Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Dariusz-555
|
 Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
Małgosiaa napisał(a): Zatrzymaj się pod nr 24/26. najwazniejsze to zartzymac sie przy ulicy Zwirki i Wigury 80 . nie mam pojecia co jest pod numerem 24 / 26 . w okolicy tych numerow chodzilem do szkoly . nie obchodzi mnie co tam jest aktualnie . jak chcesz to mi wyjasnij .
|
Pn lis 28, 2016 14:55 |
|
|
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Dariusz-555 napisał(a): nie obchodzi mnie co tam jest aktualnie a szkoda, bo ten adres na pewno się nie zmienił. Dariusz-555 napisał(a): jak chcesz to mi wyjasnij . Wygoogluj sobie. Przyda Ci się.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pn lis 28, 2016 15:10 |
|
 |
Dariusz-555
|
do obywatelki " Malgosiaaaaaaa " . gdybym napisal " samia sie wygoogluj , przyda ci sie " to dostane ostrzezenie od moderacji . tak wiec grzeczna prosba napisz co tam jest . nawiasem mowiac probowalem w googlach - ukazuja sie wnetrza jakiegos hotelu czy restauracji . dwa wazne adresy podczas urlopu - Radio Maryja i Sanktuarium JP2 . reszta mniej wazna . pozdrowko
PS - o takich rzeczach powinnas pisac na priv bo co kogo tu obchodzi jakis adres sw Jozefa 24 / 26 . zgadza sie ? o ile dobrze przypominam to w tej okolicy jest internat i basen " mechanika " , jakis ogolny sklep typu ABC i zwykle domy mieszkalne . jest tez tam ruchoma szopka bozonarodzeniowa dla dzieci .
temat " sw Jozefa 24 / 26 " nie bardzo pasuje do watku " Polska po wyborach " . zgadza sie ?
|
Pn lis 28, 2016 20:33 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I to pisze autor tego wpisu w tym watku. Dariusz-555 napisał(a): jadac do Radia Maryja jade ulica Sw Jozefa . nie ma problemu . w Rzeczpospolitej bede jednak dopiero w polowie stycznia . a poki co do obchodow 25 lecia RM w Toruniu 5 dni , 1 godzina , 36 minut i 29 sekund . Alleluja i do przodu !
|
Pn lis 28, 2016 20:48 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Tym wpisem tylko udowodnił, że powinien tyrafić pod ten adres.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pn lis 28, 2016 20:51 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
Małgosiaa napisał(a): Tym wpisem tylko udowodnił, że powinien tyrafić pod ten adres. nie wiem i juz mnie to absolutnie nie obchodzi co jest pod twoim ulubionym adresem sw Jozefa iles tam . do swietowania RM w Toruniu czyli 25 lat mojej ulubionej rozglosni 4 dni , 2 godziny , 7 minut i 48 sekund . a zatem w sobote zakladam moherowy beret i wygodnie zasiadam przed TRWAM . Alleluja i do przodu !
|
Pn lis 28, 2016 21:52 |
|
 |
gaazkamm
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
W sprawie wątku viewtopic.php?f=48&t=38219Jaabes napisał(a): Myślę że założyciel tego wątku zadając to pytanie, chce jedynie nabić sobie licznik, ponieważ nie udziela się tutaj. Lecz mogę się mylić, może autentycznie szuka odpowiedzi. Krótki komentarz: Ja po prostu szanuję własną prośbę, by: gaazkamm napisał(a): żeby w tym wątku nie odbywała się dyskusja nad wypowiedziami innych osób, oraz żeby sensowność / wiarygodność świadectw nie była podważana. (…) Bo w przeciwnym razie ten wątek prawdopodobnie ugrzęźnie w dyskusji nad jakimś jednym konkretnym świadectwem albo jednym konkretnym punktem zapalnym. I ja nie będę mógł dowiedzieć się tego, co interesujące wierzące osoby na tym forum mogłyby mi mieć do przekazania  Natomiast czytam z zainteresowaniem.
_________________ Także http://forum.wiara.pl/search.php?author=gaazkam&submit=Szukaj
|
Pn lis 28, 2016 23:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
andej napisał(a): Był kiedyś pies Bari. Czasem mu się nudziło. Podbiegał wtedy do płotu, za którym były dwa psy. Zwykle wystarczyło raz szczeknąć, aby obydwa zjawiły się jak na komendę. Wtedy zaczynał biec wzdłuż płotu. Czasem szczeknął. A tamte dwa ujadając ze wściekłością pędziły ujadając. Gdy mu się znudziło, spokojnie (podobnie jak Forrest Gump) przestawał biegać. I spokojnie wracał do domu. Zupełnie nie zwracając uwagi na wciąż dobiegający jazgot. Uwielbiam psy, lubię je obserwować. To kochane zwierzaki. ... Zwykle. Ostatnie wpisy andeja w duecie z Dariuszem555 w watku o RM, ktore medieval usunal, przypomnialy mi czasy, kiedy rzecznikiem rzadu byl Urban. Wypisz wymaluj ta sama retoryka: robienie z rzeczowych rozmowcow idiotow, unikanie mowienia o faktach, odpowiadanie pytaniem na pytanie i ogolne obelgi i insynuacje. Ciekawe i znamienne, ze te same metody stosuja dzis fani PiSu.
|
Wt gru 06, 2016 10:57 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Kael napisał(a): robienie z rzeczowych rozmowcow idiotow, Z rozmówców? Raczej z siebie.
|
Wt gru 06, 2016 14:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
medieval_man napisał(a): ErgoProxy napisał(a): Aha. Czyli potrzebujesz dyrektywy unijnej, precyzującej, że polityka opiera się na szantażu, ekonomia na użyteczności krańcowej, a grawitacja działa do dołu.
Nie. Nie potrzebuję. Ale odwracaj dalej kota do góry nogami. ErgoProxy napisał(a): Wiesz co – Ty się może lepiej zajmij moderowaniem, a w kwestiach politycznych już się nie wypowiadaj, BTW jak to być może, żeby moderator mógł zbanować użytkownika, a użytkownik nie mógł zbanować moderatora? To jest wywyższanie się moderatora. Gdybyśmy my, użytkownicy, mieli równe szanse, to forum na pewno wyglądałoby lepiej. A jak to może być, żeby moderator szantażował, że taką adęBRD zbanuje, jeśli się nie zacznie zachowywać podług widzimisię moderatora, i jeszcze podpierał ten szantaż regulaminem forum? Masz pomieszanie pojęć. No cóż... papier (internet) wszystko przyjmie. Jak to powiedział Lem. Wiecie co...?...jak sie tak was z boku obserwuje to trudno oprzec sie uczuciu, ze spod grubej skorupy ego wasze prawdziwe, naturalne JA probuje dojsc do glosu...Dajcie mu glos...Byc moze wtedy nabierzecie dystansu do samych siebie i bedziecie w stanie zobaczyc to,co sie dzieje w polityce i tu na forum, z innej perspektywy... Nie chowajcie sie za swoim ego...Badzcie autentyczni...Do wewnatrz i na zewnatrz... 
|
So gru 17, 2016 11:27 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
adaBRD napisał(a): Wiecie co...?...jak sie tak was z boku obserwuje to trudno oprzec sie uczuciu, ze spod grubej skorupy ego wasze prawdziwe, naturalne JA probuje dojsc do glosu...Dajcie mu glos...Byc moze wtedy nabierzecie dystansu do samych siebie i bedziecie w stanie zobaczyc to,co sie dzieje w polityce i tu na forum, z innej perspektywy...
Nie chowajcie sie za swoim ego...Badzcie autentyczni...Do wewnatrz i na zewnatrz... Oooo, następna pani pseudopsycholog  .
|
So gru 17, 2016 11:29 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
adaBRD napisał(a): Byc moze powinienes sie troche doinformowac w temacie np. ." inteligencja emocjonalna"... adaBRD napisał(a): bo masz przyjemnosc w szantazowaniu uzytkownikow wypowiadajacych niewygodne dla ciebie opinie... Najpierw przeczytaj sobie definicje szantażu, a pewnie jej nie zrozumiesz, więc także wyjaśnienie owej definicji.
|
So gru 17, 2016 13:25 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Uuuu, stuknij w stół... .  EDIT: Sorry, nie zauważyłam, że to uwagi go moderacji. Myślałam, że między użytkownikami. Proszę o wycięcie mojego posta.
|
So gru 17, 2016 13:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
adaBRD napisał(a): Nie wiem jak to tam jest z ta twoja inteligencja emocjonalna...skoro sam musisz sie nia chwalic...Ja ci nie wierze, bo stracilam do ciebie zaufanie...
A skoro ty o sobie pare slow, to i ja sobie pozwole...A wiec, jak juz wczesniej gdzies na forum napisalam, mam alergie na KLAMSTWO...Pod tym pojeciem kryje sie rowniez glupota, cwaniactwo, chamsto...itp...A wiec wszystko, co pochodzi od "ojca klamstwa", przed ktorym ostrzegal nas nasz Wielki Nauczyciel...
Tchorzostwo rowniez pochodzi z tego samego zrodla...dlatego sie nim brzydze...
Pozdrawiam w "Duchu i Prawdzie. I dlatego bedziesz Soulowi33 zarzucala najgorsze podlosci? Regulamin sobie poczytaj: moderacja decyduje samodzielnie i niezaleznie. Twoje pieniactwo o drobiazgi niezbyt dobrze swiadczy o tobie, szczegolnie w swietle peanow, ktore o sobie wypisujesz. Moze odpoczniesz troche i zamiast walczyc o rzadzenie tym forum zaczniesz dyskutowac merytorycznie w watkach? Pozdrawiam...zyczliwie.
|
So gru 17, 2016 14:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): adaBRD napisał(a): Nie wiem jak to tam jest z ta twoja inteligencja emocjonalna...skoro sam musisz sie nia chwalic...Ja ci nie wierze, bo stracilam do ciebie zaufanie...
A skoro ty o sobie pare slow, to i ja sobie pozwole...A wiec, jak juz wczesniej gdzies na forum napisalam, mam alergie na KLAMSTWO...Pod tym pojeciem kryje sie rowniez glupota, cwaniactwo, chamsto...itp...A wiec wszystko, co pochodzi od "ojca klamstwa", przed ktorym ostrzegal nas nasz Wielki Nauczyciel...
Tchorzostwo rowniez pochodzi z tego samego zrodla...dlatego sie nim brzydze...
Pozdrawiam w "Duchu i Prawdzie. I dlatego bedziesz Soulowi33 zarzucala najgorsze podlosci? Regulamin sobie poczytaj: moderacja decyduje samodzielnie i niezaleznie. Twoje pieniactwo o drobiazgi niezbyt dobrze swiadczy o tobie, szczegolnie w swietle peanow, ktore o sobie wypisujesz. Moze odpoczniesz troche i zamiast walczyc o rzadzenie tym forum zaczniesz dyskutowac merytorycznie w watkach? Pozdrawiam...zyczliwie. Sama sobie poczytaj...A mnie zostaw decyzje o dyskusji...Dzieki za pozdrowienia...nie jestem tylko pewna ich deklarowanej intencji... 
|
So gru 17, 2016 14:21 |
|
|
|