Autor |
Wiadomość |
meritus
|
Cały dzień w temacie Radio Maryja czeka wniosek o ostrzeżenie sharka za noszące znamiona przestępcze lżenie prof. Nowaka. Czekam i czekam, ale na forum wiara wolno...?
|
Wt lip 22, 2008 16:30 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
Nie martw się. Jeżęli chodzi o karanie winnych moderacja śpi. Ile się naprosiliśmy o ukaranie Stanisława Adama...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Wt lip 22, 2008 16:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
a ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze shark to profos20/boeing
|
Cz lip 31, 2008 13:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To na Twoim utwierdzaniu w przekonaniu ma polegać moderacja?
A może założymy tutaj dodatkowy temat, pt: "myślę, ale nie jestem pewny"?
Jak już donosisz, to chociaż bądź pewna...
Crosis
|
Cz lip 31, 2008 13:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Teresse napisał(a): a ja coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, ze shark to profos20/boeing
Czy ja tu czegoś nie rozumiem? Czy po prostu taki to urok kochanej Teresse? 
|
Cz lip 31, 2008 17:59 |
|
|
|
 |
Annnika
|
Nie wartałoby odkleić tematu o Wielkiejnocy i nieaktualne ogłoszenia 
|
So sie 02, 2008 2:41 |
|
 |
Sareneth
|
Prosiłbym o ukaranie co najmniej banem Jacksona, za jego religijny fanatyzm.
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Wt sie 05, 2008 12:14 |
|
 |
jo_tka
|
No proszę - mamy karać za poglądy?
Ciekawa propozycja...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Wt sie 05, 2008 12:14 |
|
 |
Havthorn
|
 Przywitanie
Niniejszym pragnąc się przywitać uprzejmie donoszę, ze jestem zatwardziały komuch, ateista, bezbożnik, antyklerykał i co tam jeszcze chcecie.
Generalnie nie mam zamiaru walczyć z waszą wiarą, religią, wyznaniem, nawet kościołem jako waszą wspólnotą. Jeżeli dopuścicie mnie do uczestnictwa w dyskusji jedynie mam zamiar odkrywać obłudę, pychę, zakłamanie itp. niektórych przedstawicieli kościoła oraz te same przymioty instytucji kościelnej jako zorganizowanej i zchierarchizowanej instytucji.
|
Wt sie 05, 2008 17:09 |
|
 |
zielona_mrowka
|
Przeczytaj regulamin i zastanów się czy jesteś w stanie go przestrzegać. Jeśli nie to wróć na "nie" bo i tak będziesz wycinany. Jeśli będziesz przestrzegał regulaminu to może jednak jakoś się dogadamy, tylko wtedy ta Wasza "akcja nalotowa" chyba nie będzie aktualna 
ps. i jako doświadczony użytkownik (innego forum) powinieneś wiedzieć, że posty powinny być na temat a nie pisane w pierwszym lepszym wątku :/ Polecam przyjaźnienie się z wyszukiwarką :]
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Wt sie 05, 2008 17:20 |
|
 |
Asienkka
|
Zapraszamy, zapraszamy
Jeżeli zapoznałeś się z regulaminem, zdecydowałeś się go przestrzegać - witaj
Ps. Mam nadzieję, że przeczytałeś cały regulamin - wiesz - żebyś później się nie żalił, że jakieś Twoje prawo zostało złamane 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt sie 05, 2008 17:21 |
|
 |
Havthorn
|
zielona_mrowka napisał(a): tylko wtedy ta Wasza "akcja nalotowa" chyba nie będzie aktualna 
Niezwykle ucieszył mnie fakt, ze bywam czytany 
|
Wt sie 05, 2008 17:46 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Havthorn napisał(a): Niezwykle ucieszył mnie fakt, ze bywam czytany 
Ja bym się tak nie cieszył. Nie niektórych forach jest taki przycisk pt. "ignore". To po pierwsze. Po drugie ... innym razem.
Wt sie 05, 2008 20:59 |
|
 |
Havthorn
|
Stanisław Adam napisał(a): Havthorn napisał(a): Ja bym się tak nie cieszył. Nie niektórych forach jest taki przycisk pt. "ignore". To po pierwsze. Po drugie ... innym razem.
Przycisk ignore jest dla zarejestrowanych na ogół to raz.
Ucieszyły mnie słowa pań moderatorek to dwa, choć w pewnym momencie potraktowano ,mie jak pijanego krasnoarmiejca, który przyszedł gwałcić i zabierać zegarki
Co do używania wyszukiwarki to już zgłosiłem na pewnym innym forum  saxonowi sprawę waszej nie działającej. Więc nie dziwcie się, ze macie bałagan powtarzające się tematy itp, itd.
|
Śr sie 06, 2008 22:01 |
|
 |
Herubin
|
Dobry wieczór. Chciałem się przywitać, nie za bardzo wiem gdzie więc ośmieliłem się zrobić to tutaj...
A więc nazywam się Stanisław Herubin, mam 40 lat, mieszkam w małej wiosce w woj. lubuskim. Z zawodu jestem spawaczem ale obecnie zajmuje się melioracją rowów a także dorabiam wykonując drobne pracę na plebani. Interesuje się wikliniarstwem a także wszelakimi nowinkami związanymi z kosiarkami do trawy. To taka moja mała pasja. Jestem kawalerem, wierzącym. Poszukuje żony by wziąć z nią kościelny ślub i założyć katolicką rodzinę z prawdziwego zdarzenia.
W wolnych chwilach słucham 'Barki" i oglądam kasety z pielgrzymek Jana Pawła Wielkiego do Polski. Czytuje nasz dziennik i Księgę Psalmów. Przy tym się relaksuje. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ze zrozumieniem i wspólnie będziemy spędzać tu miło czas.
Adres tego forum dostałem od mojej znajomej, która jest katechetką.
Pozdrawiam
Stanisław Herubin.
|
Śr sie 06, 2008 23:46 |
|
|
|