Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 10:44

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość

Post awa raz jeszcze
Hm ..ja rozumiem ,ze ktos mogl sie poczuc zniesmaczony obgadywaniem byłej pary prezydenckiej,ale zeby az kasowac watek ?Czy to nie lekkka przesada?W koncu Kwasniescy to osoby publiczne i z pewnoscia licza sie z tym, z e kazdy najdrobniejszyich krok jest obserwowany.
aa i jeszcze -nie przestane czytac prasy:)moderacjo czyn swoja powinnosc.

Pt sty 06, 2006 20:41

"A po co zamknęłaś temat o Kwaśniewskich? Chciałem dodać sprostowanie do tego, co pisano nt. tego co ja napisałem - odnośnie właśnie Kwaśniewskiej, a nie kwestii sakramentów. I gdzie mam to zrobić? Temat zamknięty, bo moderator wie lepiej...

Mogę liczyć na otwarcie tematu, żebym mógł się wypowiedzieć?

Widzę, że na tym forum moderatorom bardzo lekko zamyka się różne tematy. Nie myśląc czasami."

Naprawdę - zamykanie tematu to ostateczność. Szczególnie, kiedy mogą pojawić się osoby chcące coś dodać, albo ustosunkować się do czegoś, co inna osoba do nich napisała. A tutaj często i lekko się zamyka tematy.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Pt sty 06, 2006 21:28
Zobacz profil WWW

po przeczytaniu kolejnych postów jakos nie moge wyjść z podziwu jak mozna stwierdzić, że regulamin działa prawidłowo

jakoś fakty :P przecza temu

mam nadzieje ze nie zamkniecie tematu i nie pousuwacie postów jako niezgodnych z tematem :x ...

regulamin trzeba zmienic tak by moderatorzy nie mieli mozliwosci wydziwiania
np jednemu poślą wiadomośc drugiemu nie
jednemu wpisza do posta jakis blizej nieokreślony komunikat innemu nie
w dodatku nie wiadomo nigdy czy to pisał ktoś z moderów czy autor posta....
cos tu jest nie tak...

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Pt sty 06, 2006 21:51

regulamin trzeba zmienic tak by moderatorzy nie mieli mozliwosci wydziwiania
np jednemu poślą wiadomośc drugiemu nie
w dodatku nie wiadomo nigdy czy to pisał ktoś z moderów czy autor posta....cos tu jest nie tak...

Dokładnie.

Ja dodatkowo postuluję, żeby jednak moderatorzy jakoś tam się wyróżniali :) Nie wiem, kolorkiem loginu, czy coś...

Pt sty 06, 2006 21:53
Zobacz profil WWW
w dodatku nie wiadomo nigdy czy to pisał ktoś z moderów czy autor posta....]cos tu jest nie tak...

A może jakiś konkretny przykład ? Z linkiem .... uwagi moderatorów znajdujące się w poście kogoś innego są zaznaczone - innym kolorem, kursywą i podpisem moderatora ... pokaż konkretny przykład, gdzie nie możesz odróżnić ....

Pt sty 06, 2006 21:59

Hm ..ja rozumiem ,ze ktos mogl sie poczuc zniesmaczony obgadywaniem byłej pary prezydenckiej,ale zeby az kasowac watek ?Czy to nie lekkka przesada?W koncu Kwasniescy to osoby publiczne i z pewnoscia licza sie z tym, z e kazdy najdrobniejszyich krok jest obserwowany.
aa i jeszcze -nie przestane czytac prasy:)moderacjo czyn swoja powinnosc.

Nie skasowałam wątku. Skoro założyłaś wątek w aktualnościach, to rozumiem, że miał dotyczyć jakiegoś najnowszego wydarzenia. W tym przypadku mógł to być tylko i wyłącznie ślub, wszystko inne - w związku z tym właśnie wydarzeniem - już aktualnością nie jest. Ale o ślubie jakoś nie chcieliście rozmawiać. Zebrało się Wam na ploty na temat najbardziej prywatnych spraw dwojga ludzi. Pogaduszki na temat tego, czy pani Kwaśniewska może przystępować do komunii (i czy to robi), bo sypia - bądź nie - ze swoim mężem, nie nadają się na to forum. A tym bardziej do aktualności. To jest temat tylko i wyłącznie pani prezydentowej, jej męża oraz jej spowiednika.

Tematu odblokowywać nie będę - ani dla pojedynczych wyjaśnień, ani dla dalszej dyskusji.

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pt sty 06, 2006 22:45
Dziękuję Angui za podjęcie słusznej decyzji podczas mojej nieobecności. Myślę, że uzasadnienie, które podała o zablokowaniu wątku jest aż nadto wystarczające. Osobiście ograniczyłbym się do informacji, że założony przez Awa temat jest poniżej poziomu i na tym skończyłbym swoje zainteresowanie tym tematem. Zaś wszelkie, smętne protesty o zablokowaniu tego doniosłego tematu bym zbył zupełnie niechrześcijańskim, wyniosłym milczeniem.
Awa skarży się tu, że "aa i jeszcze -nie przestane czytac prasy:)moderacjo czyn swoja powinnosc". Na temat życia seksualnego znanych ludzi pisze prasa brukowa. Nikt nie może zabronić jej istnienia, tak jak nikt nie może zabronić jej czytać. Istnieją inne fora otwarte na forumowiczów odczuwających potrzebę komentowania informacji płynących z tego rodzaju prasy.

Pt sty 06, 2006 22:53

http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=122892#122892

Mieszek napisał(a):
[...]
PS
i czuje obrazony przez ciebie Spidy za PW które mi wysłałeś
cytuje:
"
Mieszku, pierwsze ostrzeżenie - następnym razem wytnę Ci takie zdania, które obrażają dokładnie wszystkich forumowiczów - a to są w większości, przyznasz, inteligentne bestie.

Chociaż nie był to osobisty atak, to jednak godność człowieka sprzeciwia się takim wypowiedziom.

Spidy
"
zastanów sie Spidy w którą stronę zmierza katolicyzm...
czy w strone karcenia zachowania poniżej godności człowieka czy karcenia i wywijania "godnościa" przed osobami które ostrzegaja ludzi przed zakłamaniem WykrzyknikWykrzyknikWykrzyknikWykrzyknik!
bo tez wiadomo czym sie kończa takie małżeństwa zawarte w wyniku klapek na oczach
jest to dzisiejszy typowy modny styl zycia
nie tylko aborcja i rozwody ale i pijaństwo i nieszczęsliwe zycie swoje i swoich dzieci

Przepraszam, ze względów technicznych nie zachowałem kolorów czcionek.
Crosis napisał(a):
Coz, w swietle przytoczenia przez Mieszczka PW od moderatora, czuje sie zobowiazany do przyznania racji moderatorowi. I bynajmniej nie dlatego, ze nie lubie Mieszczka, zarowno pod wzgledem pogladow jak i sposobu ich wyrazania, ale dlatego, ze teraz Spidy mial calkowita racje.

Crosis

Proszę Mieszka, tym razem również publicznie, o jasne formułowanie swoich myśli (niestety wyjaśnienia tylko zaciemniły mi obraz).

Pozdrawiam

So sty 07, 2006 2:20

Nie zgadzam się z Anguą... Bzdura. Jeśli mają być zakładane tematy, które (zawsze lepiej wiedzący, zamknięty na argumenty innych...) moderator będzie zamykał "bo uważam, że to nie jest temat na forum" - to świetnie :?

Może zrób indeks tematów zakazanych :?

So sty 07, 2006 7:07
Zobacz profil WWW
Tutaj mimo wszystko zgodze sie z moderatorem - wiadomo, ze dwie osoby mialy slub cywilny. ich zycie eucharystyczne jest ich sprawa, a o pobieraniu komunnii ( o ile cos takiego bylo) bez slubu kosciolenego mozna dyskutowac w innych tematach a nie pod sztandarem z nazwiska tych osob.

Crosis

So sty 07, 2006 10:12

Ja również zgadzam się z moderatorem, że nie na miejscu jest plotkowanie na temat życia sakramentalnego i intymnego tych osób.

So sty 07, 2006 10:19
Wyjatkowo i jednorazowo zgodzę sie z moderem (shocking!!!! ). Jednak z całkiem innego powodu niźli ten który on podał.

Mój powód jest taki:
O tych ludziach (Kwasniewskich), nie powinno sie pisywac nawet na ścianach szalet miejskich. Powinni zostac zapomniani....po wiek wieków. Tak wiec ich zycie i pożycie interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Optuje wiec za tym by topic ten całkowicie wymazac......

Hehehehehehhehehe

So sty 07, 2006 10:48
Nie przychylam się do prośby by usuwać tematy wspominające o politykach należących do mniej popularnej na tym forum opcji politycznej. Uważam, że tak nie można. :D

So sty 07, 2006 11:28

Na temat życia seksualnego znanych ludzi pisze prasa brukowa. Nikt nie może zabronić jej istnienia, tak jak nikt nie może zabronić jej czytać. Istnieją inne fora otwarte na forumowiczów odczuwających potrzebę komentowania informacji płynących z tego rodzaju prasy.

Co za podejście - Skoro coś zakazane jest na forum X to proszę przenieść się na forum Y.
PTRqwerty napisał(a):
Nie przychylam się do prośby by usuwać tematy wspominające o politykach należących do mniej popularnej na tym forum opcji politycznej. Uważam, że tak nie można

Znowu zgodzę się z moderatorem.

So sty 07, 2006 17:03

PTR to mialo byc takie eleganckie spławienie mnie na inne forum?

So sty 07, 2006 22:03
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 125  Następna strona