Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 1:42

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

szumi napisał(a):
I jedna jeszcze uwaga: pisane przeze mnie notki na czerwono są uwagami porządkowymi i nie podlegają dyskusji!

szumi napisał(a):
I rzecz jasna nie próbuj nawet na to odpisywać, bo i tak wywalę

viewtopic.php?p=394027&highlight=#394027

Możemy się nie zgadzać w wielu kwestiach. Ale obowiązuje kultura i szacunek dla każdego jako człowieka. Kultura, której musisz wymagać przede wszystkim od siebie, skoro masz być jakimś wzorem zachowania (w tej chwili nie jesteś) - dopiero potem możesz wymagać od userów.

N gru 28, 2008 21:29

Starałem się hamować ale teraz miarka się przebrała.

Pytanie do Moderacji brzmi: dlaczego Baranek zachowuje się na forum jak osoba bezkarna i daje sobie prawo do zwracania uwagi każdemu nie wyłączając Moderacji?

Żyję co prawda nie tak długo ale już wiem, że nadgorliwość z reguły ma jakiś cel - Baranek jest ewidentnie nadgorliwa.

Bardzo proszę o nie bagatelizowanie tej sprawy.

http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)

N gru 28, 2008 22:09

Krytykę przyjmuje ale niestety nie koniecznie się z nią zgadzam Baranku. Durne teksty nie są dla mnie obwarowane ochroną. Ale czy byłem złośliwy? Zapytałem szczerze o system w jakim funkcjonuje umysł naszwgo użytkownika. Pozatym cackanie się z burakami nie jest naszym obowiązkiem. No ale widze że tutaj mowa o obrażaniu, krzyku, ja w każdym razie nic takiego nie zawarłem w mojej wypowiedzi. A co do innych modów to odwalają kupe dobrej roboty. Biorąc pod uwagę realia jesteśmy naprawde mili, ale nie dajemy sobie włazić na głowe.

Pn gru 29, 2008 0:55
Krytykę przyjmuje ale niestety nie koniecznie się z nią zgadzam Baranku. Durne teksty nie są dla mnie obwarowane ochroną. Ale czy byłem złośliwy? Zapytałem szczerze o system w jakim funkcjonuje umysł naszwgo użytkownika. Pozatym cackanie się z burakami nie jest naszym obowiązkiem.

burakiem nazywa się mężczyznę, który pochodzi ze wsi lub zachowuje się tak, jak według stereotypowych wyobrażeń zachowują się ludzie ze wsi, np. w sposób świadczący o braku kultury lub wykształcenia. Słowo pogardliwe

Za: Inny Słownik Języka Polskiego, PWN 2000

WIST- nie masz prawa gardzić jakimkolwiek rozmówcą ... bez względu na to, czy to, co pisze, uważasz za mądre, czy też nie ...

Dziękuję Ci za tę odpowiedź- najlepiej pokazuje Twoją kulturę.

Pn gru 29, 2008 9:14

Uwaga moderatorom została zwrócona - sprawę uważam za zakończoną.

Pn gru 29, 2008 9:28
Cytuj:
Starałem się hamować ale teraz miarka się przebrała.

Pytanie do Moderacji brzmi: dlaczego Baranek zachowuje się na forum jak osoba bezkarna i daje sobie prawo do zwracania uwagi każdemu nie wyłączając Moderacji?

Żyję co prawda nie tak długo ale już wiem, że nadgorliwość z reguły ma jakiś cel - Baranek jest ewidentnie nadgorliwa.

Bardzo proszę o nie bagatelizowanie tej sprawy.

Jest nie na temat, nie odnosi sie do moderatora. Mozna by go usunac prawda? Bo z moderacja a malo wspolnego, a jezeli spodobal sie modom ja go przestroga to niech go powiesza na Mafii.
Konsekwencji troche saxonie.

Pn gru 29, 2008 10:31

To jest UWAGA DO MODERACJI - o zachowaniu jednego z użytkowników forum.

Dla przypomnienia:

saxon napisał(a):
Jeśli więc ktoś ma uwagi DO MODERACJI - czyli albo o pracy moderatorów, albo o niewłaściwych wypowiedziach użytkowników może je napisać tutaj - i tyle !

Pn gru 29, 2008 12:42
saxon napisał:
Jeśli więc ktoś ma uwagi DO MODERACJI - czyli albo o pracy moderatorów, albo o niewłaściwych wypowiedziach użytkowników może je napisać tutaj - i tyle !

Wlasnie niewlasciwych a baranek raczej niewlasciwych wypowiedzi nie ma, a bardzo czesto przyznajesz jej racje zatem nie widz sensu tej uwagi do moderacjii.
A jesli juz tak naprawde nie zauwazyles to b :Uwaga do moderacji" zostala zamieszczona tylko dlatego, zeby jej nie usunac, a post jest bezpodstawny i obrzucajacy blotem.
Dlatego mam Uwage do Moderacji: Dlaczego zezwalamy nomines pisac obrazliwie o uzytkowniku, ktory dostrzega posty, ktorych nie powinno byc??

Pn gru 29, 2008 19:16

Cytuj:

Wiesz, taki ktoś jest czasami przydatny, ale...
jest na tym forum tylu moderatorów, że baranek nie musi im zwracać uwagi na jakieś tam niedoskonałości. baranek zdaje się trwać w swej dawnej postaci moderatora. To się nazywa: zboczenie zawodowe. :D
baranku drogi, może lepiej podyskutuj z nami wstrzymując się od wydawania opinii o pracy moderatorów, ok?
Bo mnie to już zaczyna męczyć :x

Pn gru 29, 2008 20:47

Bardzo mądra dyskusja zupełnie nie na temat, który zresztą jest w sumie niezbyt wiadomy oraz z "marksistowskim sraniem do mózgu" w tle (drugi ekran) i ogólnym jechaniem po sobie nawzajem...

Śr gru 31, 2008 4:40

nomines:
Cytuj:

Wiesz, taki ktoś jest czasami przydatny, ale...
jest na tym forum tylu moderatorów, że baranek nie musi im zwracać uwagi na jakieś tam niedoskonałości. baranek zdaje się trwać w swej dawnej postaci moderatora. To się nazywa: zboczenie zawodowe. :D
baranku drogi, może lepiej podyskutuj z nami wstrzymując się od wydawania opinii o pracy moderatorów, ok?
Bo mnie to już zaczyna męczyć :x

Ja niestety mam czasem wrażenie, że Baranek próbuje udowodnić moderatorom, że moderacja bez niej nie może działać poprawnie. Nie znam oczywiście dokładnie sytuacji, ale z jakichś drobnych wzmianyek i aluzji wywnioskowałam, nie wiem, czy poprawnie, że rozstanie Baranka z moderacją nie odbyło się w najlepszej atmosferze i to, co traz widzę, sprawia wrażenia jakiejś wojenki... Takie przynajmniej są odczucia moje - obserwatora z zewnątrz.

Śr gru 31, 2008 14:57
zbanowany na stałe

Można się posmiać, zdenerwować, ale ja nie o tym :)

Całej moderacji życzę Szczęsliwego Nowego Roku, wiele pomyslności i wytrwałości w tym co robicie. Niektórym moderatorom dodatkowo życze pokory i wyrozumiałości ;)
Najaktywniejszemu userowi tego działu (barankowi) także zycze wiele szczęścia i troszke więcej zrozumienia :) Chociaz powiem ci, ze taki zewnetrzny krytyk się przydaje :)
No i na koniec, ale tylko w treści! Adminowi saxonowi życze wszystkiego NAJ :)

P.S.
Nie wywalajcie tych życzeń, bo zyczenia to też "Uwagi do moderacji" :)
DOSIEGO ROKU :)

Śr gru 31, 2008 20:50

Wnoszę o zbanowanie trolla_54 za wielokrotne wstawianie tego samego wątku. Czego można się spodziewać po trollu? Banowani są wszyscy do okoła, a ten działa...

http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=19319

http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=19318

http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=19316

http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=19317

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Pt sty 02, 2009 13:30

eu_geniusz, jak przystało na geniusza dobrze prawisz:
Cytuj:
Najaktywniejszemu userowi tego działu (barankowi) także zycze wiele szczęścia i troszke więcej zrozumienia Uśmiech... Chociaz powiem ci, ze taki zewnetrzny krytyk się przydaje

Nawet sobie dzisiaj o baranku pomyślałam, że będąc poza ringiem (nie moderatorem) jest -jakby nie było - czasem potrzebny, by ochłodzić głowy - niektórych głowy.

Pt sty 02, 2009 19:24

Uwaga do WISTa, który w tym temacie wyciął moje posty.
WIST napisał(a):
Panie Zencognito to naprawde nie jest temat o Buddyzmie, a tym bardziej miejsce na agitacje.

A niby czemu nie? To nie jest dział "żyć wiarą" gdzie obowiązywałoby poruszanie się w obrębie doktryny chrześcijańskiej. Julka ma problemy, które Dharma by rozwiązała i potrzeby które Dharma by zaspokoiła, dlatego skłaniam ją do wyboru Dharmy.
Z jakiej racji więc wyciąłeś moje posty?

PS: Proszę o usunięcie tego posta - napisałem go nie w tym temacie.

So sty 03, 2009 19:42
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96 ... 222  Następna strona