Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 0:24

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
No popatrz...nie zrozumiała

Jeżeli od kilku juz stron toczy sie dyskusja o przytoczonych dokumentach (innych nie przytoczono) to nawet dziecko zrozumiałoby, ze wyraz "wszystkie" tyczy tych, które zostały przedstawione.
Jak można mówic o czyms co nie zostało zacytowane i czego treści się nie zna?

Przepraszam! Mozna... wtedy gdy ktos sobie uroi, ze Kosciół jest/był antysemicki.

No ale dla Val, która nie potrafi zrozumiec prostych spraw jest to idealny pretekst do manipulacji i zarzucania komus kłamstwa!

Wt sty 08, 2013 22:04
Humalog napisał(a):
Najwyraźniej proteom posiadł jakąs tajna wiedze i twierdzi na sto procent, ze wszelkie oskarżenia sprzed setek lat dotyczące Żydów sa wyssane z palca.

Z tego zdanie nijak nie wynika, że chodzi tylko o te dokumenty, które przedstawił proteom.

I dla mnie wspominanie przez Ciebie wszelkie oskarżenia oznacza jakiekolwiek się pojawiły, a nie tylko te, które przedstawił @proteom.

Humalog napisał(a):
Przepraszam! Mozna... wtedy gdy ktos sobie uroi, ze Kosciół jest/był antysemicki.

I znowu ten problem Humalogowy.
Uważasz, że Kościół nie był nigdy antysemicki, a każdy kto powie, że przedstawiciele Kościoła mieli okresy słabości ten ma urojenia?

Wt sty 08, 2013 22:17
Val napisał(a):
Ja tu do moderacji mam takie pytanie:

User @dick69 usunął konto?

Tak.

Śr sty 09, 2013 12:17

Zgłaszam niewłaściwe zachowanie użytkownika humalog:

viewtopic.php?f=2&t=33004&start=2

Wpis niemerytoryczny, ad personam, drwiny.

So sty 12, 2013 21:20
Ty, a także każdy inny użytkownik podpisując zgodę na regulamin tego forum, zobowiązałeś się do korzystania z wyszukiwarki i to nie w celu, żeby sobie poprzeglądać, ale po to, aby sprawdzić, czy podobne tematy (do tego, który ewentualnie chciałbyś założyć) już są. Jeśli są to jest oczywiste, że wypowiadamy się w tematach już otwartych.

Dlatego jest kłamstwem z Twojej strony, że zostałeś ocenzurowany.
Zostałeś zobowiązany do wypowiadania się w już istniejących tematach. Jak już pisałam tematów o pedofilii w KK jest na forum w bród. Zakładanie nowego tematu tylko po to, by figurować jako jego autor jest w związku z tym niedopuszczalne.

W związku z powyższym proszę Cię o zlikwidowanie Twojego podpisu, który szerzy kłamstwo w.s. decyzji administratora.

N sty 13, 2013 12:02

A nie mówiłem, że będą kolejne represje!! Wiedziałem, że mój kłujący w oczy podpis długo nie przetrwa :)

Prace nad nowym podpisem trwają....

Kolejnym życzeniem będzie aby podpis nie był na czerwono...

N sty 13, 2013 12:04
To się rozumie samo przez się. Kolor czerwony jest zarezerwowany dla moderacji :)
I proszę, przestań pisać o represjach, kiedy się do Ciebie stosuje zasady obowiązujące wszystkich innych użytkowników.

N sty 13, 2013 12:08

Ciekawe czy jak ktoś założy nowy wątek o papieżu na przykład, to Twoja reakcja będzie taka sama, jak w moim przypadku? Wszak o papieżu jest tu już jakiś wątek, a więc nowego NIE MOŻNA zakładać, dobrze rozumuję??

Podpis się podoba?

N sty 13, 2013 12:20
To nadal jest szerzenie nieprawdy na temat decyzji w Twojej sprawie. Nie jest prawdą to, z jakiego powodu nie możesz zakładać nowych wątków.
Otóż nie dlatego, że "prawda w oczy kole niektórych adminów" tylko dlatego, że podobne wątki już istnieją.

Twój wątek doskonale wpisywał się w inne (aktywne!) tematy traktujące o tuszowaniu pedofilii w KK.

Proszę o zlikwidowanie podpisu.

N sty 13, 2013 12:26
Cytuj:
Ciekawe czy jak ktoś założy nowy wątek o papieżu na przykład, to Twoja reakcja będzie taka sama

Każdy kolejny wątek o np. masturbacji, obecności zła na świecie czy innych typowych zagadnieniach jest kwitowany zestawem linków od Elbrusa a temat jest zamykany bez większych ceregieli.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Syndrom_ob ... j_twierdzy

N sty 13, 2013 12:32

Zlikwidowanie podpisu??? Czy zmianę by nie szerzył nieprawdy?

wloczykij: jakoś bardzo rzadko Elbrus reagował w ten sposób na moje wątki

N sty 13, 2013 12:34
Jajko napisał(a):
Zlikwidowanie podpisu??? Czy zmianę by nie szerzył nieprawdy?

Jajko, jak Cię lubię to i tak nie chce mi się bawić w kotka i myszkę ;)
Doskonale wiesz o co mi chodzi, możesz sobie mieć w podpisie co tam chcesz, ale obecny zlikwiduj. Jest rozpowszechnianiem nieprawdy o działaniach administracji tego forum.

N sty 13, 2013 12:37

Nie rozumiem. Piszesz, że mogę mieć CO CHCĘ, ale obecny mam zlikwidować. Zero logiki.

Dokonałem 2 modyfikacji podpisu. Czy aktualny jest w porządku? Na wszelki wypadek wklejam go poniżej, bo każda następna modyfikacja zmienia wszystkie podpisy (nie wiedziałem tego).

W związku z rzekomym łamaniem przeze mnie regulaminu forum (ja to nazywam po prostu cenzurą), proszę ludzi dobrej woli o zakładanie kontrowersyjnych wątków nt zła płynącego z religii-ja nie mogę tego robić-admini nie chcą nowych wątków na takie tematy

Proszę o wskazanie które fragmenty są "rozpowszechnianiem nieprawdy o działaniach administracji tego forum".

N sty 13, 2013 12:41
Wskazałam Ci parę postów wyżej - wystarczy.

Co do obecnej formy podpisu, zostawiam już decyzji administratora (Asienkka).

N sty 13, 2013 12:47
Dyskusję między userami przeniosłam do wątku obok - Wzajemne uwagi między użytkownikami.

N sty 13, 2013 17:14
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 437  Następna strona