|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
wycofuje sie ze wszystkich pogladow z forum
Autor |
Wiadomość |
trudność
|
 wycofuje sie ze wszystkich pogladow z forum
przepraszam jezeli piszac wprowadzilem kogos w blad i doprowadzilem do utrarty wiary.
_________________ wszystko co mnie zabija, sprawia, że czuję że żyję.
|
Pt paź 30, 2015 19:53 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
 Re: wycofuje sie ze wszystkich pogladow z forum
Spokojnie. Myślę, że tak łatwo wiary się nie traci.  A jeśli już, to nie z takich powodów jak to, że ktoś wyraził parę wątpliwości.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pt paź 30, 2015 20:01 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
trudność napisał(a): przepraszam jezeli piszac wprowadzilem kogos w blad i doprowadzilem do utrarty wiary. Wazne ze taka mozliwosc bierzesz pod uwage, i oficjalnie sie do tego przyznajesz. To juz jest duzy plus dla Ciebie. Masz ode mnie 10 zdrowasiek za Ciebie.
|
Pn lis 02, 2015 21:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Odmowione z naddatkiem, a dla mnie to przyjemnosc, bo moge w czasie modlitwy czuc zapach Jezusa i Matki Boskiej.
Pamietaj ze kazdy moze bladzic, ale nie kazdy jest zdolny do tego sie przyznac.
|
Pn lis 02, 2015 21:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Sadze tez ze po tym powiniienes wrocic na forum, bo Twoja postawa swiadczy o uczciwosci. Poglady sa jedynie etapem w szukaniu prawdy i maja sie nijak do faktycznego stanu duszy.
|
Pn lis 02, 2015 22:05 |
|
|
|
 |
WIST
|
Czasem ktoś tutaj przeprasza bo mógł zniszczyć czyją wiarę swoimi poglądami. Szkoda że nie robią tego wszelkiej maści radykałowie, których skrajna wiara odstrasza każdego, łącznie z wierzącymi.
Jeśli ktoś przeczyta kilka linijek i straci wiarę, to równie dobrze może ją stracić w warzywniaku, gdzie pani ekspedientka pogada z klientem o wierze. To rodzaj jakiejś zgubnej pychy, gdzie wierzy się że ma się tak silne poglądy i argumenty że ktoś mógłby się zachwiać w swojej silnej wierze.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Wt lis 03, 2015 11:33 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
|