Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
To jest mądra odpowiedź - napisałem "sądzona", a nie "skazana", czyli że oddalenie oskarżenia jest jak najbardziej możliwe. Niemniej - zginął człowiek; jakiś sąd nad osobą, od której ów człowiek był absolutnie zależny winien się odbyć.
|
Wt lis 11, 2014 14:48 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tyle ze najczesciej kobieta nie ma na to zadnego wplywu. Rownie dobrze mozesz zapchac sady procesami przeciw wszystkim, ktorzy byli w otoczeniu kazdego zmarlego czlowieka. Bo moze mogli jednak przedluzyc o 1 dzien zycie 100-letniego staruszka?
|
Wt lis 11, 2014 15:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czyli ważniejsze od życia ludzkiego (któremu winni jesteśmy totalny szacunek) są sprawy o zaorane trzy palce miedzy i o kota, co w niewolę popadł?
|
Wt lis 11, 2014 15:13 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ErgoProxy napisał(a): To jest mądra odpowiedź - napisałem "sądzona", a nie "skazana", czyli że oddalenie oskarżenia jest jak najbardziej możliwe. Niemniej - zginął człowiek; jakiś sąd nad osobą, od której ów człowiek był absolutnie zależny winien się odbyć Idąc Twoim tokiem myślenia pod sąd idzie też sprawca ciąży do której doszło przed poronieniem...czyli ojciec dziecka (płodu dla ateuszy) Spieprzyłeś sprawę Ergo i jedyne co możesz zrobic jako mądry facet z jajami to przeprosić.
|
Wt lis 11, 2014 15:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A to dlaczego? Mężczyzna ciąży nie nosi.
|
Wt lis 11, 2014 15:21 |
|
|
|
 |
lokis
|
Cytuj: Misiu czy znasz mądrą odpowiedź? Cytuj: Tyle ze najczesciej kobieta nie ma na to zadnego wplywu. Poczytajcie wypowiedzi doskonalego psychologa ks.Oko. W takiej Danii kobiecie do glowy nie przyjdzie by poronic! Dlaczego? Bo Dunki sa bite! U nas emancypacja posunela sie za daleko. Szczescie, ze Sejm dobrze dziala, zamiast chaniebnej ustawy o obronie baby, staje w obronie roznych znakow, upamietniania zdarzen i osob. Odpowiedzcie, czemu katoliczka idac do kosciola maluje sie i pindzi? Chodzi jej o meza? Nie! Ona chce miec plec pozerana wzrokiem uczestnikow zebrania! A potem niechciana ciaza, aerobik i yoga. Byle tylko wycwiczonymi miesniami zmusic zygote do opuszczenia, pieknego przeziez, miejsca. Gdyby nature nazwac "natur" to i gradobicia, i piorunow by nie bylo. W przeciwienstwie, wszystko co meskie dobrym jest!
|
Wt lis 11, 2014 17:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Misiu, pogielo ciebie?
Zdrowej ciazy zadne aerobiki nie zaszkodza. Ciaza to nie choroba.
@ErgoProxy mozesz wytoczyc sprawe naturze o s.mierc. Zycze sukcesow.
|
Wt lis 11, 2014 18:24 |
|
 |
mareta
|
lokis napisał(a): Cytuj: Misiu czy znasz mądrą odpowiedź? Cytuj: Tyle ze najczesciej kobieta nie ma na to zadnego wplywu. Poczytajcie wypowiedzi doskonalego psychologa ks.Oko. W takiej Danii kobiecie do glowy nie przyjdzie by poronic! Dlaczego? Bo Dunki sa bite! U nas emancypacja posunela sie za daleko. Szczescie, ze Sejm dobrze dziala, zamiast chaniebnej ustawy o obronie baby, staje w obronie roznych znakow, upamietniania zdarzen i osob. Odpowiedzcie, czemu katoliczka idac do kosciola maluje sie i pindzi? Chodzi jej o meza? Nie! Ona chce miec plec pozerana wzrokiem uczestnikow zebrania! A potem niechciana ciaza, ......! To ciaża bierze się z malowania? Nie wiedzialam  Nie malowawszy się w ciążę zachodziłam Tylko jak?
|
Wt lis 11, 2014 20:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Natura nie ma osobowości prawnej.
|
Wt lis 11, 2014 21:20 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Maria-Magdalena napisał(a): viewtopic.php?p=836124#p836124Ergo Proxy napisał: Cytuj: Kobieta, która poroni, winna być sądzona za nieumyślne spowodowanie śmierci Ergo, Zatem możesz mnie sądzić... Ponieważ nie wiem czy jutro sie obudzę i nie chcę położyć się spać w gniewie dlatego chcę abyś wiedział że wybaczam Ci to co napisałeś. Wiem, że ja takze sprawiłam Ci ból swoimi słowami, dlatego proszę Cię Ergo abyś i ty mi wybaczył. Dobrej, spokojnej nocy.
|
Wt lis 11, 2014 22:16 |
|
 |
lokis
|
Cytuj: To ciaża bierze się z malowania? Nie wiedzialam  Nie malowawszy się w ciążę zachodziłam Tylko jak? Nie o to chodzi. Wymalowana kobieta piekna jest. Plemniki o cechach przecietnych kluca sie o prawo zaplodnienia, przepychaja. Tylko ten jeden przyglada sie z boku,. Ten o duszy artysty. Inne nawet nie zauwaza kiedy wbije swoje zeby w jajo. On zdaje sobie sprawe z piekna kobiety wymalowanej. A przeciez lepiej miec dziecko uzdolnione! Czuje sie troche jak motor napedowy tego forum. 
|
Wt lis 11, 2014 22:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
(wznosi ręce w geście Cycerona) Nie mogę sądzić Marii-Magdaleny, bo nie jestem sędzią ani ma takiego prawa w kodeksie. Ale może być - ba, powinno, jesli mamy traktować nauczanie Kościoła poważnie.
Chyba że sam Kościół nie traktuje siebie poważnie.
|
Wt lis 11, 2014 23:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ErgoProxy napisał(a): (wznosi ręce w geście Cycerona) A nie prościej uklęknąć, wziąć M- M dłoń i ucałować staropolskim zwyczajem? bo przecież ErgoProxy napisał(a): Nie mogę sądzić Marii-Magdaleny, bo nie jestem sędzią ani ma takiego prawa w kodeksie więc ErgoProxy napisał(a): jesli mamy traktować nauczanie Kościoła poważnie. To wpierw dobrze by było się na-wrócić na łono kościoła...by móc mówic o nauczaniu
|
Śr lis 12, 2014 21:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aha. No fajnie, tylko najpierw wartałoby ocenić, z kim się ma do czynienia. Jeśli jacyś ludzie z jednej strony gardłują o powszechności makabrycznych zbrodni, a z drugiej nie robią nic, żeby to pasmo zbrodni przerwać, to - sama rozumiesz. Kiedy ostatnio widziałaś katolików strajkujących w celu uzgodnienia prawa świeckiego z wytycznymi UNK, co mają polecone?
|
Śr lis 12, 2014 23:29 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
ErgoProxy napisał(a): Aha. No fajnie, tylko najpierw wartałoby ocenić, z kim się ma do czynienia. Jeśli jacyś ludzie z jednej strony gardłują o powszechności makabrycznych zbrodni, a z drugiej nie robią nic, żeby to pasmo zbrodni przerwać, to - sama rozumiesz. Kiedy ostatnio widziałaś katolików strajkujących w celu uzgodnienia prawa świeckiego z wytycznymi UNK, co mają polecone? Nigdzie nie ma zalecenia, żeby prawo świeckie było uzgadniane z UNK.
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Cz lis 13, 2014 10:34 |
|
|
|