Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 03, 2025 17:58

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Soul33 napisał(a):
Val, zaznaczone jest w tytule, że wątek został wydzielony. Powinno być zatem dla (prawie) wszystkich jasne, że nie jesteś "autorką" wątku, ani nawet nie powstał on z Twojej inicjatywy, natomiast początek może się wydawać wyrwany z kontekstu.

Mi się podobały "stare" zasady tego forum, gdzie lekkie offtopy nie były wydzielane. Było wiadomo jaki jest kontekst i wcześniej czy później się offtop kończył. Wolałabym być uprzedzona, że łamię regulamin robiąc offta.

Soul33 napisał(a):
I nadal nie wyobrażam sobie, z jakiej perspektywy można utożsamiać religię i zabobon bez utraty kontaktu z rzeczywistością.

Słodkie i wymowne. Nie mogłeś tak od razu zarzucić mi trollowanie :? ??

Wt kwi 30, 2013 22:06
Moderator

Zanim napisałaś ten post, tytuł i tak zmieniłem.

Val napisał(a):
...lekkie offtopy nie były wydzielane

Hm, wątek wydziela się wtedy, gdy subiektywnie uzna się, że warto to zrobić. Ciężko byłoby inaczej.

Nie wiem, o jaki trolling Ci chodzi. Ludzie miewają różne niezbyt sensowne poglądy. Zatem ja też mogłem takie mieć, więc Twoje pytanie było w porządku.

~ Pink Floyd, "Hey you"

Wt kwi 30, 2013 22:26
Soul33 napisał(a):
Hm, wątek wydziela się wtedy, gdy subiektywnie uzna się, że warto to zrobić. Ciężko byłoby inaczej.

A ja nie pamiętam, kiedy ostatnio mod wydzielał wątek. To dość rzadka praktyka tutaj.
Ciężko jest inaczej, skoro nie uznajesz za stosowne zapytać rozmówcę, czy chce zakończyć offtopa, czy wydzielić wątek.

Soul33 napisał(a):
Nie wiem, o jaki trolling Ci chodzi.

Przeczytaj to co napisałeś i na co ja odpowiedziałam. Jeżeli nadal nie rozumiesz, trudno.

EDIT:
Cytuj:
Zanim napisałaś ten post, tytuł i tak zmieniłem.

No ok, ale już skończyłam wymianę zdań. Ostatni wypowiedział się @Necromancer, zadał Ci pytanie, które jak na razie pozostało bez odpowiedzi.

Wt kwi 30, 2013 23:09

RomanK - zawodowy archeolog :D

https://moja.wiara.pl/info/RomanK

Cz maja 02, 2013 21:32

Uprzejmie prosze o wywalenie z forum uzytkownika [...]

Ostatnio edytowano Pt maja 03, 2013 6:50 przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

wycięłam obraźliwe uwagi

Cz maja 02, 2013 22:12
Wloczykij napisał(a):
RomanK - zawodowy archeolog :D

https://moja.wiara.pl/info/RomanK

Taaa, zauważyłam :) Mimo wszystko prace wykopaliskowe nie są na forum zabronione ;)

@lokis, na przyszłość lepiej nie pisz w ten sposób o konkretnych użytkownikach forum.

Pt maja 03, 2013 6:48

Cytuj:
Mimo wszystko prace wykopaliskowe nie są na forum zabronione

Ale akurat Roman wprowadza jedynie zamieszanie bo nic sensownego nie pisze a odkopuje ciekawie brzmiące tematy i pisze nic nie wnoszący tekst, przez co tylko zaśmieca listę "Nieprzeczytanych postów".

Pt maja 03, 2013 8:11
Zobaczymy jak będzie wyglądać dalsza działalność Romana :)
Ostatnio mamy sporo nowych użytkowników, którzy po rejestracji piszą parę postów pierwszego dnia po czym ich kontakt z forum się urywa.
Fakt, że ktoś nie pisze "nic sensownego" też nie podpada pod łamanie regulaminu, chyba że to co pisze nie ma związku z tematem. Sam napisałeś, że "odkopuje ciekawie brzmiące tematy"...Skoro są ciekawe, to może ktoś zwróci na nie uwagę i napisze coś sensownego. A może sam skorzystasz i się wpiszesz.

Pt maja 03, 2013 8:44

MARIEL!!!
Et tu, Brute?
"Fakt, że ktoś nie pisze "nic sensownego" też nie podpada pod łamanie regulaminu,".
No wlasnie! :)
http://www.youtube.com/watch?v=JJ1MAZkRNDk
Rozchmurz sie sloneczko nasze jedyne. Pomysl o tych wiazankach roz ktorymi cie obrzuce przy pierwszym tête-à-tête spodkaniu. :)

Pt maja 03, 2013 19:41

Trolling: viewtopic.php?p=749425#p749425

So maja 04, 2013 22:23

Soul33 napisał(a):
A czy "człowiek po 60-tce" byłby tak miły i uszanował forum poprzez trzymanie się tematu wątku albo przynajmniej tematu toczącej się rozmowy? Przypomnę, że wątek dotyczył różnicy między religią a zabobonem, ze szczególnym uwzględnieniem kwestii mszy o uzdrowienie oraz bioenergoterapii.

Usunąłem ten post:
yossef napisał(a):
merkaba napisał(a):
bioenergoterapia leczy energia szatana
Zgadzam się z tym, że tak jest.
Pytanie, kto ja przygarnął i rozpropagował na gruncie Polskim ?
Od tego należy zacząć dyskusję.

Pisz na temat, to nie spotkasz się z usuwaniem offtopów.

Woda sodowa uderzyła ci do głowy.
Musisz nauczyć sie wiedziec kim powinien być moderator.
Ta rola cię przerosła.
Jesteś bardzo stronniczy i nieuczciwy.

N maja 05, 2013 15:46

Jakiś psychol prześladuje mnie na forum, czy Moderacji zostały może wolne kaftany?

pilaster napisał(a):
Finanse Drapke również nie podlegają żadnej kontroli. :roll:

pilaster napisał(a):
To jak tam z tą kontrolą społeczną nad finansami Drapke? Jest ona, czy jej nie ma?

pilaster napisał(a):
To jak tam z tą kontrolą społeczną nad finansami Drapke? Jest ona, czy jej nie ma?

pilaster napisał(a):
A co z tą społeczną kontrolą nad finansami Drapke? :D

pilaster napisał(a):

I innych... :D

To ile było tych przypadków "pedofilnych", a ile tych "innych" ?

A skąd Drapke czerpie taką wiedzę że ani jeden? A skąd mieliby duszpasterze wejść w posiadanie takiej informacji?

pilaster napisał(a):

A skąd Drapke czerpie taką wiedzę że ani jeden? A skąd mieliby duszpasterze wejść w posiadanie takiej informacji?

pilaster napisał(a):

Wt maja 07, 2013 20:53
Dwa ostatnie Twoje posty z samymi obrazkami łamią regulamin przez brak merytorycznych treści. Samo wklejanie info z Faktów i Mitów jest spamem, gdy nie piszesz nic od siebie, tylko wklejasz gości o których FiM napisało, że są pedofilami. Co to wnosi do dyskusji? Ja też mogę sobie wklejać artykuły prasowe, ale po co? Co to niby wniesie do dyskusji, skoro każdy wie, że takie arty się pojawiają? Co masz do powiedzenia poza kopiuj-wklej?

Nie dziw się, że ktoś wymaga od Ciebie, abyś brał odpowiedzialność za to co piszesz, bo piszesz jakieś plotki, a potem gdy ktoś pyta o konkrety, nie silisz się na uzasadnienie. Może to jedyny sposób, abyś zaczął się zastanawiać nad tym co czytasz i przyjmujesz jako fakt, może źródła z których korzystasz niekoniecznie są godne zaufania, skoro brakuje w nich uzasadnień zarzutów, w postaci rzetelnych źródeł?

Wt maja 07, 2013 21:26

Post Re: Tania prowokacja czy ??
Drapke postąpił zgodnie z reguleminem, który nakazuje umieszczanie nowych komentarzy w istniejących wątkach na zbliżony temat. I Drapke tak właśnie zrobił. A jaka była reakcja Mariel - wywalenie wpisu!
Gdzież jak nie w tym wątku można zamieszczać tanie prowokacje? A może NIE MOŻNA?

Wt maja 07, 2013 23:03
Za to Ty postąpiłeś niezgodnie z regulaminem i umieściłeś powyższy wpis, zawierający uwagę do moderacji w wątku "Tania prowokacja czy??"
To już kolejny raz.
Powinieneś dostać za to ostrzeżenie.

Jednak w związku z tym, że byłoby to już Twoje trzecie ostrzeżenie, po którym należałby Ci się ban stały, ostatni raz przymykam oko na Twój trolling.

Drapke wkleił zdjęcie w wątku o zakonnicy i lodówkach z piwem przedstawiające Jana Pawła II, bez żadnego komentarza. Zapytałam o celowość takiego "wpisu", nie udzielił odpowiedzi (chociaż był obecny, moje pytanie widział) więc wpis zgodnie z zapowiedzią usunęłam.

Sam zainteresowany nie zgłosił pretensji, tylko jak zwykle Jajko postanowił skorzystać, że jest ogień i podsunął swoją pieczeń, a nuż uda się coś upiec.

Śr maja 08, 2013 6:13
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73 ... 437  Następna strona