekcie M. Jurka godzącego w przekonania śp. L. Kaczyńskiego i jak kilka lat później, gdy głosowanie "za" nie kolidowało z przekonaniami aktualnego prezydenta.
|
Śr paź 21, 2015 11:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): medieval_man napisał(a): Alus napisał(a): Zaraz dostaniesz ostrzeżenie za brak szacunku wobec pragnących zmian. Znowu się zacięłaś. A wpis @niewiarka faktycznie na niskim poziomie, ale żeby karać za niski poziom? Nie ma tego w Regulaminie...  Nie reaguję na głupie, żałosne, na beznadziejnie niskim poziomie komentarze niewiarka,pod moim adresem, gdyż nie mam zamiaru zniżać się do jego poziomu, ale on pozwala sobie kpić z Prezydenta RP, dlatego, że uczestniczył we mszy świętej w 71 rocznicę zamordowania błogosławionego ks.Jerzego Popiełuszki i to uchodzi bezkarnie temu osobnikowi na portalu Wiara.pl? NIE DO WIARY!!! Wskażę ci jeszcze innych o niskim i beznadziejnym .....dziennikarze belgijscy kpią z wina jakim Duda uraczył króla Belgii. Wyślij koniecznie protest do ambasady belgijskiej.
|
Śr paź 21, 2015 15:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prezydent Andrzej Duda, zrezygnował ze znacznie większego wynagrodzenia , jakie otrzymywał jako europoseł na kilka razy mniejszą pensję Prezydenta RP. Stąd może niewygórowana cena wina jaką uraczył króla i królową Belgii. PAD nie żyje na zasadzie:zastaw się, a postaw się, nie bierze też przykładu z vipów skompromitowanej Platfromy, którzy na kolację za pieniądze podatników wydają tyle ile wynosi moja emerytura. Hejterzy i trolle Platformy kpią z tego wina, belgijscy dziennikarze też? Podaj link do tekstu, aby to udowodnić.
|
Śr paź 21, 2015 18:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
http://www.lesoir.be/1021293/article/vi ... uple-royalAle od razu pisze, ze to na zyczenie gity. Google niech jej przetlumaczy. Co ty nie powiesz? PAD jest tak szlachetny, ze zrezygnowal z kasy europosla, zeby (nie)godnie Polske reprezentowac? Uwazasz, ze polskiego budzetu nie stac na lepsze wino? Dla mnie swiadczy to po prostu o braku szacunku. Tak, takze dla Polski. Kolejny przyklad antyreklamy dla kraju. I nie musialo to byc wino za 100 euro za butelke. Moglo byc po prostu dobre. Dobrze ze jabcokiem nie poczestowal. W koncu byloby to wino krajowe...
|
Śr paź 21, 2015 18:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Prezydent Andrzej Duda, zrezygnował ze znacznie większego wynagrodzenia , jakie otrzymywał jako europoseł na kilka razy mniejszą pensję Prezydenta RP. Stąd może niewygórowana cena wina jaką uraczył króla i królową Belgii. PAD nie żyje na zasadzie:zastaw się, a postaw się, nie bierze też przykładu z vipów skompromitowanej Platfromy, którzy na kolację za pieniądze podatników wydają tyle ile wynosi moja emerytura. Hejterzy i trolle Platformy kpią z tego wina, belgijscy dziennikarze też? Podaj link do tekstu, aby to udowodnić. Żaden prezydent nie przyjmuje gości za własne prywatne pieniądze. nie mnie oceniać jakość wina. A takich co zrezygnowali z wynagrodzenia europosła było kilku, Duda nie jest ewenementem. Dobrze, że Duda nie bierze przykładu z vip nie karmi Kacperka z pozłacanej miski. Skąd wiedzieliby hejterzy jakie wino podano w pałacu prezydencki ściśle chronionym, gdyby nie wywlekli tego belgijscy dziennikarze http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/art ... -euro.html
|
Śr paź 21, 2015 18:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus! Dziękuję za link, gdyby tekst był po angielsku, zrozumiałabym, niestety francuskiego nie znam. Oczywiście, że wino kosztowało 12 euro, to łatwo odczytać. Poza tym chcę Ci Alus powiedzieć, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Mądremu dość!
|
Śr paź 21, 2015 19:07 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Kael napisał(a): http://www.lesoir.be/1021293/article/vins/actu-vins/2015-10-20/president-polonais-sert-un-vin-12-euros-au-couple-royal
Ale od razu pisze, ze to na zyczenie gity. Google niech jej przetlumaczy.
Co ty nie powiesz? PAD jest tak szlachetny, ze zrezygnowal z kasy europosla, zeby (nie)godnie Polske reprezentowac? Uwazasz, ze polskiego budzetu nie stac na lepsze wino? Dla mnie swiadczy to po prostu o braku szacunku. Tak, takze dla Polski. Kolejny przyklad antyreklamy dla kraju.
I nie musialo to byc wino za 100 euro za butelke. Moglo byc po prostu dobre.
Dobrze ze jabcokiem nie poczestowal. W koncu byloby to wino krajowe... No cóż... w tekście nikt ani nie krytykuje, anie nie wyśmiewa Prezydenta za wino za 12 euro tylko relacjonuje. Autor podkreśla, że wino zostało doskonale dobrane do gustu belgijskiego. Podczas wizyty pary holenderskiej na dworze belgijskim częstowano Holendrów winem za 20 euro. Nie ma więc niczego niestosownego w tym, co zrobiła kancelaria prezydencka.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Śr paź 21, 2015 19:12 |
|
|
|