Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 23, 2025 15:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość
Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Marek_Piotrowski napisał(a):
Nie oczekuję przeprosin (choć wypadałoby). Jedyne co chcę, to byś mi kłamliwie nie przypisywała stwierdzeń, których nie wypowiedziałem i których nie wyznaję.

Aha to Ty przypisując mi nienawiść, choć tego nie potrafisz dowieść, nie stosujesz kłamliwych stwierdzeń.......więc Ci przypomnę wszystko to słoma.

N cze 26, 2016 14:48

Nie wiem o co Ci chodzi z tą słomą. Twoją nienawiść do Rodaków widzi każdy, kto czyta Twoje posty o nich.
Natomiast to co Ci udowodniłem, to to, że przypisujesz mi stwierdzenia jakich nie wypowiedziałem. Jak mówiłem, przeprosiny to Twój problem - ich brak szkodzi raczej Tobie niż mi. Ja powtarzam kolejny raz: Jedyne co chcę, to byś mi kłamliwie nie przypisywała stwierdzeń, których nie wypowiedziałem i których nie wyznaję.

N cze 26, 2016 14:53
Zobacz profil WWW
Nie wiem o co Ci chodzi z tą słomą. Twoją nienawiść do Rodaków widzi każdy, kto czyta Twoje posty o nich.
Natomiast to co Ci udowodniłem, to to, że przypisujesz mi stwierdzenia jakich nie wypowiedziałem. Jak mówiłem, przeprosiny to Twój problem - ich brak szkodzi raczej Tobie niż mi. Ja powtarzam kolejny raz: Jedyne co chcę, to byś mi kłamliwie nie przypisywała stwierdzeń, których nie wypowiedziałem i których nie wyznaję.

Nienawiść moją widzisz Ty i Darek.....ale nic to, skoro nie wiesz o co chodzi ze słomą....

N cze 26, 2016 14:59
Napisałem gdzieś, że nie są moimi braćmi? Wszyscy ludzie są.
Jednak dla politpoprawnych (jak Ty z Alą) braćmi są wszyscy ludzie o których mówicie teoretycznie - jak już kogos praktycznie spotykacie (Polacy) to czujecie się wolne, by na nich rzucać najgorsze kalumnie, a jak co gorsze macie z kimś kontakt (np. ja na forum) - to już jak widać owo "traktowanie jak braci" nie obowiązuje, tylko insynuuje się mi poglądy których ani nigdy nie wyznawałem, ani nie dawałem im wyrazu na piśmie.

Napisałeś wyraźnie, że nie masz nic przeciwko traktowaniu jak ludzi na post Alus mówiący o tym, że JPII uważał ich za braci.
I po co te przyryki personalne? W sumie to nie krępuj się. Nazwij mnie lewakiem, zaczadzona michnikowszczyzna czy cos w tym rodzaju, bo do Ciebie, tak ajak i do niektórych z innego forum nie dociera, że mnie kompletnie nie interesują żadne partie, w tym sensie, ze nie jestem zwolennikiem żadnej z nich. Moja jedyna partią jest Kościół, prezesem Jezus a statutem Biblia.

N cze 26, 2016 17:20
Helenka napisał(a):
Napisałem gdzieś, że nie są moimi braćmi? Wszyscy ludzie są.
Jednak dla politpoprawnych (jak Ty z Alą) braćmi są wszyscy ludzie o których mówicie teoretycznie - jak już kogos praktycznie spotykacie (Polacy) to czujecie się wolne, by na nich rzucać najgorsze kalumnie, a jak co gorsze macie z kimś kontakt (np. ja na forum) - to już jak widać owo "traktowanie jak braci" nie obowiązuje, tylko insynuuje się mi poglądy których ani nigdy nie wyznawałem, ani nie dawałem im wyrazu na piśmie.

One ,,nieświętatrójca" narzucają innym jedynie słuszne ich myślenie - a jakże by mogło być inaczej. One są boginiami i wiedzą wszystko najlepiej. I każdy kto jest przeciwny ich poglądom już bratem nie jest. :D

N cze 26, 2016 21:15
Moderator

Co prawda to jest wątek na uwagi między użytkownikami, ale warto jednak pisać coś do rzeczy, a nie tylko rzucać złośliwościami.

~ Pink Floyd, "Hey you"

N cze 26, 2016 21:49

Post Uchodzcy a Kosciół
Kael napisał(a):
Warto, zebys przyznal sie uczciwie, ze to ty zagrales nieczysto i nawet nie przeczytales moich wpisow. Tam byly liczby.
Szkoda że nie na tamat (i nieprawdziwe - no, ale to drugie można zrzucić na nierzetelność źródeł, zakładam że nie Twoja wina)
Cytuj:
Ale coz: nie zalatwilam za ciebie calego szukania
Za mnie? :o To Ty powinnaś znać te liczby, zanim zabierzesz się do oczerniania swoich Rodaków
Cytuj:
to bedziesz dalej klamal, ze to ode mnie wyszlo pierwsze ad personam i dopisywal rozne insynuacje.
Czy mogłabyś zacytować gdzie to napisałem? ;)
Cytuj:
I po co wracasz do stylu swoich poprzednich forumowych wcielen, ze kto nie pisze jak ty chcesz, to sie nie nadaje do dyskusji?
Bert nie pisze "tak jak ja chce" a nadaje się do dyskusji - bo dyskutuje konkretnie i merytorycznie.
Cytuj:
Nie dyskutuj ze mna, ale tez i nie o mnie i to jeszcze insynuacjami.
Uderz w stół, a nożyce się odezwą - nie wymieniłem nikogo z nazwiska, sama się w postawie, którą krytykowałem, rozpoznałaś ;)

Pn cze 27, 2016 19:05
Zobacz profil WWW
Post Re: Uchodzcy a Kosciół
:o To Ty powinnaś znać te liczby, zanim zabierzesz się do oczerniania swoich Rodaków[
Uderz w stół, a nożyce się odezwą - nie wymieniłem nikogo z nazwiska, sama się w postawie, którą krytykowałem, rozpoznałaś ;)

Nienawistnik to przecież nie rodak, szkoda nawet czasu by wymienić ich z nazwiska.

Wt cze 28, 2016 6:39
Marek, ja liczby ogolne znam ale linkow do ich potwierdzenia dla twojej frajdy szukac nie bede. Zaczynasz pytania zadane w konkretnym stylu (sam sobie swoje posty znajdz) to wykaz liczbami swoje tezy. "Czy wiesz?" Dityczy takze ciebie. Nie wiesz a chcesz wiedziec? To sprawdz i podaj a nie zwalaj robote na adwersarza.
A do kogo pijesz bylo jasne jak slonce: mnie, Alus i Helenki. Nikt inny sie nie udzielal. A Hominibus ani equleuus tez sie z liczbami nie pchali ale do nich nie piles.

Styl chamskich pomowien i insynuacji (ale przeciez do nikogo personalnie!) zapoczatkowany przez prezesa znajduje licznych nasladowcow. To wasza dobra zmiana!

Wt cze 28, 2016 7:01
Alus napisał(a):
Jezuita poucza i jeszcze usiłuje tłumaczyć dużą liczbę uchodźców młodych mężczyzn...
http://www.deon.pl/religia/wiara-i-spol ... ywiad.html
Alus napisał(a):
Jezuita poucza i jeszcze usiłuje tłumaczyć dużą liczbę uchodźców młodych mężczyzn...
http://www.deon.pl/religia/wiara-i-spol ... ywiad.html

No coś Ty ! Przeciez to lewak, nienawistnik :?

Wt cze 28, 2016 11:05

Widzę Kael że się nie dowiem, gdzież to miałem powiedzieć to, co mi zarzucasz... ;)
Dołączam Cię więc do Ali i Helenki - nie odpowiem na nic, co nie jest związane z tematem. Przyjemnego pienienia się we własnym gronie.

Wt cze 28, 2016 15:23
Zobacz profil WWW
Post wydz. z Uchodzcy a Kosciół
Widzę Kael że się nie dowiem, gdzież to miałem powiedzieć to, co mi zarzucasz... ;)
Dołączam Cię więc do Ali i Helenki - nie odpowiem na nic, co nie jest związane z tematem. Przyjemnego pienienia się we własnym gronie.

Po nienawistnicach do kompletu pieniaczki.

Wt cze 28, 2016 15:32

Obrazek
Zero odpowiedzi na zaczepki. Odpowiadam tylko na temat wątku.

Wt cze 28, 2016 15:37
Zobacz profil WWW

Helenka nie mogła znieść wywyższania się Marka i sugestii, że jest niekumatą idiotką. Kiedy wyraźnie mówiła o tym, Marek omijał to, co zgodnie z powiedzeniem: milczenie jest potwierdzeniem, tylko ją upewniło w dogmacie nieomylności Marka i najwyższym autorytecie jego osoby.
Helenka stosuje się do zasady: co w sercu, to na języku zgodnie z powiedzeniem ks. dra Andrzeja Panasiuka: swój gniew należy wypowiadać, bo jeśli się go nie wypowie, ma się wrzody żołądka, a Helenka nie chce ich mieć. A mówiąc bardziej zrozumiałym dla Marka językiem, Helenka uważa, że wszelkie nieporozumienia należy wyjaśniać i gdyby Marek napisał, że uważa, iż Helenka ma go za idiotę, to Helenka odniosłaby się do tego przepraszając za taką sugestię, mówiąc, że nie to było jej zamiarem i wcale tak nie uważa. Marek tego nie zrobił. Dlaczego? Patrz wyżej, pierwszy akapit.
I proszę mi tu nie wmawiać pienienia się, bo to była próba upewnienia się jaką postawę przyjął Marek.

Wt cze 28, 2016 17:42
Widze, ze Marek nic a nic sie nie zmienil. Napisal cos i oczekuje reakcji natychmiast. Ja mam zycie poza forum.
W kazdym.razie zebys sie nie meczyl - po prostu ignorujmy od zaraz swoje wpisy i bedziesz mial spokoj. Ja tez.

Na koniec linki dla polepszenia pamieci, zebys wiedzial co pisales.
viewtopic.php?p=909276#p909276
viewtopic.php?p=909284#p909284
viewtopic.php?p=909595#p909595

A na konkretne pytania ErgoProxy o liczby odpowiedziales fochem, ktory nam zarzucales
viewtopic.php?p=909716#p909716

Bo pytanie, bylo ciebie “niegodne“

To rozmawiaj sobie o czym chcesz ale nie ze mna.

Wt cze 28, 2016 18:16
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259 ... 498  Następna strona