Autor |
Wiadomość |
saxon
|
Dural - oki, rozumiem
odnośnie reklam - administracja i moderacja forum nie ma wpływu na reklamy, uwagi na ich temat proszę pisać na adres wiara(małpa)wiara.pl
odnośnie nowej wersji forum - to również nie zależy od administracji i moderacji - informatycy obiecują nam to od co najmniej 2-3 lat, chociaż teraz wygląda na to, że do końca tego roku będą dosyć znaczące zmiany na lepsze
|
Wt lis 03, 2009 20:12 |
|
|
|
 |
mazli
|
Proszę bardzo upomnieć albo wyciągnąć jakieś konsekwencje odnośnie zachowania użytkownika Seba_gałokopacz
W poście z dnia Lis 03, 2009 22:56 w temacie Pytania do kreacjonistów bardzo dosadnie określił moją osobę mianem debila. - http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=22375&start=450
|
Wt lis 03, 2009 23:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No, mnie ten sam użytkownik w tym samym temacie nazwał "Ciołku".
Chyba przyszedł, żeby obrażać...
|
Pt lis 06, 2009 8:14 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
zrobione.
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pt lis 06, 2009 9:31 |
|
 |
bert04
|
jo_tka napisał(a): zrobione.
Polecam uwadze "komętarz" kolegi. Nie znam jeszcze dokładnie tutejszych zasad, ale nie mogę sobie wyobrazić, żeby takie teksty były OK.
viewtopic.php?p=475334#475334
|
Pt lis 06, 2009 14:57 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
I nie ma potrzeby sobie wyobrażać
viewtopic.php?p=475445#475445
|
Pt lis 06, 2009 21:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
saxon napisał(a): Crosis - moja cierpliwość ma granice - ban na tydzień
Ostrzegałeś i zrobiłeś jak pisałeś. Tylko, że nie tylko ja offtopowałem, a tylko dołączyłem się do offtopu, w który bawił się.... moderator.
Rozumiem, że trzeba być konsekwentnym, ale warto być takim dla wszystkich.
Crosis
|
Wt lis 10, 2009 8:49 |
|
 |
r4dz10
|
z działu "Wierzyć? Nie wierzyć?" zrobiło się forum medyczne. są tam 2-3 tematy o świńskiej grypie.
_________________ "Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują." - Albert Einstein
|
Wt lis 10, 2009 16:10 |
|
 |
SweetChild
|
W wątku "Tolerancja" użytkownik Sadomaczo napisał następującego posta, wkładając mi pod palce słowa, których nie napisałem (trzeci cytat):
Sadomaczo napisał(a): Cytuj: Tak na prawdę to chyba nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie. To tylko pokazuje ile warta jest twoja gadka o "głębokiej refleksji". po czym na moją uwagę: SweetChild napisał(a): Nie wiem skąd wytrzasnąłeś ten cytat, w każdym razie ja tego nie napisałem. w kolejnym poście zarzuca mi kłamstwo: Sadomaczo napisał(a): To napisałeś ty, dlaczego usiłujesz kłamać? Jaką mają wartość twoje wypowiedzi skoro nie wiesz co piszesz? A może zwyczajnie ktoś to napisał z twego konta? Nieistotne, skoro i tak odwracasz się od tej wypowiedzi.
podając na dowód zupełnie inne cytaty
W związku z tym, na mocy § II pkt 3 Regulaminu, proszę o upomnienie użytkownika Sadomaczo i wyegzekwowanie od niego wycofania niesłusznego oskarżenia.
Z góry dzięki za jakąkolwiek reakcję 
|
Wt lis 10, 2009 17:36 |
|
 |
Sadomaczo
|
Cytuj: Child: Tak na prawdę to chyba nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie. Cytuj: Ja: To tylko pokazuje ile warta jest twoja gadka o "głębokiej refleksji". Było to odniesienie do jego postu z 2giej strony w którym napisał: Cytuj: Child: Wręcz przeciwnie, jest dla osób na tyle mocnych mentalnie, że są zdolne do głębszej refleksji. Na to wszystko Child odpowiedział: Cytuj: Nie wiem skąd wytrzasnąłeś ten cytat, w każdym razie ja tego nie napisałem. Skłamał prosto w oczy bo napisał to co cytowałem i to do czego się odniosłem. Na co wszystko. W odpowiedzi napisał mi: Cytuj: Czy Ty naprawdę jesteś tak tępy, że nie potrafisz przeczytać prostego zdania ze zrozumieniem?
Jako że jesteś nowy, więc zacytuję Ci, że § II pkt 3 Regulaminu tego Forum stanowi: Poglądy, jeśli stanowią oskarżenia, powinny zawierać argumenty, a nie jedynie nie podlegające dyskusji stanowiska. Ciężar dowodzenia oskarżenia spoczywa na oskarżającym, a brak dowodu jest równoznaczny z oszczerstwem.
Ponieważ zarzucasz mi usiłowanie kłamstwa, to albo podejmiesz się ciężaru udowodnienia tego oskarżenia, albo odszczekasz to albo zgłoszę to do moderacji.
Pomijając inwektywe, to użytkownik sam nie wie co pisał w postach. W wyraźnie wykazałem, że skłamał wypierając się że nie jest autorem tego o czym mówiłem. Może to przecież w łatwy sposób sprawdzić... W dodatku cytując mi podpunkt 3 regulaminu zarzucił mi, że moje poglądy ni zawierają argumentów. Gdzie przytaczam cały czas, cytaty z Pisma Świętego i swoją własną argumentacje. Przy czym on oprócz ciągnięcia kłótni nie raczył nawet konkretnie poprzeć swojego stanowiska, dotyczącego tematu. Długo na forum nie pisałem, a gdy już zacząłem to znalazł się ktoś, kto mi skutecznie odebrał ochotę na to. Nie lubie tego typu przepychanek, ale jak ktoś mi prosto w oczy ściemnia, stawia zarzuty bez przyczyny i wyzywa od "tempaków" grożąc moderacją, to ciężko nadstawiać drugi policzek... Tyle mam do powiedzenia.
Zresztą co mamy polegać na takich tłumaczeniach... wystarczy wejść w temat viewtopic.php?t=23100&postdays=0&postorder=asc&start=30 i samemu się przekonać jak było i kto tu jest poszkodowany.
|
Wt lis 10, 2009 18:11 |
|
 |
SweetChild
|
Sadomaczo napisał(a): Cytuj: Child: Tak na prawdę to chyba nie masz nic ciekawego do powiedzenia w temacie.
Aby było krótko i zwięźle: ja twierdzę, że tego nie napisałem, Ty twierdzisz, że tak. Podaj więc link do mojego posta zawierającego te słowa, ewentualnie datę i czas jego wysłania.
|
Wt lis 10, 2009 18:43 |
|
 |
jo_tka
|
Czekam na link. LINK, nie dyskusję. Dalsza dyskusja na ten temat zostanie usunięta.
viewtopic.php?p=476423#476423
|
Wt lis 10, 2009 19:16 |
|
 |
Sadomaczo
|
No fajnie. Po głębszych oględzinach przyznaje, że faktycznie padłem ofiarą swojej własnej pomyłki i nie dopatrzenia. Zacytowałem nie to co trzeba, a to co sam chciałem napisać, natomiast w cytatach o które mnie poprosiłeś jako dowody, zamieściłem ci już to co pierwotnie miałem zacytować. Faktycznie wyszedł z tego niezły bałagan i sam się w nim zagubiłem. Zwracam honor w tym przypadku i przyznaje racje.
A to kto powinien dostać bana, ja/ty czy oboje razem jest dla mnie całkowicie bez znaczenia. Nie interesuje mnie czy będziesz musiał przepraszać za tempaka, czy za zarzut dotyczący argumentów.
Dla mnie ważna była dyskusja na temat a nie kłótnia z tobą. Co miałem do przekazania w temacie to przekazałem, szczególnie cytat z PS, który wyraźnie podkreśla że homosexualizm to zboczenie, działanie przeciwko naturze. Jak szykuje mi się urlop to trudno  rok nie pisałem, mogę i nie pisać przez kolejne 2.
|
Wt lis 10, 2009 20:29 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Mam uwagę, ale raczej do administracji technicznej. Dlaczego co jakiś blokuje mi się strona (w sensie nic nie można kilknąć ani napisać), a tło staje się coraz ciemniejsze (tak, że w końcu ledwo widać samo forum)?
Nie jest to błąd mojego komputera, dzieje się tak tylko na waszym forum, ba nawet podczas przeglądania w komórce to występuje.
Po odświeżeniu problem znika.
Podrzucę screena jak znów się pojawi.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Śr lis 11, 2009 12:46 |
|
 |
szumi
Moderator
|
Jest to ostrzeżenie dla posiadaczy nielegalnego oprogramowania.
Już był tu temat poruszany wcześniej.
Jak masz pirackie oprogramowanie, to obejrzyj pojawiające się filmiki 
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Śr lis 11, 2009 12:59 |
|
|
|