| 

Wzajemne uwagi - między użytkownikami 

| Autor | Wiadomość |  
			| krzysiekniepieklo 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Nazwaliście mnie gołębiem. A czy wiecie Kogo symbolizuje gołąb? 

|  
			| Wt lut 28, 2017 20:27 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.krzysiekniepieklo napisał(a): Nazwaliście mnie gołębiem. A czy wiecie Kogo symbolizuje gołąb?Nie pochlebiaj sobie, bo tym pochlebstwem bluźnisz._________________
 Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter

|  
			| Wt lut 28, 2017 20:28 | 

|  
		|  |  
			| krzysiekniepieklo 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Zdaje się, że to ty tego gołębia wymyśliłaś. Rozumiem, źe ubliżyłaś gołębiowi porównując Go do mnie. 

|  
			| Wt lut 28, 2017 20:44 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji. Dla wyjasnienia o jakiego golebia chodzilo....

|  
			| Wt lut 28, 2017 20:54 | 

|  
		|  |  
			| krzysiekniepieklo 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.To zdaje się, że to wy przewracacie figury sami ustalając reguły gry długo po tym jak gra się zaczęła. 

|  
			| Wt lut 28, 2017 21:00 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| krzysiekniepieklo 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Yarpen_Zirgin napisał(a): Temat został zamknięty z racji na to, że kolejny raz wróciłeś do zamkniętej kwestii przyjmowania Komunii Świętej w sposób niegodny, a nie dlatego, że rzekomo nie miałem racji. Przyjmij to wreszcie do wiadomości.
Yarpen ; zacytuj tekst, który zakwestionowałeś.

|  
			| Wt lut 28, 2017 21:14 | 

|  
		|  |  
			| Marek_Piotrowski 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Krzysztof - może już dość tego kabaretu? _________________
 pozdrawiam serdecznie
 Marek

|  
			| Wt lut 28, 2017 22:10 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Małgosiaa napisał(a): Przeczytaj wszystkie jego posty na forum (wejdź w profil i znajdź posty uzytkownika), a obowiązkowo pierwszych kilka stron.Uciekasz od odpowiedzi. Stawiasz diagnozę, to ją uzasadnij.

|  
			| Wt lut 28, 2017 22:26 | 

|  
		|  |  
			| krzysiekniepieklo 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Małgosiaa ; Użyłaś określenia ,, gołąb" w sposób uwłaczający miłości czyli Bogu. Bóg w ten sposób wytłumaczył Ci, że to Jemu uwłaczasz a nie mnie. Ty nie słyszysz ani nie rozumiesz tego co mówi Bóg, dlatego Bóg kazał mi to przetłumaczyć dla Ciebie. 

|  
			| Śr mar 01, 2017 4:24 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.heartfeeder napisał(a): Stawiasz diagnozę, to ją uzasadnij.W takim razie spójrz na słowa Krzysztofa - Ty nie słyszysz ani nie rozumiesz tego co mówi Bóg, dlatego Bóg kazał mi to przetłumaczyć dla Ciebie.

|  
			| Śr mar 01, 2017 10:30 | 

|  
		|  |  
			| krzysiekniepieklo 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.Wysyłacie mnie do psychiatry, bo do dziś jeszcze nie uwierzyliście. Nie ma w Was miłości Boga, bo hejt jest Waszym chlebem powszednim. Ja Was wysyłam do spowiedzi i Komunii, bo tylko w ten sposób można się z hejtu wyleczyć. Kto nie spożywa Ciała Syna Człowieczego i nie pije Krwi Jego nie potrafi kochać. Zaszczepcie się w Winnym Krzewie, a usłyszycie co mówi Bóg. 

|  
			| Śr mar 01, 2017 15:08 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.A jesli my slyszymy cos innego niz ty? Kto slyszy prawdziwy glos Boga? 

|  
			| Śr mar 01, 2017 15:33 | 

|  
		|  |  
			| Małgosiaa Moderator 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.@Kael    _________________
 Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter

|  
			| Śr mar 01, 2017 15:58 | 

|  
		|  |  
			| krzysiekniepieklo 
   |   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.To pochwal się co słyszysz. Jeśli ten głos wzywa Cię do hejtu, to sama sobie odpowiedz czyj to głos. 

|  
			| Śr mar 01, 2017 16:07 | 

|  
		|  |  

|   Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.A czyj glos wzywa ciebie do wybierania sobie z przykazan tego co tobie pasuje i twierdzenia, ze Pan Jezus glupoty o cudzolostwie opowiadal, kazal wszystkie grzechy odpuszczac  a Komunia sw tylko Judaszowi zaszkodzila a reszcie magicznie pomoze, wiec bierzcie i jedzcie, po spowiedzi pro forma czyli dla picu. A poten hulaj dusza, piekla nie ma, a kolejna zona to dar od Boga na ciezkie zycie... Poprzednia byla brzydka i dzieci takie niewydarzone...
 Zastanow sie, kto tobie takie teorie podsuwa i jeszcze wmawia, ze masz to glosic wszem i wobec.

|  
			| Śr mar 01, 2017 16:14 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach