Autor |
Wiadomość |
Zencognito
|
Powroty zbanowanych użytkowników raczej nie były nigdy tolerowane.
|
Pn sie 06, 2007 22:15 |
|
|
|
 |
m_q
|
Pewnie dlatego od wczorajszego popołudnia wisza tam posty "na temat" profosa20 z przykładem postu prawdziwego kulturalnego katolika, który, jak wiadomo, czcia otacza p.Jerzego Owsiaka: profos20 napisał(a): Niestety jak to już od dawna wiedziano w tym szmatławcu pisują debile. H.. (W)ujkowska jest kolejnym tego przykładem. Powinna natychmiast udać się na Jasną Górę, by prosić o powrót rozumu. Kretynka nie doczytała kto pobierał krew, widać w ND pisują wtórni analfabeci. (...) Brednie o profanacji są po prostu niesłychanym przejawem zidiocenia mediów Rydzyka.
Proponuje zrobić nową ogólnopolską akcję - Oddawania Moczu na Nasz Dziennik.
P.S. Wiem, że napisałem ostro, ale gdy przeczyta się coś takiego to człowieka może szlag trafić. To jest podobno pismo prowadzone przez katolików!!!! To jest pismo sekty parakatolickiej!!
_________________ Contra negantem principia non est disputandum
|
Wt sie 07, 2007 11:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
"Na temat Zdzisia Klafki i tego "zgromadzenia" mnichów to sie już wypowiedziałem - siedzą na łasce (finansowej) Rydzyka i nie podskoczą. Gdyby trzeba było to nawet by mu tyłek podtarli. KASA! Ot czym się od zawsze kierowali mnisi".
Bardzo prosze moderatorow o odpowiedz,
Czy zacytowana wypowiedz, miesci sie w regulaminie forum?
Czy nie godzi w dobre imie ludzi?
|
Wt sie 07, 2007 13:45 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Zen i vesper podpadacie Kolejne posty nie na temat, także polecą...
Vesper - a Ty lepiej pilnuj sam siebie - a'propo nowych wcieleń...
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt sie 07, 2007 18:05 |
|
 |
m_q
|
Ponieważ według tutejszej moderacji pisanie przez profosa20 jest zupełnie w porządku, zastanawiam się jakby zareagowali na sformyłowanie "Si...(J)urek Owsi(a)k"...
|
Śr sie 08, 2007 7:44 |
|
|
|
 |
vesper
|
Asienkka napisał(a): - a'propo
a'propos 
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
Śr sie 08, 2007 13:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
à'propos, jak już coś
I nie sądzę, żeby literówki popełniane przez kogokolwiek były na tyle ważne ...  Myślę, że nie miałabym żadnego kłopotu ze znaleziem jeszcze kilku w Twoich wypowiedziach ...
Proszę- skoncentruj się na własnej pisowni ...
|
Śr sie 08, 2007 13:33 |
|
 |
vesper
|
baranek napisał(a): à'propos, jak już coś I nie sądzę, żeby literówki popełniane przez kogokolwiek były na tyle ważne ...  Myślę, że nie miałabym żadnego kłopotu ze znaleziem jeszcze kilku w Twoich wypowiedziach ... Proszę- skoncentruj się na własnej pisowni ... Myślę, że może nie być łatwo... Swojego czasu (liceum) startowałem w konkursie ortograficznym... 3 lata, miejsca kolejno: 1,8,2. Nie chcę się pysznić, bo nie na tym mi zależy - ale wymagam obiektywizmu. Literówki w moich postach są rzadkością (używam ff, mam podkreślenie), byków ort. raczej nie robię.
Zacznij od siebie 
_________________ Respexit orationem humilium, non sprevit preces eorum...
|
Śr sie 08, 2007 14:44 |
|
 |
Asienkka
|
Vesper - tak wiemy - że nie chcesz się pysznić na tym forum wiemy także to, że nie masz większego problemu z podrywaniem panienek, oraz z pouczaniem innych użytkowników ... (mogłabym tak wymieniać ). Jednak proszę - czasami pomyśl dwa razy - zanim ponownie zaczniesz kogoś pouczać czy też się wymądrzać nie każdy jest takim perfekcjonistą jak vesper Temat pisowni uważam za zamknięty.
|
Śr sie 08, 2007 15:06 |
|
 |
Leszek, Jan
|
Ja też wtrącę swoje trzy grosze. Pisze się à propos.
|
Śr sie 08, 2007 15:14 |
|
 |
m_q
|
m_q napisał(a): Ponieważ według tutejszej moderacji pisanie przez profosa20 jest zupełnie w porządku, zastanawiam się jakby zareagowali na sformyłowanie "Si...(J)urek Owsi(a)k"...
Po tym, jak kolejny anonimowy wycinacz wyciął odpowiedź profosa20 na mój post formułuję robocza hipotezę: "mieszanie z błotem wszystkich z wyjątkiem Si...(J)urka Owsi(a)ka jest przez moderatorów tego forum uznawane za wyraz kultury i katolickiej ortodoksji".
Czy wycinający post profosa20 w tym wątku ma na tyle odwagi cywilnej by sie podpisać?
|
Śr sie 08, 2007 23:03 |
|
 |
Asienkka
|
M_q - a ile osób moderuje ten dział - taki problem domyślić się kto wyciął... ? 
|
Śr sie 08, 2007 23:05 |
|
 |
m_q
|
Czy spośród moderatorów tylko Asienkka, jo_tka, Paschalis i Kamyk są wyznawcami sekty "Hare Owsi(a)k" czy jest was więcej?
|
Śr sie 08, 2007 23:10 |
|
 |
Asienkka
|
Szanowny pan wybaczy, ale w ten sposób rozmawiać nie zamierzam
|
Śr sie 08, 2007 23:21 |
|
 |
m_q
|
Asienkka napisał(a): Szanowny pan wybaczy, ale w ten sposób rozmawiać nie zamierzam
Nie dziwi mnie to. Tu się nie rozmawia - tu sie wycina.
|
Śr sie 08, 2007 23:24 |
|
|
|