Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Sprawe chyba wyjasniłem......ale co to da? W koncu za reke cie nie złapałem (bo to nierealne w przypadku modera)
Lepsze jednak pustosłowie od pustogłowia....
|
Cz lut 23, 2006 0:01 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Nieprawdą jest, że otworzyłem temat żeby się wypowiedzieć, a następnie go zamknąłem. Baranek uświadomiła mnie, że moderator może napisać posta w zamkniętym temacie bez jego odblokowania, o czym nie wiedziałem (na forum na którym kiedymś byłem modem, czegoś takiego nie było). Tak więc rzeczywiście wypowiedziałem się w zamkniętym temacie, jednak zrobiłem to nie wiedząc iż jest on zamknięty (otworzyłem okno pisania odpowiedzi zanim jeszcze temat został zablokowany).
_________________ Opuściłem forum wiara.pl i mój profil czeka na usunięcie.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz lut 23, 2006 0:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ZIELONY?
...a gdzie przeszkolenie i regulamin?
ide spac, szkoda czasu....
|
Cz lut 23, 2006 0:20 |
|
|
|
 |
Incognito
|
Racja, sen jest lepszy niż tworzenie kolejnych spiskowych teorii dziejów z moderatorami w rolach głównych.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz lut 23, 2006 0:35 |
|
 |
jo_tka
|
Cytuj: Hmmm...ciekawe ilu jeszcze moderatorów (korzystając z mozliwości) wypowie sie w ZAMKNIETYM temacie Tylu, ilu jeszcze uzna to za właściwe. Temat zamknęłam ja, ponieważ dyskusja na temat słuszności obrażania mija się z celem - nie chcę, żeby komuś się wydawało że tłumacząc że "nie obraża tylko pisze samą prawdę" spowoduje jakąkolwiek zmianę decyzji. Poza tym mogę się podpisać pod ostatnim zdaniem Incognito: Cytuj: sen jest lepszy niż tworzenie kolejnych spiskowych teorii dziejów z moderatorami w rolach głównych
Osobiście klikając na przycisk do odpowiadania nie czytam najpierw, co jest na nim napisane, jeśli działa i pozwala odpowiedzieć...
Ale ponieważ moderator może się wypowiedzieć w zamkniętym wątku, jeśli uzna to za słuszne, dyskusja wydaje mi się niepotrzebna... oczywiście poza tym, że wyraża czyjąś opinię na ten temat 
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz lut 23, 2006 7:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wyspałem sie i podpisuje pod tym co napisałem wcześniej.
Mnie to zwisa ilu jeszcze moderów tak zrobi....czepiacie sie mnie, to ja tez bede sie czepiał.
Gdy temat jest zamkniety to jesto to widoczne jak BYK.....i tylko ktos z bardzo osłabionym wzrokiem moze takiego faktu nie zauważyc.....
Fajnie tak co? jak ktos byle słówka czepi?
Mam nowe hobby......a jakie to nie powiem...hehehehehhehe
|
Cz lut 23, 2006 7:59 |
|
 |
jo_tka
|
Cytuj: Fajnie tak co? jak ktos byle słówka czepi? Głównie śmiesznie... i trochę przykro patrzeć, jak ktoś się szarpie... Cytuj: Gdy temat jest zamkniety to jesto to widoczne jak BYK.....i tylko ktos z bardzo osłabionym wzrokiem moze takiego faktu nie zauważyc.....
Widać mam bardzo osłabiony wzrok, bo mi się zdarzało zauwazyc zamknięcie tematu po odpisaniu 
|
Cz lut 23, 2006 9:02 |
|
 |
Incognito
|
Belizariusz napisał(a): Mnie to zwisa ilu jeszcze moderów tak zrobi.... Po Twoich podekscytowanych wypowiedziach w tym wątku widzę jak Ci zwisa.  Belizariusz napisał(a): czepiacie sie mnie, to ja tez bede sie czepiał. Ciebie ktoś się czepia? Jak na razie to Ty co chwilę rzucasz się do moderatorów. Belizariusz napisał(a): Mam nowe hobby......a jakie to nie powiem...hehehehehhehe
Ależ my je znamy - czepianie się moderacji. Mało to ciekawe, ja bym się nie chwalił.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz lut 23, 2006 10:26 |
|
 |
godunow
|
Ja powiem na ten temat taak .
Jak Saxon odszedł z tego forum .. Moderacja calkiem na psy zeszła..
Pozdro
|
Cz lut 23, 2006 11:41 |
|
 |
Incognito
|
Dziękujemy za tą jakże konstruktywną krytykę.
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz lut 23, 2006 15:00 |
|
 |
godunow
|
Cyta Cytuj: Dziękujemy za tą jakże konstruktywną krytykę.
Dla starszych stazem nie jest tajemnica , ze z Saksonem wchodziłem czasami w ostrą polemikę i daleki jestem od słodzenia staremu adminowi
.. . Jednak ni e było czegoś takiego, że posty są z byle powodu były kasowane ciete czy wrecz edytowane stricte decyduje widzimisie moda wycinane..
Co najgorsze są edytowane przez moderatorów . Moderawanie postu przez moda wypacza sens tego co pisze autor . Od dłuższego czasu mam wrażenie ze moderatorów prześladuje mania moderowania za wszelka cenę . A to temat podzielić a to wyciąć a to przeedytować na własną mode według własnych nikomu nie znanych kryteriow .. A zabraniają edytowania autorowi postu..
Tu pomału będzie strach pisać bo zanim człowiek obejrzy post zostanie wycięty moderowany przeniesiony . Od kogo macie taki prikaz moderowania.. 
|
Cz lut 23, 2006 18:12 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
1. Też uważam, że czasami niektórzy moderatorzy czepiają się na siłę, doszukując się czegoś, czego w intencji piszącego nie było.
2. A do tego, czasami posty cięte są nieco... bezmyślnie, bo nie da się potem z takiej pociętej wypowiedzi wyłapać jej sensu.
Ale ogólnie - reagowanie polepszyło się 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz lut 23, 2006 18:24 |
|
 |
Incognito
|
godunow napisał(a): .. . Jednak ni e było czegoś takiego, że posty są z byle powodu były kasowane ciete czy wrecz edytowane stricte decyduje widzimisie moda wycinane.. Przepraszam Godunowie, ale czy spodziewałeś się, że o tym co się stanie z postem będzie decydować dziesięciosobowa komisja drogą głosowania? Aby moderacja przebiegała sprawnie i szybko konieczne jest pozostawienie moderatorom wolnej ręki. Moderatorzy mają obowiązek pilnować przestrzegania regulaminu i właściwego przebiegu dyskusji, jeżeli postępują niewłaściwie i nadużywają swojej władzy, zawsze możesz zwrócić na to uwagę w tym temacie pokazując konkretny przykład. Formułowanie takich ogólnych teorii niczemu nie służy za wyjątkiem wyrazu włąsnego niezadowolenia. godunow napisał(a): Co najgorsze są edytowane przez moderatorów . Moderawanie postu przez moda wypacza sens tego co pisze autor . Bardzo uogólniłeś. Dajmy jako przykład usunięcie obraźliwego fragmentu posta. Moderator działa tutaj zgodnie z regulaminem, a jeśli w ten sposób wypacza sens tego co pisze autor, to nie ma nad czym płakać, bo sens który tkwi w obraźliwych zwrotach nie jest wart uwagi, zaś autor nie powinien mieć jakichkolwiek pretensji. godunow napisał(a): Od dłuższego czasu mam wrażenie ze moderatorów prześladuje mania moderowania za wszelka cenę . A to temat podzielić a to wyciąć a to przeedytować na własną mode według własnych nikomu nie znanych kryteriow .. Kryterium jest regulamin. godunow napisał(a): Tu pomału będzie strach pisać bo zanim człowiek obejrzy post zostanie wycięty moderowany przeniesiony .
Użytkownik który pisze na temat i kulturalnie nie ma powodów do takich obaw.[/url]
Pożegnanie jest tutaj
|
Cz lut 23, 2006 19:12 |
|
 |
jo_tka
|
Cytuj: a to przeedytować na własną mode według własnych nikomu nie znanych kryteriow
Godunow - można Cię poprosić o przykład?
Zwłaszcza tego edytowania?
|
Cz lut 23, 2006 19:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Głównie śmiesznie... i trochę przykro patrzeć, jak ktoś się szarpie... Swietna samokrytyka..... Cytuj: Ależ my je znamy - czepianie się moderacji. Mało to ciekawe, ja bym się nie chwalił.
Zalezy od punktu widzenia....
|
Cz lut 23, 2006 21:29 |
|
|
|