Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
krzysiekniepieklo
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Nazwaliście mnie gołębiem. A czy wiecie Kogo symbolizuje gołąb?
|
Wt lut 28, 2017 20:27 |
|
|
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
krzysiekniepieklo napisał(a): Nazwaliście mnie gołębiem. A czy wiecie Kogo symbolizuje gołąb? Nie pochlebiaj sobie, bo tym pochlebstwem bluźnisz.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Wt lut 28, 2017 20:28 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Zdaje się, że to ty tego gołębia wymyśliłaś. Rozumiem, źe ubliżyłaś gołębiowi porównując Go do mnie.
|
Wt lut 28, 2017 20:44 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Dla wyjasnienia o jakiego golebia chodzilo....
|
Wt lut 28, 2017 20:54 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
To zdaje się, że to wy przewracacie figury sami ustalając reguły gry długo po tym jak gra się zaczęła.
|
Wt lut 28, 2017 21:00 |
|
|
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Temat został zamknięty z racji na to, że kolejny raz wróciłeś do zamkniętej kwestii przyjmowania Komunii Świętej w sposób niegodny, a nie dlatego, że rzekomo nie miałem racji. Przyjmij to wreszcie do wiadomości. Yarpen ; zacytuj tekst, który zakwestionowałeś.
|
Wt lut 28, 2017 21:14 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
Krzysztof - może już dość tego kabaretu?
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Wt lut 28, 2017 22:10 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Małgosiaa napisał(a): Przeczytaj wszystkie jego posty na forum (wejdź w profil i znajdź posty uzytkownika), a obowiązkowo pierwszych kilka stron. Uciekasz od odpowiedzi. Stawiasz diagnozę, to ją uzasadnij.
|
Wt lut 28, 2017 22:26 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Małgosiaa ; Użyłaś określenia ,, gołąb" w sposób uwłaczający miłości czyli Bogu. Bóg w ten sposób wytłumaczył Ci, że to Jemu uwłaczasz a nie mnie. Ty nie słyszysz ani nie rozumiesz tego co mówi Bóg, dlatego Bóg kazał mi to przetłumaczyć dla Ciebie.
|
Śr mar 01, 2017 4:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
heartfeeder napisał(a): Stawiasz diagnozę, to ją uzasadnij. W takim razie spójrz na słowa Krzysztofa - Ty nie słyszysz ani nie rozumiesz tego co mówi Bóg, dlatego Bóg kazał mi to przetłumaczyć dla Ciebie.
|
Śr mar 01, 2017 10:30 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Wysyłacie mnie do psychiatry, bo do dziś jeszcze nie uwierzyliście. Nie ma w Was miłości Boga, bo hejt jest Waszym chlebem powszednim. Ja Was wysyłam do spowiedzi i Komunii, bo tylko w ten sposób można się z hejtu wyleczyć. Kto nie spożywa Ciała Syna Człowieczego i nie pije Krwi Jego nie potrafi kochać. Zaszczepcie się w Winnym Krzewie, a usłyszycie co mówi Bóg.
|
Śr mar 01, 2017 15:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A jesli my slyszymy cos innego niz ty? Kto slyszy prawdziwy glos Boga?
|
Śr mar 01, 2017 15:33 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
@Kael 
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Śr mar 01, 2017 15:58 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
To pochwal się co słyszysz. Jeśli ten głos wzywa Cię do hejtu, to sama sobie odpowiedz czyj to głos.
|
Śr mar 01, 2017 16:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A czyj glos wzywa ciebie do wybierania sobie z przykazan tego co tobie pasuje i twierdzenia, ze Pan Jezus glupoty o cudzolostwie opowiadal, kazal wszystkie grzechy odpuszczac a Komunia sw tylko Judaszowi zaszkodzila a reszcie magicznie pomoze, wiec bierzcie i jedzcie, po spowiedzi pro forma czyli dla picu. A poten hulaj dusza, piekla nie ma, a kolejna zona to dar od Boga na ciezkie zycie... Poprzednia byla brzydka i dzieci takie niewydarzone...
Zastanow sie, kto tobie takie teorie podsuwa i jeszcze wmawia, ze masz to glosic wszem i wobec.
|
Śr mar 01, 2017 16:14 |
|
|
|