Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 0:56

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Cały dzień w temacie Radio Maryja czeka wniosek o ostrzeżenie sharka za noszące znamiona przestępcze lżenie prof. Nowaka. Czekam i czekam, ale na forum wiara wolno...?

Wt lip 22, 2008 16:30

Nie martw się. Jeżęli chodzi o karanie winnych moderacja śpi. Ile się naprosiliśmy o ukaranie Stanisława Adama...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Wt lip 22, 2008 16:36
a ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze shark to profos20/boeing

Cz lip 31, 2008 13:03
To na Twoim utwierdzaniu w przekonaniu ma polegać moderacja?

A może założymy tutaj dodatkowy temat, pt: "myślę, ale nie jestem pewny"?

Jak już donosisz, to chociaż bądź pewna...

Crosis

Cz lip 31, 2008 13:23
a ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze shark to profos20/boeing

:o :o

Czy ja tu czegoś nie rozumiem? Czy po prostu taki to urok kochanej Teresse? :)

Cz lip 31, 2008 17:59

Nie wartałoby odkleić tematu o Wielkiejnocy i nieaktualne ogłoszenia :?:

So sie 02, 2008 2:41

Prosiłbym o ukaranie co najmniej banem Jacksona, za jego religijny fanatyzm.

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Wt sie 05, 2008 12:14

Ciekawa propozycja...

Wt sie 05, 2008 12:14

Post Przywitanie
Niniejszym pragnąc się przywitać uprzejmie donoszę, ze jestem zatwardziały komuch, ateista, bezbożnik, antyklerykał i co tam jeszcze chcecie.
Generalnie nie mam zamiaru walczyć z waszą wiarą, religią, wyznaniem, nawet kościołem jako waszą wspólnotą. Jeżeli dopuścicie mnie do uczestnictwa w dyskusji jedynie mam zamiar odkrywać obłudę, pychę, zakłamanie itp. niektórych przedstawicieli kościoła oraz te same przymioty instytucji kościelnej jako zorganizowanej i zchierarchizowanej instytucji.

Wt sie 05, 2008 17:09

Przeczytaj regulamin i zastanów się czy jesteś w stanie go przestrzegać. Jeśli nie to wróć na "nie" bo i tak będziesz wycinany. Jeśli będziesz przestrzegał regulaminu to może jednak jakoś się dogadamy, tylko wtedy ta Wasza "akcja nalotowa" chyba nie będzie aktualna ;)

ps. i jako doświadczony użytkownik (innego forum) powinieneś wiedzieć, że posty powinny być na temat a nie pisane w pierwszym lepszym wątku :/ Polecam przyjaźnienie się z wyszukiwarką :]

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Wt sie 05, 2008 17:20

Jeżeli zapoznałeś się z regulaminem, zdecydowałeś się go przestrzegać - witaj :lol:

Ps. Mam nadzieję, że przeczytałeś cały regulamin - wiesz - żebyś później się nie żalił, że jakieś Twoje prawo zostało złamane ;)

Wt sie 05, 2008 17:21

tylko wtedy ta Wasza "akcja nalotowa" chyba nie będzie aktualna ;)

Niezwykle ucieszył mnie fakt, ze bywam czytany :-D

Wt sie 05, 2008 17:46

Niezwykle ucieszył mnie fakt, ze bywam czytany :-D

Ja bym się tak nie cieszył. Nie niektórych forach jest taki przycisk pt. "ignore". To po pierwsze. Po drugie ... innym razem.

Wt sie 05, 2008 20:59
Zobacz profil WWW

Havthorn napisał(a):
Ja bym się tak nie cieszył. Nie niektórych forach jest taki przycisk pt. "ignore". To po pierwsze. Po drugie ... innym razem.

Przycisk ignore jest dla zarejestrowanych na ogół to raz.
Ucieszyły mnie słowa pań moderatorek to dwa, choć w pewnym momencie potraktowano ,mie jak pijanego krasnoarmiejca, który przyszedł gwałcić i zabierać zegarki :D

Co do używania wyszukiwarki to już zgłosiłem na pewnym innym forum :) saxonowi sprawę waszej nie działającej. Więc nie dziwcie się, ze macie bałagan powtarzające się tematy itp, itd.

Śr sie 06, 2008 22:01

Dobry wieczór. Chciałem się przywitać, nie za bardzo wiem gdzie więc ośmieliłem się zrobić to tutaj...

A więc nazywam się Stanisław Herubin, mam 40 lat, mieszkam w małej wiosce w woj. lubuskim. Z zawodu jestem spawaczem ale obecnie zajmuje się melioracją rowów a także dorabiam wykonując drobne pracę na plebani. Interesuje się wikliniarstwem a także wszelakimi nowinkami związanymi z kosiarkami do trawy. To taka moja mała pasja. Jestem kawalerem, wierzącym. Poszukuje żony by wziąć z nią kościelny ślub i założyć katolicką rodzinę z prawdziwego zdarzenia.
W wolnych chwilach słucham 'Barki" i oglądam kasety z pielgrzymek Jana Pawła Wielkiego do Polski. Czytuje nasz dziennik i Księgę Psalmów. Przy tym się relaksuje. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ze zrozumieniem i wspólnie będziemy spędzać tu miło czas.

Adres tego forum dostałem od mojej znajomej, która jest katechetką.

Pozdrawiam
Stanisław Herubin.

Śr sie 06, 2008 23:46
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 222  Następna strona