Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
gaazkamm
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Przez 3 dni nikt nie usunął spamu…?
Skoro już nie usunęliście spamu, to może uszanujcie moją prośbę w tym wątku, ale usuwając ostrzegawczo sam link… do przywrócenia jeśli OP podejmie dyskusję i wybrnie z niej zwycięsko…?
_________________ Także http://forum.wiara.pl/search.php?author=gaazkam&submit=Szukaj
|
Śr lis 02, 2016 21:16 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Ja mogę przyznać, że go nawet nie otworzyłem, bo tytuł wyglądał na konkretne pytanie o charakterze religijnym. Miałem zajrzeć tam później ale widocznie wątek spadł na liście daleko na dół, a ja zapomniałem.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr lis 02, 2016 23:14 |
|
 |
gaazkamm
|
Ale szansy na przystawienie spamera do muru mi jednak nie mogłeś zostawić... Tak wiem, że szansa że odpowie była mizerna, ale ja już miałem w głowie pomysły na różne możliwe odpowiedzi na wykręty ;P
_________________ Także http://forum.wiara.pl/search.php?author=gaazkam&submit=Szukaj
|
Śr lis 02, 2016 23:22 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
To Ty się zdecyduj następnym razem, czy chcesz, aby watek zniknął, czy nie, bo wróżenie na tym forum nie przystoi 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Śr lis 02, 2016 23:38 |
|
 |
gaazkamm
|
No sorry. gaazkamm napisał(a): Skoro już nie usunęliście spamu, to może uszanujcie moją prośbę w tym wątku, ale usuwając ostrzegawczo sam link… do przywrócenia jeśli OP podejmie dyskusję i wybrnie z niej zwycięsko…? Cały czas pisałem chyba wyraźnie, o co mi chodziło...? to może uszanujcie moją prośbę w tym wątkuA w tamtym wątku pisałem, że jeśli OP podejmie dyskusję, to żeby może go nie usuwać...?
|
Śr lis 02, 2016 23:41 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
OK, sorry za rozkojarzenie. No to masz szansę na dyskusję 
|
Cz lis 03, 2016 11:42 |
|
 |
gaazkamm
|
Wow, dzięki!
|
Cz lis 03, 2016 12:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy jest szansa na ucywilizowanie pilastra. Chodzi mi o to ze rozwala każdy temat w którym zaczyna się wypowiadać. W swoich postach obraża tylko innych a merytoryczność jego postów jest żadna.
|
So lis 05, 2016 19:33 |
|
 |
Smokepsv
|
Skad wiesz o czym on pisze? Trzy tygodnie temu obiecales, ze przestajesz go czytac.
|
N lis 06, 2016 9:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Paradoksalnie szuka go wśród wątków. Taka już natura człowieka  .
|
N lis 06, 2016 9:45 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
pilaster napisał(a): ...... To wątek o tytule Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji. Proszę cię o trzymanie się tematów. Wbrew pozorom to łatwe.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
N lis 06, 2016 20:52 |
|
 |
bert04
|
Przepraszam tych wszystkich, którzy chcieli jeszcze coś ode mnie, ale pewne moje sprawy powodują, że się muszę pożegnać. Na czas nieokreślony. Proszę się nie pytać ani nie wymieniać domysłami, nie ma to nic wspólnego z ludźmi na forum. C'est la vie.
_________________ Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzina na wszystkie sprawy pod niebem ...
(Koh 3:1nn)
|
Śr lis 09, 2016 21:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie ma nic wspolnego z forum? I dlatego byl konieczny ban? To pytanie do medievala.
|
Śr lis 09, 2016 22:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
bert04 napisał(a): Przepraszam tych wszystkich, którzy chcieli jeszcze coś ode mnie, ale pewne moje sprawy powodują, że się muszę pożegnać. Na czas nieokreślony. Proszę się nie pytać ani nie wymieniać domysłami, nie ma to nic wspólnego z ludźmi na forum. C'est la vie. 
|
Cz lis 10, 2016 8:30 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Kael napisał(a): Nie ma nic wspolnego z forum? I dlatego byl konieczny ban? To pytanie do medievala. Jak medieval napisał w wątku Banici, ban był na życzenie. Skoro na forum publicznym tego nie widać, musiało to być gdzie indziej. Zwykle takie prośby użytkownicy wysyłają na PW.
|
Cz lis 10, 2016 22:41 |
|
|
|