Autor |
Wiadomość |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
No ale dopiero teraz chciałem avatarka wstawić 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn sty 09, 2006 15:43 |
|
|
|
 |
rozalka
Moderator
|
Ależ oczywiście, że można! Trzeba tylko chciany obrazek przesłać do admina 
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn sty 09, 2006 18:30 |
|
 |
A.
|
Do Admina czy Moda i sorry, ale... kto tu jest adminem?
Tylko jo_tka? 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn sty 09, 2006 19:17 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Administratorem jestem ja. Natomiast nie załatwiam wszystkich spraw technicznych osobiście. Czy to wyjaśnia problem? 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pn sty 09, 2006 19:21 |
|
 |
Mieszek
|
Geniek
Cytuj: Kara dla Mieszka:
1. Mieszek zakupi gumową kaczuszkę, taką do nadmuchania. 2. Podpisze ją "www.forum.wiara.pl Możesz nam nadmuchać - i tak Cię kochamy!" 3. Zapakuje ją w priorytetową paczuszkę Poczty Polskiej. 4. Wyśle czym prędzej do lukiego, dodając kilka ciepłych słów od siebie na kartce z pozytywką.
Dobra kara?
koncepcja wydaje sie ciekawa
lecz z powodu braku funduszy i mozliwości obrazenia się pewnej osoby nie jest możliwa do przeprowadzenia
miejcie litość i nie posługujcie się Mieszkiem manipulując nim i nasyłając na lukiego w końcu odważył sie coś napisać [z waszych słów to wynika bo nie czytałem jego postów] i to jeden z plusów polskiego netu ludzie tutaj staja sie bardziej otwarci a mniej wstydliwi i zakamuflowani tym bardziej jesli chodzi o jakies choroby tyle się mówi o tolerancji wobec chorych np inwalidów a nie ma sie za grosz tolerancji w zyciu codziennym
moim zdaniem takie posty ze wzgledu na pewien pkt w regulaminie powinny być usuwane i to szybko i sprawnie aby osoby pojawiające sie tu na forum czuli sie tu swojsko
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn sty 09, 2006 19:22 |
|
|
|
 |
zielona_mrowka
|
sprawy techniczne czyli avartki to do Beneath_the_steel_sky napisz do niego PW on Ci wytlumaczy jaka jest maksymalna wielkosc awartka i na jakiego maila go przyslac.
_________________ Nie nam, Panie, nie nam, lecz Twemu imieniu daj chwałę za łaskę i wierność Twoją...
Użytkownik rzadko obecny na forum.
|
Pn sty 09, 2006 19:22 |
|
 |
A.
|
jo_tka napisał(a): Administratorem jestem ja. Natomiast nie załatwiam wszystkich spraw technicznych osobiście. Czy to wyjaśnia problem? 
W 100%, z avatarkiem też- serdeczne dzięki za pomoc 
|
Pn sty 09, 2006 19:30 |
|
 |
Mieszek
|
czy to znaczy A. , ze w końcu cie ujżymy na zywo :P:P

_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn sty 09, 2006 19:41 |
|
 |
A.
|
|
Pn sty 09, 2006 19:43 |
|
 |
Incognito
|
Wiele razy myślałem o własnym avatarze, ale cokolwiek bym nie wybrał wyglądało beznadziejnie w rodzielczości 45x45, właściwie w każdej mniejszej niż 90x90 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn sty 09, 2006 21:29 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Odnośnie pomysłu ze zmianami w kształcie forum...
Tak w kontekście Hyde Parku. Czy nie można byłoby robić po prostu tam osobnych tematów, jeśli chciałbym np. podawać fajne dowcipy dotyczące jednej osoby albo jednego zagadnienia  Bo jak to jest tylko jeden temat, to ciężko w tym coś fajnego znaleźć... Każdy wpisuje, co słyszał, i wszystko jakieś takie pomieszane jest.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Śr sty 11, 2006 9:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Taka jest idea Hyde-Parku
Wystarczy sledzic temat
Crosis
|
Śr sty 11, 2006 9:34 |
|
 |
jo_tka
|
Tomu - jesli chcesz osobny temat to go po prostu załóż.
Natomiast średnio mi się podoba temat - "Dowcipy o NN" - czemu miałoby nie być np w "czy Bóg się uśmiecha"?
|
Śr sty 11, 2006 10:27 |
|
 |
elka
|
poza tym - moze by tak zacząć korzystać z opcji "szukaj"? wtedy łatwiej znalezc dowcip na dany temat 
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
Śr sty 11, 2006 11:11 |
|
 |
jo_tka
|
Matrix napisał(a): Cytuj: A może by tak w trochę inny sposób?
Asienkka Dlaczego post zostal wykasowany?prawda boli?cenzura jest na forum?pozatym co tam bylo takiego ze zostal wyciety?napisz mi chocby jedno slowo ktore nie pokrywa sie z faktami to ci przyznam racje!
Post został wykasowany, ponieważ był obraźliwy. A zarzuty - jeśli stawiasz - proponowałabym: a) konkretyzować, a nie odnosić do całej grupy ludzi; b) uzasadniać, w przeciwnym razie zamieniają się w oszczerstwa.
Dokładne uzasadnienie w regulaminie forum.
Rzecz dotyczy tego tematu: viewtopic.php?p=124274#124274
|
Śr sty 11, 2006 13:47 |
|
|
|