Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 12, 2025 22:08

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 498  Następna strona
 Wzajemne uwagi - między użytkownikami 
Autor Wiadomość

Post Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Pomyslec tylko. Z zalozenia przyjemna, wesola dyskusja, a i tak w sadzie sie skonczy. :D
Jak zawsze.
Gdyby Panna_Funia w niku miala skrot "św.", 80% userow nie mialoby zadnych zastrzezen co do wiarygodnosci. ;)

Pn sty 28, 2013 13:11

Uważaj...
Bo jeszcze my się w sądzie spotkamy :D

Pn sty 28, 2013 13:14
Cytuj:
Gdyby Panna_Funia w niku miala skrot "św.", 80% userow nie mialoby zadnych zastrzezen co do wiarygodnosci.

Co racja to racja. Gdyby cos takiego Funia (lub ktokolwiek inny) sobie w nicku zafundowała to nikt zastrzeżeń by nie wysuwał....bo albo by szybko nick zmieniła, albo by się równie szybko z tym forum pożegnała :D

Regulaminu Waść nie czytał.....oj nie czytał

Pn sty 28, 2013 13:16

Cytuj:
Uważaj...
Bo jeszcze my się w sądzie spotkamy :D

Mozliwe, ale nie krocej jak miesiac po uprzedniej wizycie w Urzedzie Stanu Cywilnego. :cmok1:

Pn sty 28, 2013 13:34
lokis napisał(a):
[...]po uprzedniej wizycie w Urzedzie Stanu Cywilnego. :cmok1:

Chciałaby dusza do nieba, ale jak to mówią nie dla zezowatego niedźwiedzia kiełbasa ;-)

Pn sty 28, 2013 14:05
Puk, puk... ja tylko na chwilkę. :P
Odpowiem, zmykam, nie przeszkadzam :)

Soul33 napisał(a):
Powiedz mi tylko - ta historia z dwoma kolegami, z których jeden jest gejem, była prawdziwa, czy to taki żart? :)

Historia jest jak najbardziej prawdziwa. :)
Zreszta 3 czy 4 dni temu pisałem o takim znajomym, który z gejów sie wyśmiewał a jakis czas później znaleźlismy jego profil na fellow.
Na strone tego portalu wszedłem z tym kolegą gejem o którym wtedy pisałem.
I to on śpiewał czasami innemu kumplowi, Maciejowi, fragment piosenki Kultu;

Maciek ja tylko żartowałem, nigdy ciebie nie kochałem... :D

humalog napisał(a):
.najzwyczajniej w swiecie ośmieszając sie.....aczkolwiek nie po raz pierwszych w oczach mych :D

Dziadzia niech lepiej napisze kto się jeszcze nie osmieszył w dziadzi oczach.
Będzie krócej.

Pn sty 28, 2013 15:18

fuller napisał(a):
Na przykład ten post użytkownika @ravella viewtopic.php?p=729299#p729299
i to jak sie udziela w temacie o bioenergoterapi kaze mi podejrzewac, ze to kolejne wcielenie małego_kwiatka lecz pewności nie mam

Szkoda, że tak szybko mnie rozszyfrowałeś, a tak dobrze się bawiłam. Gratuluje i przyznaję tytuł detektywa roku 2013.
Mam 66 wiosen stąd taki blady awatar z kwiatkiem. Dziękuję, że tak wysoko oceniacie moja inteligencję, choć uczciwie wiem, że nie dorównuję mu do pięt. Fajnie,,,,,żeby mały_kwiatek to przeczytał pewnie ze dwa dni będzie pękał ze śmiechu.

Pn sty 28, 2013 16:00
Funia napisał(a):
Jajko napisał(a):
Mogę porozmawiać z Twoim przełożonym??

I ciekawi mnie też opinia innych forumowiczów. Popieracie zatykanie mi ust, bo jednej osobie moje wątki się nie podobają???

Oczywiście, że nie.
Ja w dniu jutrzejszym, w swojej sprawie, mam umówione spotkanie z radcą prawnym zajmującym się sprawami prawa internetu i ochrony danych osobowych. Mogę zapytać się również przy okazji o tę kwestię. Odezwę się wieczorem na priv. co i jak.

Czy ktoś jeszcze dostrzega, że poziom absurdu w wypowiedziach co niektórych przekracza - albo już przekroczył normy ogólnie przyjęte za maksymalne? Nie mam zamiaru z tym walczyć bo mnie to średnio interesuje ale jak patrze na histeryczno-cierpiętnicze posty Jajka albo na oferty opinii radcy prawnego w sprawie bana na forum to mi na prawdę ręce opadają. Dość zabawnie to kontrastuje z domniemaną wyższością uwolnionego z więzów ciemnoty umysłu - bardziej przywodzi na myśl dzieci w wieku wczesno-gimnazjalnym.

Powiedziałbym raczej, że toczenie niekończących się batalii na religijnym forum internetowym samemu będąc ateistą w wieku 30-paru(?) lat, publiczne wyżalanie się na bany i dziecinne użeranie się z adminami jest oznaką nieudacznictwa życiowego tudzież - być może nieuświadomionej - tęsknoty za czymś co się dawno temu utraciło a nie radosnego pożycia bez dymu kadzideł.

Wt sty 29, 2013 0:36

Jajko napisał(a):
I ciekawi mnie też opinia innych forumowiczów. Popieracie zatykanie mi ust, bo jednej osobie moje wątki się nie podobają???

Po pierwsze, nie podobają się kilku osobom ;) Mnie akurat nie przeszkadzają, ale nie widzę też powodów, dla których nie miałbyś się zastosować do zaleceń moderacji i wklejać doniesienia prasowe w jednym wątku. Coś na wzór wątku "manipulacje w mediach".

W mojej ocenie niepotrzebnie robisz z siebie męczennika za (nie)wiarę. Dlatego apeluję do Ciebie - nie idź tą drogą :no:

Wt sty 29, 2013 1:11

Mhm, szczególnie że to naprawdę dosyć groteskowe jest - czy Tobie płacą za pisanie tutaj i w ten sposób zarabiasz na chleb? Jeśli tak, to rzeczywiście Administracja robi wredną robotę; jeśli jednak nie... stary, do Łyszczyńskiego Ci jeszcze sporo brakuje.

Aczkolwiek: przywrócić Jajku pełnię praw!

Orkiestra!

Wt sty 29, 2013 1:14

Jajko ma pełnię praw :)
Każda osoba, która wklejałaby duże ilości newsów (np. dotyczących głównie "złych ateistów", "złych rodziców", "wspaniałych nauczycieli", "dobrych jabłek", "pysznych pomelo"...), również musiałaby założyć jeden wątek i wklejać w nim owe doniesienia :)
Dlatego pytam się - jakie prawa Jajko ma zabrane?!

Jajko chciałby być traktowany wyjątkowo - ale takiego prawa nie dostanie, nie na tym forum :)

Wt sty 29, 2013 1:54
Cytuj:
Dziadzia niech lepiej napisze kto się jeszcze nie osmieszył w dziadzi oczach.
Będzie krócej.

Za kogo sie teraz "przebierzesz"? A może masz problemy z własna tożsamością?
No cóż.....w twoim wypadku jakoś wcale mnie to nie dziwi. Może poszukasz jakiegos dobrego psychiatre? :D

Wt sty 29, 2013 8:37
zefciu napisał(a):
Nie popieram "zamykania ci ust", bo zrobisz z siebie męczennika. Uważam, że powinieneś dostać swój wątek tak jak piotr35 na "ateiście" i tam sobie pisać ile dusza zapragnie.

Ale Jajko wlasnie mial miec wlasny watek. To bylo zbyt malo na jego aspiracje. Jajko chce miec wlasny dzial.

Wt sty 29, 2013 9:18

Bo Jajko nie jest malostkowy. Przed nim szerokie horyzonty.
Kurcze, to juz nawet wizjonerem nie mozna byc?

Wt sty 29, 2013 11:00
Moze. Na wlasny rachunek.

Wt sty 29, 2013 11:10
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 7459 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 498  Następna strona