Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 09, 2025 19:01

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Racja, nauczą się na własnym doświadczeniu.

N lip 05, 2009 15:43
moderator wist w zadziwiający sposób skomentował mojego posta w zamkniętym temacie "co w katolicyzmie jest prawdą"

viewtopic.php?t=21885

w komentarzu do tego co napisałem stosuje jakieś ukryte groźby:

Cytuj:
Tego typu komentarz przed niczym Cie nie chroni.

nie bardzo rozumiem przed czym miałby chronic mnie komentarz o tym, że mam prawo do wyrażania swej opinii?
czym moderator wist chciałby mnie postraszyć takim komenterzem?

albo takimi słowami:
Cytuj:
Mylisz się jeśli myślisz że możesz pisać co Ci się podoba

nie rozumiem tej uwaghi, bo mnie akurat wydaje sie, że MOGĘ WYPISYWAĆ TO CO MI SIĘ PODOBA
a dlaczego - ano dlatego, że
1 - trzymam się tematu
2 - nie łamię żadnego punktu regulaminu

moja opinia na temat katolicyzmu własnie tak wygląda
a jesli nawet jest błędna to nie sądzę, żeby moderator wist kierował do mnie jakieś zakamuflowane groźby

dlatego proszę o usuniecie tego komentarza

a... i bardzo proszę, żeby moderator wist nie był sędzią we własnej sprawie

N lip 05, 2009 16:28

Więc nie zrozumiałeś co napisałem. Nie lepiej byłoby się kulturalnie zapytać? OK, dużo dziś się dzieje, więc na razie poobserwuje dyskusję na mój temat, to już druga będzie :) Widać jednak od razu Twoje podejście, "winny" nie powinien wygłaszać własnej opinii. No bardzo to ciekawe że zainteresowany lepiej niech się nie odzywa :D

N lip 05, 2009 16:35
widać, że nie zrozumiałeś tego co napisałem, nie lepiej byłoby się kulturalnie zapytać? od razu widać twoje podejście - bo nie jesteś winny.
A jedynie poprosiłem byś nie był sędzią we własnej sprawie.
Napisz swój komentarz i daj czas jotce czy saxonowi na reakcję

N lip 05, 2009 17:17

Zdradzę wam sekret, o którym możecie nie wiedzieć: skoro moderacja jest tak zła, to skończcie i dajcie sobie spokój z tym forum. Nic was tu nie trzyma...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

N lip 05, 2009 18:32

A zatem daje czas, ja i tak robię swoje więc, w wolnej chwili chętnie poczytam co jeszcze się mi zarzuca.

N lip 05, 2009 20:11

Przepraszam, ale nie rozumiem dyskusji (outsider-WIST)

1. Outsider - masz prawo wypowiadać własną opinię i nie trzeba tego zastrzegać. Forum dyskusyjne służy do wypowiadania własnych opinii. Bez tego nie jest możliwa żadna dyskusja.

2. Jeśli wypowiedź będzie łamała regulamin, tego typu zastrzeżenie faktycznie przed niczym nikogo nie ochroni. Nie jest to groźba tylko stwierdzenie faktu. Ale nie wydaje mi się, żeby wypowiedź regulamin łamała, więc nie widzę problemu

3. Komentarza ousidera - jakkolwiek uważam go za niepotrzebny - w żaden sposób nie postrzegam jako złośliwy.

4. Odpowiadanie na wspomniany wyżej komentarz również wydaje mi się kompletnie niepotrzebne. Nie ma w nim nic, co wymagałoby reakcji.

5. Niczego znikąd nie będę usuwać, tak jak nie usuwam drobnych dygresji w tematach.

6. Osobiście określenia "buraki", "debile" (Sareneth...) itp. uważam za obraźliwe.

7. Posty Mateusza IV - zastanawiałam się nad ich pousuwaniem, ale teoretycznie one są na temat, więc niespecjalnie widzę podstawy do takiej decyzji.

8. Kontestata - przyjrzę się.

9. Zamykam temat oboczny dot. WISTA, wydaje mi się, że tutaj już wypowiedziałam się wystarczająco.

10. Jeśli jakiś wątek pominęłam, proszę mi przypomnieć :-)

N lip 05, 2009 23:34

W istocie, postaram się unikać słów obraźliwych, jak już pisałem w innym miejscu, stosować słownictwo na poziomie. Obecnych i nieobecnych obrażonych przepraszam, chyba że stwierdziłem ich stan psychiczny.

N lip 05, 2009 23:51
WIST- ty zawsze uważasz, że stwierdzasz stan psychiczny kogoś ... więc takie warunkowe "przepraszam" nie ma sensu. Weź też pod uwagę, że czyjś stan psychiczny może stwierdzać jedynie psycholog/psychiatra. Zajmij się moderacją, a nie "stawianiem diagnozy", bo do tego prawa nie masz.

Pn lip 06, 2009 8:37

teoretycznie są na temat ale to jednozdaniowe wstawi, z którymi nikt rozmawiać nie będzie, ale ok.

Niemniej ja bym prosiła o usunięcie całości od tego miejsca > viewtopic.php?p=446779#446779 ponieważ to co napisał nie było prawdą. A z marzeniami trudno rozmawiać.

Użytkownik rzadko obecny na forum.

Pn lip 06, 2009 9:22

Jeśli przeczytasz moje wypowiedzi zauważysz pewien schemat: według mnie <<masz coś>>, dobrze byłoby się zgłosić do psychologa, aby to potwierdzić, sprawdzić. Więc nie jest prawdą co napisałaś Baranku :) Ja sam nikomu diagnozy nie stawiam, tak że mój głos jest decydujący. To jedynie rada, zupełnie nieszkodliwa.

Jeśli nie zauważyłaś zajmuje się moderacją cały czas, więć ta uwaga była zupełnie zbędna i bezcelowa.

I dla Ciebie mam radę, nie przenoś swoich frustracji życiowych na innych, a jeśli nie umiesz sobie z tym poradzić, to warto kogoś poprosić o pomoc.

Moje przepraszam nie było do Ciebie i nie wiem jaką masz intencje w podważaniu tego. Ale jak ktoś lubi się czepiać, to wszystko mu będzie przeszkadzać.

Sama widzisz że Twoją jedyną funkcją w tym momencie jest robić zamęt, w imię jakiejś własnej krucjaty.

Pn lip 06, 2009 12:28

Proszę o zrobienie czegoś z pilasterem, gdyż w tym temacie viewtopic.php?p=447332#447332 cały czas przekręca moje wypowiedzi. Moje i nie tylko.

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Pn lip 06, 2009 13:08

No proszę. Sareneth sam napisał w swoim profilu, ze interesuje go wkurzanie innych ludzi, ale nie ma mowy o tym, zeby ktoś śmiał wkurzać sarenetha, pokazując jego cąłkowity brak wiedzy na tematy, na ktore się wypowiada :-)

Jest inaczej - Blog człowieka leniwego

Pn lip 06, 2009 14:54

Wkurzanie? Nie. To była głupota. Ja może nie znam się na tym, gdzie się wypowiadam. Ale ty nawet nie umiesz czytać...

Pn lip 06, 2009 14:57

Panowie, a zgodzicie się z tym że Wasza rozmowa nie ma sensu ani tam, ani w tym temacie? Jeśli tak, co nie trudno stwierdzić po wzajemnym oskarżaniu się, to po prostu dajcie sobie spokój. Jeden coś źle zrozumiał, wypada się przyznać do błędu, drugi był nazbyt złośliwy wypada przeprosić. A jak chcecie się konfliktować dalej to róbcie to na PW.

Pn lip 06, 2009 19:57
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 222  Następna strona