Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
lokis
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Pomyslec tylko. Z zalozenia przyjemna, wesola dyskusja, a i tak w sadzie sie skonczy.  Jak zawsze. Gdyby Panna_Funia w niku miala skrot "św.", 80% userow nie mialoby zadnych zastrzezen co do wiarygodnosci. 
|
Pn sty 28, 2013 13:11 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
Uważaj... Bo jeszcze my się w sądzie spotkamy 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Pn sty 28, 2013 13:14 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Gdyby Panna_Funia w niku miala skrot "św.", 80% userow nie mialoby zadnych zastrzezen co do wiarygodnosci. Co racja to racja. Gdyby cos takiego Funia (lub ktokolwiek inny) sobie w nicku zafundowała to nikt zastrzeżeń by nie wysuwał....bo albo by szybko nick zmieniła, albo by się równie szybko z tym forum pożegnała  Regulaminu Waść nie czytał.....oj nie czytał
|
Pn sty 28, 2013 13:16 |
|
|
|
 |
lokis
|
Cytuj: Uważaj... Bo jeszcze my się w sądzie spotkamy Mozliwe, ale nie krocej jak miesiac po uprzedniej wizycie w Urzedzie Stanu Cywilnego. 
|
Pn sty 28, 2013 13:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
lokis napisał(a): [...]po uprzedniej wizycie w Urzedzie Stanu Cywilnego.  Chciałaby dusza do nieba, ale jak to mówią nie dla zezowatego niedźwiedzia kiełbasa 
|
Pn sty 28, 2013 14:05 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Puk, puk... ja tylko na chwilkę. Odpowiem, zmykam, nie przeszkadzam Soul33 napisał(a): Powiedz mi tylko - ta historia z dwoma kolegami, z których jeden jest gejem, była prawdziwa, czy to taki żart? Historia jest jak najbardziej prawdziwa. Zreszta 3 czy 4 dni temu pisałem o takim znajomym, który z gejów sie wyśmiewał a jakis czas później znaleźlismy jego profil na fellow. Na strone tego portalu wszedłem z tym kolegą gejem o którym wtedy pisałem. I to on śpiewał czasami innemu kumplowi, Maciejowi, fragment piosenki Kultu; Maciek ja tylko żartowałem, nigdy ciebie nie kochałem... humalog napisał(a): .najzwyczajniej w swiecie ośmieszając sie.....aczkolwiek nie po raz pierwszych w oczach mych  Dziadzia niech lepiej napisze kto się jeszcze nie osmieszył w dziadzi oczach. Będzie krócej.
|
Pn sty 28, 2013 15:18 |
|
 |
ravella
|
fuller napisał(a): Na przykład ten post użytkownika @ravella viewtopic.php?p=729299#p729299i to jak sie udziela w temacie o bioenergoterapi kaze mi podejrzewac, ze to kolejne wcielenie małego_kwiatka lecz pewności nie mam Szkoda, że tak szybko mnie rozszyfrowałeś, a tak dobrze się bawiłam. Gratuluje i przyznaję tytuł detektywa roku 2013. Mam 66 wiosen stąd taki blady awatar z kwiatkiem. Dziękuję, że tak wysoko oceniacie moja inteligencję, choć uczciwie wiem, że nie dorównuję mu do pięt. Fajnie,,,,,żeby mały_kwiatek to przeczytał pewnie ze dwa dni będzie pękał ze śmiechu.
_________________ Boskość Moja Pozdrawia Boskość wszystkich ludzi.
|
Pn sty 28, 2013 16:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Funia napisał(a): Jajko napisał(a): Mogę porozmawiać z Twoim przełożonym??
I ciekawi mnie też opinia innych forumowiczów. Popieracie zatykanie mi ust, bo jednej osobie moje wątki się nie podobają??? Oczywiście, że nie. Ja w dniu jutrzejszym, w swojej sprawie, mam umówione spotkanie z radcą prawnym zajmującym się sprawami prawa internetu i ochrony danych osobowych. Mogę zapytać się również przy okazji o tę kwestię. Odezwę się wieczorem na priv. co i jak. Czy ktoś jeszcze dostrzega, że poziom absurdu w wypowiedziach co niektórych przekracza - albo już przekroczył normy ogólnie przyjęte za maksymalne? Nie mam zamiaru z tym walczyć bo mnie to średnio interesuje ale jak patrze na histeryczno-cierpiętnicze posty Jajka albo na oferty opinii radcy prawnego w sprawie bana na forum to mi na prawdę ręce opadają. Dość zabawnie to kontrastuje z domniemaną wyższością uwolnionego z więzów ciemnoty umysłu - bardziej przywodzi na myśl dzieci w wieku wczesno-gimnazjalnym. Powiedziałbym raczej, że toczenie niekończących się batalii na religijnym forum internetowym samemu będąc ateistą w wieku 30-paru(?) lat, publiczne wyżalanie się na bany i dziecinne użeranie się z adminami jest oznaką nieudacznictwa życiowego tudzież - być może nieuświadomionej - tęsknoty za czymś co się dawno temu utraciło a nie radosnego pożycia bez dymu kadzideł.
|
Wt sty 29, 2013 0:36 |
|
 |
SweetChild
|
Jajko napisał(a): I ciekawi mnie też opinia innych forumowiczów. Popieracie zatykanie mi ust, bo jednej osobie moje wątki się nie podobają??? Po pierwsze, nie podobają się kilku osobom  Mnie akurat nie przeszkadzają, ale nie widzę też powodów, dla których nie miałbyś się zastosować do zaleceń moderacji i wklejać doniesienia prasowe w jednym wątku. Coś na wzór wątku "manipulacje w mediach". W mojej ocenie niepotrzebnie robisz z siebie męczennika za (nie)wiarę. Dlatego apeluję do Ciebie - nie idź tą drogą 
|
Wt sty 29, 2013 1:11 |
|
 |
Lurker
|
Mhm, szczególnie że to naprawdę dosyć groteskowe jest - czy Tobie płacą za pisanie tutaj i w ten sposób zarabiasz na chleb? Jeśli tak, to rzeczywiście Administracja robi wredną robotę; jeśli jednak nie... stary, do Łyszczyńskiego Ci jeszcze sporo brakuje.
Aczkolwiek: przywrócić Jajku pełnię praw!
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Wt sty 29, 2013 1:14 |
|
 |
Asienkka
|
Jajko ma pełnię praw  Każda osoba, która wklejałaby duże ilości newsów (np. dotyczących głównie "złych ateistów", "złych rodziców", "wspaniałych nauczycieli", "dobrych jabłek", "pysznych pomelo"...), również musiałaby założyć jeden wątek i wklejać w nim owe doniesienia  Dlatego pytam się - jakie prawa Jajko ma zabrane?! Jajko chciałby być traktowany wyjątkowo - ale takiego prawa nie dostanie, nie na tym forum 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Wt sty 29, 2013 1:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dziadzia niech lepiej napisze kto się jeszcze nie osmieszył w dziadzi oczach. Będzie krócej.
Za kogo sie teraz "przebierzesz"? A może masz problemy z własna tożsamością? No cóż.....w twoim wypadku jakoś wcale mnie to nie dziwi. Może poszukasz jakiegos dobrego psychiatre? 
|
Wt sty 29, 2013 8:37 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
zefciu napisał(a): Nie popieram "zamykania ci ust", bo zrobisz z siebie męczennika. Uważam, że powinieneś dostać swój wątek tak jak piotr35 na "ateiście" i tam sobie pisać ile dusza zapragnie. Ale Jajko wlasnie mial miec wlasny watek. To bylo zbyt malo na jego aspiracje. Jajko chce miec wlasny dzial.
|
Wt sty 29, 2013 9:18 |
|
 |
lokis
|
Bo Jajko nie jest malostkowy. Przed nim szerokie horyzonty. Kurcze, to juz nawet wizjonerem nie mozna byc?
|
Wt sty 29, 2013 11:00 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moze. Na wlasny rachunek.
|
Wt sty 29, 2013 11:10 |
|
|
|