|
|
|
Autor |
Wiadomość |
av
|
Szczerze mówiąc nie mam pomysłu na nick.
Zalogowałam się na ten nick myśląc że będzie tylko tymczasowy, by porozmawiać na jeden temat, a tak się jakoś złożyło że zostałam na forum.
Może byście mi coś poradzili co mam zrobić.
_________________ Mój Panie i Boże, zabierz mi wszystko, co oddala mnie od Ciebie. Mój Panie i Boże, daj mi to wszystko co zbliża mnie do Ciebie.
|
Pn gru 12, 2005 17:22 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Może "Gust-av" albo "Av-aria"?  A może jakże stylowe "Incognitav"?
Niestety, Av, w wyborze nicka Ci nie pomogę, nawet jeśli miałbym jakiś dobry pomysł - to musi być Twoja decyzja 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn gru 12, 2005 21:46 |
|
 |
Mieszek
|
może jak masz tego skrzydlatego psa...
to sobie daj nick avionetka

_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn gru 12, 2005 22:50 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Chwileczkę - w związku z tym co pisałam wyżej...
Av - czy niemożność wyszukania swoich postów bardzo Ci przeszkadza? Bo poza tym Twój nick nie powoduje chyba żadnych kłopotów? Więc jeśli to nie jest problem, może po prostu przy nim zostań?
A jeśli rzeczywiście bardzo Ci zależy na tym wyszukiwaniu, proszę, żeby był po prostu przedłużony - zeby z niego wynikało, że dotychczasowa av to Ty...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pn gru 12, 2005 23:21 |
|
 |
Incognito
|
Np. "_____________av_____________" 
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Pn gru 12, 2005 23:40 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Posty przeniesione z tematu: viewtopic.php?t=7006
queer napisał(a): mniszka napisał(a): ps. gdzie mam złożyć prośbę o zmianę nicka? bo wszyscy mnie uważają za zakonnicę Może to nie sprawa nika a kwestia zdjęcia/avatara jakiego sobie umieściłaś pod nim?  pozdrawiam, michał mniszka napisał(a): ale nie, na czacie mnie o to pytają, a tam nie ma avatara... a nie chcę rozdwojenia jaźni i używać dwóch różnych nicków tu i tam...
|
N mar 19, 2006 12:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja zmieniłem nicka z SEBASTIAN na HAUNEBU III,ponieważ w tlen.pl są przydzielane trzy adresy e-mail z końcówkami:@o2.pl,@tlen.pl i @go2.pl 
|
Śr kwi 12, 2006 16:01 |
|
|
|