czy Haereticus został zbanowany?
Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
 czy Haereticus został zbanowany?
Na viewtopic.php?p=171953#171953 pojawiło się takie zdanie:
marcin_jarzębski napisał(a): Pan H nie odpowie bo jest chyba zbanowany 
Z ciekawości - czy to prawda  Jeśli tak - za co 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn lip 03, 2006 16:04 |
|
|
|
 |
Paschalis
|
 Re: czy Haereticus został zbanowany?
ToMu napisał(a): Na viewtopic.php?p=171953#171953 pojawiło się takie zdanie: marcin_jarzębski napisał(a): Pan H nie odpowie bo jest chyba zbanowany  Z ciekawości - czy to prawda  Jeśli tak - za co 
To tylko plotka, sprawdziłem po spisie użytkoników i konto jeszcze ma. Można nawet wszystkie jego posty sprawdzić.
_________________ www.onephoto.net
|
Pn lip 03, 2006 16:11 |
|
 |
ToMu
|
No tak - konto jest.
Ale czy zablokowane, czy działające 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Pn lip 03, 2006 16:14 |
|
|
|
 |
Paschalis
|
Jak kogoś wywalają to chyba konto również niszczą, jak z Queerem i Belizariuszem (bo i po co je trzymać), ale ja się na tym nie znam. Niech się jakiś mod wypowie. 
_________________ www.onephoto.net
|
Pn lip 03, 2006 16:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Z tego co wiem, to na tym forum kara "zakazu wstepu przy istniejacym koncie" nie jest stosowana. Stosuje sie bana i jesli sie go wlepi konto znika.
Uczciwe podejscie nawiasem mowiac, bo mozna to latwo sprawdzic, a nie czlowiek pisze komus 100PW i nie wie, ze on ich nie moze odczytac.
Crosis
|
Pn lip 03, 2006 16:20 |
|
|
|
 |
ToMu
|
No to może się ktoś z modów wypowie 
|
Pn lip 03, 2006 16:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
profile.php?mode=viewprofile&u=2848
To powinno CI wystarczyc. Profil jest aktywny, uzytkownik nie zostal zbanowany. Moze nie miec neta, moze stracil ochote na forum, mogl sie ozenic, zlamac noge, umrzec, zachorowac, wyjechac na wakacje.
Moderatorzy nie sa recepcja, gdzie mozesz sie dowiedziec, czemu pan X od Y czasu nie odpisuje na posty.
Crosis
|
Pn lip 03, 2006 16:28 |
|
 |
ToMu
|
Jak o ścianę.
Jeśli nie zauwazyłeś - tego linka powyżej podał już Paschalis 
Pewnie również nie doczytałeś - że proszę o wypowiedź moderatora jakiegoś. Co chyba nie jest takim wysiłkiem.
Ty moderatorem (ani ich rzecznikiem) chyba nie jesteś
|
Pn lip 03, 2006 16:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ToMu - ale czy Ty nie rozumiesz, ze konto jest aktywne? Czyli uztkownik moze w kazdej chwili wejsc na forum i napisac. Naprawde ciezko Ci to pojac? Czy liczysz na to, ze moderator bedzie za kazdym razem udzielal CI takich informacji kiedy ktos przez 2 tygodnie nie pojawia sie na forum?
A moze nie rozumiesz zdania: konto jest aktywne? To wlasnie staral Ci sie przekazac paschalis. Ale Ty widac nie rozumiesz, i zachowujesz sie jak dziecko, ktore koniecznie chce uslyszec to samo od moderatora. Fakt aktywnego konta nic dla Ciebie nie znaczy, nie rozumiesz, ze onzacza ono, ze uzytkownik jest aktywny. Nie, Ty musisz przeczytac to od moda.
Powiedziec Ci cos? Chcesz skutecznej moderacji? Dobrej?
To przestan im w koncu zawraca gitare takimi idiotycznymi rzadaniami. Beda mieli wiecej czasu na moderacje niz na udzielanie oczywistych odpowiedzi na idiotyczne pytania.
Crosis
|
Pn lip 03, 2006 16:42 |
|
 |
ToMu
|
Crosis napisał(a): Powiedziec Ci cos? Chcesz skutecznej moderacji? Dobrej?
To przestan im w koncu zawraca gitare takimi idiotycznymi rzadaniami. Beda mieli wiecej czasu na moderacje niz na udzielanie oczywistych odpowiedzi na idiotyczne pytania.
To jest wygodne. "Nie rób tego, co robisz - to będzie lepiej, bo oni będą mieli czas na zajmowanie się moderowaniem, na któe to moderowanie im teraz czasu brakuje". Tylko że nikt z modów nic nie pisze - tylko TY tu klepiesz cały czas.
"Oczywiste", "idiotyczne" - ładne sformułowania. Będę pamiętał, żeby w taki sam sposób podsumować kiedyś Ciebie, gdy nie będziesz łapał czegoś oczywistego dla mnie 
|
Pn lip 03, 2006 16:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A czego tu nie lapac? Nawet paschalis napisal Ci:
Paschalis napisał(a): To tylko plotka, sprawdziłem po spisie użytkoników i konto jeszcze ma. Można nawet wszystkie jego posty sprawdzić.
To raczej jasne. Pisalem Ci tutaj zeby uswiadomic Ci, ze Twoje pytanie nie ma sensu. Ze odpowiedz jest oczywista. I ze bynajmniej nie wymaga to wypowiedzi moda. To Ty zas po kazdym moim poscie rzucales sie, ze pisze. Podczas gdy odp pierwszego postu staram Ci sie to wyjasnic. Nie dziw sie, ze w koncu uslyszales "idiotyczne".
Crosis
|
Pn lip 03, 2006 16:49 |
|
 |
Kamyk
|
Ja widze że między pierwszym postem a ostatnim minęła niecałą godzina - modowie mogli pewnie nawet nie być na forum przez ten czas 
|
Pn lip 03, 2006 16:51 |
|
 |
ToMu
|
"Konto ma" - a czy to jest równoznaczne z tym, że konto jest aktywne  Nie wiem.
Po raz kolejny ("odpowiedź jest oczywista" przypominam Ci, że to co jest oczywiste dla Ciebie, nie musi być oczywiste dla innych.
|
Pn lip 03, 2006 16:53 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kurcze, ToMu, jestes inteligentny, prawda?
Jak zbanowali kogokolwiek innego to nawet w widoku dzialu, jego imie bylo czarne. Nieaktywne. Nie mozna bylo wejsc na profil tej osoby. W jej postach w tematach nie mozna bylo dac PW, nie mozna bylo zobaczyc maial, danych itp.
Stad wypowiedz Paschalisa i moje pozniejsze tlumaczenie:
ja napisał(a): Z tego co wiem, to na tym forum kara "zakazu wstepu przy istniejacym koncie" nie jest stosowana. Stosuje sie bana i jesli sie go wlepi konto znika.
Crosis
|
Pn lip 03, 2006 16:57 |
|
 |
ToMu
|
Crosis napisał(a): Jak zbanowali kogokolwiek innego to nawet w widoku dzialu, jego imie bylo czarne. Nieaktywne. Nie mozna bylo wejsc na profil tej osoby. W jej postach w tematach nie mozna bylo dac PW, nie mozna bylo zobaczyc maial, danych itp
Teraz już wiem 
|
Pn lip 03, 2006 16:59 |
|
|
|