Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Cz sie 07, 2025 16:16

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Proszę o otworzenie tego tematu, gdyż wszystkie moje wątpliwości nie zostały wyjasnione. Zostało trochę niedomówień, co przeszkadza mi w zajęciu stanowiska w tej kwestii.

Jakąkolwiek decyzję administracji oczywiście uszanuję :)

Śr maja 20, 2009 15:50

Bardzo prosze o jakas reakcje na tego pana(?) "Jakub157"
Nie dyskutuje tylko wkleja jakiś pseudonaukowy , długaśny, kreacjonistyczny bełkot , a jak go forumowi biolodzy przycisną to zaraz robi nowy watek ;-) = słowem spamer ;-)

Cz maja 21, 2009 0:36

viewtopic.php?t=20930&postdays=0&postorder=asc&start=90

Proszę o zainteresowanie się zachowaniem usera Pepe.

Cz maja 21, 2009 8:47

- decyzję o ewentualnym odblokowaniu pozostawiam moderatorowi
- Pepe został zbanowany

Jacek Rakoczy
- został zbanowany jako kolejny klon, zanim pojawiła się Twoja uwaga tutaj

Cz maja 21, 2009 11:54

kuba cóstam , kolejny klonik Jakuba o którym pisałem ;-). Facet jest nie do zdarcia , trza mu przyznać ;-)

Pt maja 22, 2009 16:49

Usunięto w tym temacie mój post, który nie zawierał żadnych treści obrażających drugiego użytkownika. Właściwie rzeczywiście nie wnosił nic do tematu. Jednakże kolosalne wycieczki ad personam w kierunku mojej osoby zostały. Domagam się więc usunięcie wszystkich postów, które obraźliwie są skierowane w moją stronę. Mój post nie wnosił nic do tematu i był offtopem. Reszta nie dość, że jest offtopem to jeszcze miesza moją osobę z błotem. Jeśli usunięto moją ripostę (która powtarzam była jedynie obroną, a nie atakiem) to proszę również o usunięcie postów krzywdzących mnie.

Pt maja 22, 2009 22:33

http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=21203
Dałoby się to wyjaśnić. Nie trzeba było od razu na chłopaka naskakiwać jakby nie wiadomo o co złego pytał. Szumi- więcej cierpliwości i wyrozumiałości :)

http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)

Pt maja 22, 2009 22:59

Witam, już pisałem na hyde park opisywałem mój problem, więc tutaj chciałbym zadać pytanie moderacji,administracji czy możliwe jest aby z jednego komputera w rodzinie istniały dwa profile, oczywiście nie jednej osoby lecz ojciec i córka. Przeczytałem regulamin i wiem iż ta sama osoba nie może mieć dwóch lub więcej profili, ale jak już napisałem u nas jest zupełnie inaczej czyli są różne dwie osoby. Za taką sytuację zostaliśmy na stałe wyrzuceni z Katolika, oczywiście było i jest to niesprawiedliwe, dla mnie osobiście napewno też nie zgodne z nauka katolicką, jednakże by sytuacja ponownie się nie powtórzyła kieruję to pytanie do moderacji, administracji tego forum tym bardziej iż córka założyła już tutaj swoje konto.
W przypadku gdy jednak zwyciężałaby tu opcja iż nie może tak być co dla mnie jest całkowitą nie sprawiedliwością i po prostu jednak nie dostosowaniem czy raczej nieuwzględnieniem różnych sytuacji np takich by mogłyby z rodziny korzystać dwie lub więcej osób by nie przedłużać i tracić czasu proszę od razu usunąć mój profil aby pozostała możliwość korzystania dla mojej córki. Serdecznie pozdrawiam.

So maja 23, 2009 13:23

Użytkownik o nicku kuba93- spamuje, wystukuje jednozdaniowe posty, a do tego wydaje się być dwukrotnie (!) już zbanowanym JakubemM vel Jakubem157. Radziłbym się przyjrzeć, bo psuje on całkiem fajne tematy po prostu głupio prowokując. :-(

N maja 24, 2009 15:24

Ktos ma pomysl dlaczego na forum moge sie dostac tylko za pomoca proxy? Portal dziala normalnie, ale polaczenie z forum zawsze jest nieudane.

N maja 24, 2009 20:19

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=21136&start=45

Usunięto w tym temacie mój post, który nie zawierał żadnych treści obrażających drugiego użytkownika. Właściwie rzeczywiście nie wnosił nic do tematu. Jednakże kolosalne wycieczki ad personam w kierunku mojej osoby zostały. Domagam się więc usunięcie wszystkich postów, które obraźliwie są skierowane w moją stronę. Mój post nie wnosił nic do tematu i był offtopem. Reszta nie dość, że jest offtopem to jeszcze miesza moją osobę z błotem. Jeśli usunięto moją ripostę (która powtarzam była jedynie obroną, a nie atakiem) to proszę również o usunięcie postów krzywdzących mnie.

Czy mógłby mi ktoś udzielić jakiegoś info w sprawie mojej prośby?

Pn maja 25, 2009 21:43

Proszę o przyjrzenie się użytkownikowi Zoltan. Ostanio, wypowiadając się w temacie Droga Neokatechumenalna nazwał Najświętszą Eucharystię apostazją i kultem złotego cielca, nadużywając przy tym tekstów papieskich.

Śr maja 27, 2009 15:58

Kancermeister - konto Zoltan zostało usunięte

Epikuros - decyzję w tej sprawie podejmie odpowiedni Moderator

Zenozet - widocznie Twoje IP było identyczne z zablokowanym

jogurt - kuba93 został zbanowany jako klon

Cz maja 28, 2009 21:25
Proszę o przyjrzenie się użytkownikowi Zoltan. Ostanio, wypowiadając się w temacie Droga Neokatechumenalna nazwał Najświętszą Eucharystię apostazją i kultem złotego cielca, nadużywając przy tym tekstów papieskich.

saxon napisał(a):
Kancermeister - konto Zoltan zostało usunięte.

Nie nazwałem Najświętszej Eucharystii apostazja i kultem złotego cielca. Moim celem jest obrona Najświętszej Eucharystii przed naduzyciami liturgicznymi. Nadużycia liturgiczne zostały tak nazwane. Naszym adwersarzom udowodniłem właśnie to. Z reszta sam Ratzinger w przytoczonym cytacie przestrzega przed tym.

Proszę też nie nazywać mnie klonem, bo zalogowałem się ze wzgledu na brak możliwości obrony i wypowiedzi. Nie będę się wypowiadał na forum do rozpatrzenia mojej prośby.
Proszę o obiektywne rozpatrzenie sprawy przez moderację. W razie negatywnej odpowiedzi proszę po prostu usunąć konto!

Zoltan

Pt maja 29, 2009 9:23
Jesli o mnie chodzi, to dostałeś ode mnie ostrzeżenie i nie dotyczyło tego o czym piszesz (choć to też oczywiście ważne), ale tego jak piszesz (o styl pisania). Obiecałeś poprawę, a tymczasem próbkę swojego stylu masz m.in. tutaj:
viewtopic.php?t=16219&start=45

Pt maja 29, 2009 12:25
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 222  Następna strona