Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Dlatego na ogólnym forum oświadczam, że jeszcze jeden napisany post - przez Ciebie profosie i Ciebie godunowie, który będzie obraźliwy i chamski - autor tego postu zostanie zbanowany.
Ciekaw jestem dlaczego się mnie czepiłaś  Nudzisz się czy co?
Nie dostałem żadnego ostrzeżenia na PW, więc może byś łaskawie wytłumaczyła o co ci chodzi 
|
Śr lis 14, 2007 0:20 |
|
|
|
 |
Asienkka
|
O całokształt - łaskawie mi chodzi
Twoje posty dosyć często trafiają do archiwum, skoro nagminnie łamiesz regulamin - będę musiała się uciec do ostatecznych środków
Ps. Na nude ostatnio nie narzekam 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
Śr lis 14, 2007 0:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Coś ci się pomerdało
Nie tak znów często, no chyba, ze zamienisz wyraz "często" na "dzisiaj". Prawdopodobnie zasugerowałaś sie incydentem z niejaka moniką001.
Spójrz więc w to jakieś tam "Archiwum" i sprawdź daty 
|
Śr lis 14, 2007 0:30 |
|
|
|
 |
godunow
|
Cytuj: I proszę nie pisz kłamstw, że wielokrotnie mnie o to pytałeś - zadałeś mi dwa pytania - odpowiedziałam Ci, że nie mam zamiaru tolerować takiego podpisu na tym forum, szkoda, że tego PW nie wkleiłeś
Kolejne kłamstwo publiczne w wykonaniu moderatora..
Nigdy nie pytałem co Pani ma zamiar tolerować i kogo..
Pytałem 3 razy według moich danych (trzy albo dwa jest wielokrotnością jednego) .
Pytałem dlaczego nie mogę umieścić takiego popisu.. ? o następującej treści Niech partię Kaczyńskich i ich i samych jak najprędzej piekło pochłonie
Nie dostałem żadnej odpowiedzi..
dlaczego..
A pytałem nie bez przyczyny o czym piszę niżej.. .
Pani przytacza regulamin.. forum pięknie ale..
Zapomina Pani o jednym forum działające na trenie RP musi przestrzegać prawodawstwa polskiego i UE..
Kolejność przestrzegania prawa.
Najpierw Konstytucja RP
Ustawy Sejmowe RP
oraz akty niższego rzędu..
Z tymi wszystkimi aktami prawnymi musi być zgodny regulamin forum..
Konstytucja RP
Art. 54.
1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.
Według tego zapisu Konstytucji Pani łamie prawo..
Mój podpis wyrażą pogląd w stosunku do partii politycznej.. Zgodnie z Konstytucja RP..
Skoro konstytucja pozwalami na wyrażanie moich poglądów dlaczego tego mi zabrania moderator forum ..  ??
Odpowiem przy okazji Pani Monice o charakter forum..Skoro moderatorzy są gotowi łamać zasady zawarte Konstytucji RP. w obronie PIS-u ..
Ma Pani jasną odpowiedź jaki charakter ma forum..
Pani broniąc swoje koleżanki w tej sprawie podpisuje się niejako pod tym co ta Pani ta czyni..
Dodam i NT używa mocniejszych słów
Kod: ... Niechaj będzie przeklęty na wieki
PS
Gdy bym był moderatorem
i jak by udowodniono złamanie konstytucji honor by mi nakazał rezygnację z funkcji moderatora
No ale wielu ma rożne pojęcie honoru..
|
Śr lis 14, 2007 9:22 |
|
 |
Asienkka
|
Oczywiście - pisz co tylko zechcesz!
Wyrażaj swoje poglądy, rozpowszechniaj informacje - róbta co chceta!
Najwyżej zostaniesz zbanowany - ja także mam do tego prawo, Konstytucja mi chyba tego nie zabrania?
Sam się zgodziłeś na panujący tu regulamin - nie musiałeś, sam ograniczyłeś tym sposobem swoją "wolność", nikt Cię w końcu nie zmuszał do zostania użytkownikiem tego forum
Twoje posty nie robią na mnie żadnego wrażenia - odpowiedź dałam, nie będę tolerowała takiego podpisu na tym forum.
Nie będę miała także żadnych skrupułów przed zbanowaniem Ciebie - jeżeli zajdzie taka potrzeba
Ps. Temat uważam za zamknięty 
|
Śr lis 14, 2007 10:05 |
|
|
|
 |
godunow
|
Cytuj: woje posty nie robią na mnie żadnego wrażenia - odpowiedź dałam, nie będę tolerowała takiego podpisu na tym forum. Nie będę miała także żadnych skrupułów przed zbanowaniem Ciebie - jeżeli zajdzie taka potrzeba Uśmiech...
Zgodnie z Pani życzeniem przywracam podpis.
Zabanowanie lub usuniecie mojego podpisu spowoduje doniesieni do prokuratury na portal na Panią o popełnienie przestępstwa Czyli za Złamanie zasad Konstytucji RP. Za złamanie KK, za złamanie KpK
Zobaczymy komu się to bardziej opłaci..
Dodam takie sprawy załatwiane s.ą z urzędu..  !
Co do regulaminu w żadnym punkcie regulaminu forum nie składałem deklaracji że bęð lojalny wobec takiej a nie innej opcji politycznej..  !!
Pozdrawiam Miłego Banowania..
Wykazywałem dobrą wole ale Jak Pani nie chce ma pani wybór.. 
|
Śr lis 14, 2007 10:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
godunow!
Daj spokój! Wylecisz i po co ci to?
Mimo wszystko to Forum nie jest proPiSowskie, a przynajmniej moderatorzy do takiej opcji nie należą.
Z tym doniesieniem to przegiąłeś  Wyśmieją cię w prokuraturze 
|
Śr lis 14, 2007 10:56 |
|
 |
Asienkka
|
Godunow - jak sobie życzysz 
|
Śr lis 14, 2007 11:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Eeeeeeee!!!
Tylko się czasem nie pomyl i nie poleć hurtowo
Ja grzeczny jestem 
|
Śr lis 14, 2007 11:20 |
|
 |
Asienkka
|
Nie będzie hurtowo 
|
Śr lis 14, 2007 13:18 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
A mnie tak przy okazji sprawy gudonowa i wolności słowa naszła taka myśl. Na forum jest dział "hyde park". A co to jest Hyde Park i jakie tam panują zasady chyba wszyscy wiemy. Czy napisanie tam posta podobnego w stylu podpisu gudonowa powinno być dopuszczalne i nie egzekwowane?
Wg mnie jak najbardziej wyrażanie wszelkich poglądów (prócz obrażania królowej - Leszek K. ;>) powinno być tam dozwolone, ponieważ założyciele forum nadając temu działowi taką nazwę wiedzieli na co się godzą. Dlatego też założony tam temat mówiący o tym, by PiS pochłonęły piekielne czeluści nie powinien być zamknięty, a user nie powinien być karany.
Ot takie sprzeczności prawne. ;>
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz lis 15, 2007 19:53 |
|
 |
Asienkka
|
Godunow - założyłeś sobie wspaniały nick!
A mnie naszła właśnie inna myśl  , a dokładniej chciałabym zacytować fragment regulaminu, który już gdzieś tu cytowałam:
Cytuj: 1. Regulamin jest podstawą działania moderatorów, jednak nie jest możliwe, aby ująć w nim wszystkie możliwe sytuacje, dlatego prosimy nie pisać zażaleń dotyczących interwencji moderatora w jakimś miejscu, jeśli jedynym uzasadnieniem byłoby stwierdzenie, że „tego nie ma w regulaminie”.
Proszę - bierzcie to zdanie pod uwagę  - kieruję to zwłaszcza do tych, którzy lubią snuć rozważania 
|
Cz lis 15, 2007 21:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
a ja prośbę do Asienkki- jesli banujecie kogoś to róbcie to szybko, bo w przeciwnym razie kara jaką jest ban traci sens...Banowany odchodzi z fanfarami męczennika i jeszcze grożąć i przeklinając...
godunow powinien zostać zbanowany nie tylko za podpis, ale za całokształt- ja w ogóle nie czytam jego postów, bo takiej dawki jadu, nienawiści i zaburzeń wiecie jakich, to nie widziałam jeszcze u nikogo, na żadnym forum...i piszę to powaznie...
niech idzie do prokuratury, jesli będzie agresywny to moze skierują go przymusowo na konieczne w jego przypadku badania... 
|
Pt lis 16, 2007 10:47 |
|
 |
SweetChild
|
Teresse napisał(a): a ja prośbę do Asienkki- jesli banujecie kogoś to róbcie to szybko, bo w przeciwnym razie kara jaką jest ban traci sens...Banowany odchodzi z fanfarami męczennika i jeszcze grożąć i przeklinając...
Popieram. Albo moderacja jest w stanie szybko i skutecznie zbanować użytkownika, albo należy zaniechać stosowania metod, które się nie sprawdzają.
|
Pt lis 16, 2007 11:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
To fakt. Zbanowany wściekły zakłada nowego nicka, robi czarczemne awantury...
Bez sensu. Jak karać to skutecznie.
No, chyba, że godunow ma zmienne IP. Wtedy nic się nie da zrobić
Crosis
|
Pt lis 16, 2007 11:50 |
|
|
|