Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
viewtopic.php?f=1&t=33082&start=495Mam pytanie.....Dlaczego w tym wątku posty wcześniejsze (MARIEL i szumi) wyswietlaja sie jako napisane później od postów moich i ostaniego postu Gorgiasza. Czy tylko ja tak widzę, czy to jakiś techniczny problem?
|
So sty 26, 2013 11:37 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?f=47&p=729007#p729007Jak długo mam tolerować te wieczne zaczepki, chamskie odzywy i uporczywy trolling fullera?
|
So sty 26, 2013 11:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=1&t=33082&start=495
Mam pytanie.....Dlaczego w tym wątku posty wcześniejsze (MARIEL i szumi) wyswietlaja sie jako napisane później od postów moich i ostaniego postu Gorgiasza. Czy tylko ja tak widzę, czy to jakiś techniczny problem? Do godziny czternastej mogą jeszcze występować jakiś problemy z synchronizacją czasu na forum. Na razie wątek blokuję, żeby się nam nie zrobił większy bałagan.
|
So sty 26, 2013 12:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak przy okazji
To samo sie dzieje w "Grupie różańcowej" - tez cos nie teges z synchronizacja czasowa.
|
So sty 26, 2013 12:12 |
|
 |
Panna_Funia
|
viewtopic.php?p=729055#p729055Jak długo mam tolerować chamskie odzywki, epitety i wieczne insynuacje pana humaloga?
_________________ 'I jak tu nie być optymistą. Moi wrogowie okazali się takimi świniami, jak przewidywałem.' Stanisław Jerzy Lec
...to be who I am
|
So sty 26, 2013 12:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Informuję moderację, że uległ przedawnieniu ban @homo_homini_canis_est Tak w ogóle to ban malego_kwiatka również uległ przedawnieniu, więc moderacja mogłaby jedno z kont usunąć, skoro nie ma wątpliwości, że są to dwa konta jednej osoby. EDIT:Skoro już jestem przy banicjach, to czy moderacja nie ma jakiegoś budzika czy coś w ten deseń? O ile się orientuję, banita- @Jajko również ma przedawnionego bana 
|
N sty 27, 2013 20:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkka wysłałem na priv. prośbę o zmianę maila użytego przy rejestracji, ponieważ skasowałem go rok temu. Z góry dzięki za zmianę Ten post jest tylko dla weryfikacji że athmosfer to ja.
|
Pn sty 28, 2013 2:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Val napisał(a): Informuję moderację, że uległ przedawnieniu ban @homo_homini_canis_est Tak w ogóle to ban malego_kwiatka również uległ przedawnieniu, więc moderacja mogłaby jedno z kont usunąć, skoro nie ma wątpliwości, że są to dwa konta jednej osoby. EDIT:Skoro już jestem przy banicjach, to czy moderacja nie ma jakiegoś budzika czy coś w ten deseń? O ile się orientuję, banita- @Jajko również ma przedawnionego bana  Moderacja ma opóźnienie czasowe a to działa na budziki
|
Pn sty 28, 2013 2:56 |
|
 |
Lurker
|
Przywrócić Jajku pełnię praw!
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Pn sty 28, 2013 3:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): Przywrócić Jajku pełnię praw! Jestem za...
|
Pn sty 28, 2013 3:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): Przywrócić Jajku pełnię praw! Jajko na Admina!!!! 
|
Pn sty 28, 2013 8:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
humalog napisał(a): Jajko na Admina!!!! I zmiana nazwy forum na "dawanieswiadectwazlaplynacegozkosciola.pl"
|
Pn sty 28, 2013 8:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie za bardzo wiem o co chodzi z tym "przedawnionym" banem Jajka?? Odbanowanie następuje z automatu, sprawdziłam teraz - Jajko nie figuruje już na liście banów, więc...?
|
Pn sty 28, 2013 9:09 |
|
 |
Lurker
|
A on o tym wie? Bo chyba się nie obraził...
Czy można prosić o wysłanie mu maila w imieniu Społeczności Forum zachęcającego go do powrotu na łono wiary.pl?
_________________ In my spirit lies my faith Stronger than love and with me it will be For always. Orkiestra!
|
Pn sty 28, 2013 9:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Lurker napisał(a): A on o tym wie? Bo chyba się nie obraził...
Czy można prosić o wysłanie mu maila w imieniu Społeczności Forum zachęcającego go do powrotu na łono wiary.pl? Wyjechał z synem na ferie 
|
Pn sty 28, 2013 9:21 |
|
|
|