Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 23:15

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość
Dlatego na ogólnym forum oświadczam, że jeszcze jeden napisany post - przez Ciebie profosie i Ciebie godunowie, który będzie obraźliwy i chamski - autor tego postu zostanie zbanowany.

Ciekaw jestem dlaczego się mnie czepiłaś :o Nudzisz się czy co?
Nie dostałem żadnego ostrzeżenia na PW, więc może byś łaskawie wytłumaczyła o co ci chodzi :o

Śr lis 14, 2007 0:20

Twoje posty dosyć często trafiają do archiwum, skoro nagminnie łamiesz regulamin - będę musiała się uciec do ostatecznych środków :?

Ps. Na nude ostatnio nie narzekam ;)

Śr lis 14, 2007 0:24

Nie tak znów często, no chyba, ze zamienisz wyraz "często" na "dzisiaj". Prawdopodobnie zasugerowałaś sie incydentem z niejaka moniką001.
Spójrz więc w to jakieś tam "Archiwum" i sprawdź daty :D

Śr lis 14, 2007 0:30

I proszę nie pisz kłamstw, że wielokrotnie mnie o to pytałeś - zadałeś mi dwa pytania - odpowiedziałam Ci, że nie mam zamiaru tolerować takiego podpisu na tym forum, szkoda, że tego PW nie wkleiłeś

Kolejne kłamstwo publiczne w wykonaniu moderatora.. !!
Nigdy nie pytałem co Pani ma zamiar tolerować i kogo..
Pytałem 3 razy według moich danych (trzy albo dwa jest wielokrotnością jednego) .
Pytałem dlaczego nie mogę umieścić takiego popisu..??? o następującej treści
Niech partię Kaczyńskich i ich i samych jak najprędzej piekło pochłonie

Nie dostałem żadnej odpowiedzi..
dlaczego..??

A pytałem nie bez przyczyny o czym piszę niżej.. .

Pani przytacza regulamin.. forum pięknie ale..
Zapomina Pani o jednym forum działające na trenie RP musi przestrzegać prawodawstwa polskiego i UE..
Kolejność przestrzegania prawa.
Najpierw Konstytucja RP
Ustawy Sejmowe RP
oraz akty niższego rzędu..
Z tymi wszystkimi aktami prawnymi musi być zgodny regulamin forum..

Konstytucja RP

Art. 54.

1. Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji.

Według tego zapisu Konstytucji Pani łamie prawo..
Mój podpis wyrażą pogląd w stosunku do partii politycznej.. Zgodnie z Konstytucja RP..

Skoro konstytucja pozwalami na wyrażanie moich poglądów dlaczego tego mi zabrania moderator forum ..????
Odpowiem przy okazji Pani Monice o charakter forum..Skoro moderatorzy są gotowi łamać zasady zawarte Konstytucji RP. w obronie PIS-u ..
Ma Pani jasną odpowiedź jaki charakter ma forum..
Pani broniąc swoje koleżanki w tej sprawie podpisuje się niejako pod tym co ta Pani ta czyni..
Dodam i NT używa mocniejszych słów
Kod:
... Niechaj będzie przeklęty na wieki

PS

Gdy bym był moderatorem
i jak by udowodniono złamanie konstytucji honor by mi nakazał rezygnację z funkcji moderatora

No ale wielu ma rożne pojęcie honoru..

Śr lis 14, 2007 9:22

Oczywiście - pisz co tylko zechcesz!
Wyrażaj swoje poglądy, rozpowszechniaj informacje - róbta co chceta!
Najwyżej zostaniesz zbanowany - ja także mam do tego prawo, Konstytucja mi chyba tego nie zabrania? ;)

Sam się zgodziłeś na panujący tu regulamin - nie musiałeś, sam ograniczyłeś tym sposobem swoją "wolność", nikt Cię w końcu nie zmuszał do zostania użytkownikiem tego forum :)
Twoje posty nie robią na mnie żadnego wrażenia - odpowiedź dałam, nie będę tolerowała takiego podpisu na tym forum.
Nie będę miała także żadnych skrupułów przed zbanowaniem Ciebie - jeżeli zajdzie taka potrzeba :)

Ps. Temat uważam za zamknięty :)

Śr lis 14, 2007 10:05

woje posty nie robią na mnie żadnego wrażenia - odpowiedź dałam, nie będę tolerowała takiego podpisu na tym forum.
Nie będę miała także żadnych skrupułów przed zbanowaniem Ciebie - jeżeli zajdzie taka potrzeba Uśmiech...

Zgodnie z Pani życzeniem przywracam podpis.!!

Zabanowanie lub usuniecie mojego podpisu spowoduje doniesieni do prokuratury na portal na Panią o popełnienie przestępstwa Czyli za Złamanie zasad Konstytucji RP. Za złamanie KK, za złamanie KpK
Zobaczymy komu się to bardziej opłaci..
Dodam takie sprawy załatwiane s.ą z urzędu..!!!

Co do regulaminu w żadnym punkcie regulaminu forum nie składałem deklaracji że bęð lojalny wobec takiej a nie innej opcji politycznej..!!!!
Pozdrawiam Miłego Banowania..

Wykazywałem dobrą wole ale Jak Pani nie chce ma pani wybór..!!

Śr lis 14, 2007 10:36

Daj spokój! Wylecisz i po co ci to?

Mimo wszystko to Forum nie jest proPiSowskie, a przynajmniej moderatorzy do takiej opcji nie należą.

Z tym doniesieniem to przegiąłeś :D Wyśmieją cię w prokuraturze :D

Śr lis 14, 2007 10:56

Śr lis 14, 2007 11:07
Tylko się czasem nie pomyl i nie poleć hurtowo :D

Ja grzeczny jestem :P

Śr lis 14, 2007 11:20

Śr lis 14, 2007 13:18

A mnie tak przy okazji sprawy gudonowa i wolności słowa naszła taka myśl. Na forum jest dział "hyde park". A co to jest Hyde Park i jakie tam panują zasady chyba wszyscy wiemy. Czy napisanie tam posta podobnego w stylu podpisu gudonowa powinno być dopuszczalne i nie egzekwowane?

Wg mnie jak najbardziej wyrażanie wszelkich poglądów (prócz obrażania królowej - Leszek K. ;>) powinno być tam dozwolone, ponieważ założyciele forum nadając temu działowi taką nazwę wiedzieli na co się godzą. Dlatego też założony tam temat mówiący o tym, by PiS pochłonęły piekielne czeluści nie powinien być zamknięty, a user nie powinien być karany.

Ot takie sprzeczności prawne. ;>

Cz lis 15, 2007 19:53

Godunow - założyłeś sobie wspaniały nick! :D

A mnie naszła właśnie inna myśl ;) , a dokładniej chciałabym zacytować fragment regulaminu, który już gdzieś tu cytowałam:

Cytuj:
1. Regulamin jest podstawą działania moderatorów, jednak nie jest możliwe, aby ująć w nim wszystkie możliwe sytuacje, dlatego prosimy nie pisać zażaleń dotyczących interwencji moderatora w jakimś miejscu, jeśli jedynym uzasadnieniem byłoby stwierdzenie, że „tego nie ma w regulaminie”.

Proszę - bierzcie to zdanie pod uwagę :) - kieruję to zwłaszcza do tych, którzy lubią snuć rozważania ;)

Cz lis 15, 2007 21:30
a ja prośbę do Asienkki- jesli banujecie kogoś to róbcie to szybko, bo w przeciwnym razie kara jaką jest ban traci sens...Banowany odchodzi z fanfarami męczennika i jeszcze grożąć i przeklinając...

godunow powinien zostać zbanowany nie tylko za podpis, ale za całokształt- ja w ogóle nie czytam jego postów, bo takiej dawki jadu, nienawiści i zaburzeń wiecie jakich, to nie widziałam jeszcze u nikogo, na żadnym forum...i piszę to powaznie... :-(

niech idzie do prokuratury, jesli będzie agresywny to moze skierują go przymusowo na konieczne w jego przypadku badania... :-(

Pt lis 16, 2007 10:47

a ja prośbę do Asienkki- jesli banujecie kogoś to róbcie to szybko, bo w przeciwnym razie kara jaką jest ban traci sens...Banowany odchodzi z fanfarami męczennika i jeszcze grożąć i przeklinając...

Popieram. Albo moderacja jest w stanie szybko i skutecznie zbanować użytkownika, albo należy zaniechać stosowania metod, które się nie sprawdzają.

Pt lis 16, 2007 11:48
To fakt. Zbanowany wściekły zakłada nowego nicka, robi czarczemne awantury...

Bez sensu. Jak karać to skutecznie.

No, chyba, że godunow ma zmienne IP. Wtedy nic się nie da zrobić :(

Crosis

Pt lis 16, 2007 11:50
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 222  Następna strona