Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Mam nadzieje, ze gita po procesji pomoze posprzatac ulice Rumi, zeby bylo widac ze porzadny katolik nie tylko potrafi "demonstrowac swoja wiare" (cytat z gity) ale i zostawia po demonstracjach porzadek.
|
Cz maja 26, 2016 8:17 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Jak wiesz bardzo rzadko się z Tobą zgadzam; tym razem pełna zgoda. Czyli nie rozumiesz o czym mówie, albo nie rozumiesz słowa "obrażać", bo ja twierdzę, że osoba, którą darzę szczególnym szacunkiem nigdy mnie nie obraża, bo wszelkie nieporozumienia wyjaśniam. Ty twierdzisz (powtarzałas to kilka razy), że tylko taka osoba jest w stanie Cię obrazić. A na marginesie: nigdy nie było moim zamiarem obrażanie Ciebie, ale w ostrych czasem słowach przywołanie do refleksji. https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57C4AE4F
|
Cz maja 26, 2016 8:24 |
|
 |
Dariusz-555
|
droga Kael , co innego sprzatac ulice Rumii , a co innego cala Polske po huraganie " Ewa i przyjaciele " .
|
Cz maja 26, 2016 11:43 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): droga Kael , co innego sprzatac ulice Rumii , a co innego cala Polske po huraganie " Ewa i przyjaciele " . Jak sie obecny rząd fahufcuf zabierze za sprzątanie efekt gwarantowany: https://www.youtube.com/watch?v=QsPCrVi ... P417mfvj68
|
Cz maja 26, 2016 12:10 |
|
 |
Dariusz-555
|
no to wymien kilku twoich ulubionych fahufcuf z ekipy " Ewa i przyjaciele " . oj to byli fahufcy , oj byli .
|
Cz maja 26, 2016 13:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szczęść Boże, wszystkim dyskutantom w ten sobotni ponury poranek. Życzę słońca , optymizmu oraz wzięcia pod uwagę apeli biskupów o zgodę i pojednanie.
|
So maja 28, 2016 7:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szczesc Boze gita. Nawzajem. Od serca.
|
So maja 28, 2016 8:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Szczęść Boże, wszystkim dyskutantom w ten sobotni ponury poranek. Życzę słońca , optymizmu oraz wzięcia pod uwagę apeli biskupów o zgodę i pojednanie. Nawzajem. U Ciebie ponury poranek, u mnie słoneczny i gorący - 20 stopni o 8,00 , od kilku dni nie spadła kropla deszczu  .....działkę podlewam, ale pola i tereny miejskie zielone pragną wody......
|
So maja 28, 2016 8:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Szczęść Boże, wszystkim dyskutantom w ten sobotni ponury poranek. Życzę słońca , optymizmu oraz wzięcia pod uwagę apeli biskupów o zgodę i pojednanie. Nawzajem. U Ciebie ponury poranek, u mnie słoneczny i gorący - 20 stopni o 8,00 , od kilku dni nie spadła kropla deszczu  .....działkę podlewam, ale pola i tereny miejskie zielone pragną wody...... A więc zmieniam nieco życzenia, życzę deszczu, aby rośliny pięknie rosły. Mój brat z bratową od dwóch dni nie muszą podlewać, a ja nie muszę podlewać już sześć lat, gdyż od sześciu lat nie mam działki.
|
So maja 28, 2016 11:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Szczesc Boze gita. Nawzajem. Od serca. Dziękuję.
|
So maja 28, 2016 11:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
W to niedzielne popołudnie życzę wszystkim adwersarzom ożywionej dyskusji. Nie będę dolewać paliwa fanom histerycznej opozycji, a więc usuwam się w cień. Od czasu do czasu można będzie mnie spotkać na salonie24, twitterze, lub facebooku, a najrzadziej tutaj. Najlepszym wyborem jest jednak dobra książka, ciekawy artykuł, lub program telewizyjny. Pozdrawiam Brygida Naruniec
|
N maja 29, 2016 17:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Czy jesteś niewolnikiem, czy bojownikiem?
Polak mądry ma być przed szkodą.  A tej Pani dziękujemy za nie-cenną poradę.
|
Śr cze 22, 2016 19:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hominibus napisał(a): Polak mądry ma być przed szkodą.  A tej Pani dziękujemy za nie-cenną poradę. Zauważyłam, że zdążyłeś odpowiedzieć na mój post, który usunięto i za który otrzymałam ostrzeżenie. Niewygodna prawda boli, więc lepiej od razu pozbyć się problemu.
|
Śr cze 22, 2016 22:48 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
wybrana napisał(a): Niewygodna prawda boli, więc lepiej od razu pozbyć się problemu. Ciekawe, kogo na forum miałaby boleć ta Twoja "prawda". A co byś powiedziała, gdyby ktoś stwierdził, że skoro nie uznajesz Kościoła, który on uważa za ten jedyny i prawdziwy, to znaczy, że Twoja wiara jest tylko realizacją szatańskiego spisku mającego na celu oderwanie ludzi od prawdziwego Kościoła, aby trafili do piekła? Uważałabyś, że wszystko w porządku i tak można się wypowiadać?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Cz cze 23, 2016 17:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wybrana napisał(a): Niewygodna prawda boli, więc lepiej od razu pozbyć się problemu. Wybrana. Stoczyłam wiele bojów z muzułmaninem i jeszcze jedna osobą bezwyznaniową, gdzie broniłam wiary katolickiej niejednokrotnie dość ostro, ale miałam przed sobą przeciwnika. Z kim Ty walczyłaś? Przed kim broniłaś wiary? Powiem szczerze, że nie chciało mi się do końca przeczytać żadnego Twojego posta, bo był przesiąknięty jadem i w dodatku nie na temat. Jeśli bronisz wiary przed ateistami, to na polu katolik - ateista, przed protestantami: katolik - protestant itp. Nie ma tu miejsca na islam, bo to nie ta bajka. Jak będziesz miała przed sobą muzułmanina, wtedy ok.
|
Cz cze 23, 2016 18:38 |
|
|
|