Autor |
Wiadomość |
pizmak
|
 MODERATRZY
Czy jakis kochany moderatoroglby zrobic porzadek na forum zamiast bawic sie w usuwanie postow ktore odbiegaja od przyjetej tu normy( czyli wypowiadanie sie jak Moderator chce)
|
So paź 21, 2006 0:19 |
|
|
|
 |
Roszwor
|
Nie jestem moderatorem, ale lubie sie pastwic, wiec spytam sie, po co tworzyc nowy temat, kiedy istnieje juz watek "Uwagi do Moderacji", sa tam zapisane 52 strony i wszelkie sprawy mozna kierowac tam.
Po drugie mozna od razu napisac o co chodzi, a nie bawic sie w pisanie tajemniczych postow o porzadku.
Nie bede mial zalu, jesli jakis moderator skasuje tego posta  .
_________________ Kto przeczy, że istnieją idee, ten jest poganinem, bo przeczy, że istnieje Syn
|
So paź 21, 2006 6:53 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Bo Pizmak chce pokazać, że wszystko na tym forum jest "be" - bo nie takie, jak to w co on wierzy/nie wierzy.
Swoją drogą - cóż za niekonsekwencja - viewtopic.php?p=199346#199346
pizmak, Sob Paź 21, 2006 1:15 napisał(a): a z reszta...robcie co chcecie... ja stad (z tego pokreconego forum) ide
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
So paź 21, 2006 9:26 |
|
|
|
 |
pizmak
|
ToMu napisał(a): Bo Pizmak chce pokazać, że wszystko na tym forum jest "be" - bo nie takie, jak to w co on wierzy/nie wierzy.
Powiem ci jedno... "Kazdy mierzy swoja miarka"
A co do mojego pojscia z forum...to byla pozna godzina i mialem na mysli pojscie spac/skonczenie pisania postow na ten dzien . Przepraszam jesli wywolalem jakies niejasnosci. Rzeczywiscie - przyznaje sie - to co napisalem mozna roznie rozumiec...
|
So paź 21, 2006 17:39 |
|
 |
ToMu
|
No to rozumiem
W każdym razie uważam, że na tym forum odnosisz się conajmniej z pogardą w stosunku do ludzi wierzących.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
So paź 21, 2006 21:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Mam pytanie.Czy trudno zostać moderatorem.Mnie interesuje moderacja działu Hyde Park.Oczywiście czekam na wypowiedź admina.Wiem,że bycie moderatorem to obowiązek niełatwy i że jeśli się go podejmę będę musiał wnikliwie analizować każdą wypowiedź.Wiem,że w niektórych przypadkach przesadzałem ale z drugiej strony dostrzegałem też wiele wypowiedzi na które reagowałem powiadomieniem moderacji.Czekam na decyzje.
|
So lis 04, 2006 17:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Hmmmmm
Coś mi się wydaje, ze jak na razie to masz statut TW moderacji
Jeszcze z 10 lat i osiagniesz statut JW
*TW - Tajny Współpracownik
JW - Jawny Współpracownik
|
So lis 04, 2006 18:53 |
|
 |
ToMu
|
Nie mogę tego odnaleźć - może pomóc któryś moderator? - ale na pewno w jednym z tematów już była mowa o tym, na jakiej zasadzie dobierani są moderatorzy.
Wspomóżcie linkiem, jak ktoś wie, który to temat był
W każdym razie - bodajże zielona_mrówka - pisała tam, że propozycje zostania moderatorem wychodzą z grona moderacji, a nie od użytkowników. Tak więc nie jest to na zasadzie "chcę być modem - gdzie mam się zgłosić?", tylko ewentualnie oni sami Cię poproszą o moderowane 
|
So lis 04, 2006 20:07 |
|
 |
SweetChild
|
ToMu napisał(a): Nie mogę tego odnaleźć - może pomóc któryś moderator? - ale na pewno w jednym z tematów już była mowa o tym, na jakiej zasadzie dobierani są moderatorzy. Wspomóżcie linkiem, jak ktoś wie, który to temat był 
Prosze bardzo: Ja chce byc moderatorem
|
So lis 04, 2006 20:20 |
|
 |
Asienkka
|
Dzięki Sweet
Eire - ToMu w sumie udzielił już odpowiedzi na Twoje pytanie 
_________________ Mądremu tłumaczyć nie trzeba, głupi i tak nie zrozumie.
|
So lis 04, 2006 20:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Asienkko
..a gdybyśmy wszyscy bardzo prosili, słali petycje, codzień się modlili, baa na msze nawet się złożyli!. To czy Eire mógłby zostac moderatorem?

|
So lis 04, 2006 21:54 |
|
 |
Asienkka
|
Tolkien
Wszyscy - to znaczy kto?
Może wkleje to co napisała zielona_mrówka, proszę przeanalizować to ze zrozumieniem  :
zielona_mrówka napisał(a): 1. potencjalny kandydat pojawia się któregos pieknego dnia na tym zacnym forum i rozpoczyna swą wspaniałą przygodę z redagowaniem własnych przemyśleń w postacji elektronicznych strumieni danych. Taki stan rzeczy trwa dłuższy czas. 2. Nagle któregoś burzowego wieczoru w sercu Administratora forum rodzi się zapytanie podobnej treści: "Czy oto to forum przypadkiem nie potrzebuje jakiegoś moderatora?" Admin dzielnie w swej duszy zmaga się z zapytaniem przez kolejne dni, próbując zejść w głębiny prawdy forumowej i odkryć odpowiedź. 3. Kolejnym etapem jest przedstawienie swoich wątpiwości Wielkiej Radzie Jedi, jak to PTRus napisał. Tutaj odbywa się tajne głosowanie, po którym następuje zwęglenie wszystkich dowodów świadczących o takim zajściu. O ile powyższe 3 punkty traktują o tej samej osobie a wynik każdego z nich jest pozytywny następuje tzw. postulat. Kandydat jest testowany w ogniu zażartej dyskusji na wszystkie możliwe tematy. Okres postulatu może trwać od kilku dni do kilku miesięcy, postulant nie ma pojęcia, że zostaje podany próbom sprawnościowym, a Wysoka Rada Jedi na konec tego okresu odbywa kolejną naradę, w której określa stopień zaangażowania kandydata, jego opanowanie i serdeczność na złośliwości użytkwników forum. Zakładając, że powyższy warunek również kandydat przejdzie pomyślnie, zostaje mu doręczone pismo pocztą wirtualną z pytaniem czy ma w sobie tyle śmiałości aby być współodpowiedzialny za zielone działo internetowe o adresie forum.wiara.pl ? Pismo jet tak sprytnie zredagowane, że każdy potencjalny kandydat się godzi, nie mając w ogóle pojęcia w co się pakuje, mając jedynie zgubną nadzieję, że będzie mógł się wycofać  Ot cała tajemnica zostania moderatorem tego forum. Nic trudnego, wystarczy mieć szczere intencje, nerwy jak ze stali, nieposzlakowaną opinię, zaświadczenie od psychologa o najniższym progu agresywności, oraz troszkę cierpliwości bo jak wiadomo biurokracja i załatwienie wszelkich formalności musi trwac 
|
So lis 04, 2006 22:55 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Wszyscy - to znaczy kto?
No jak to kto???
Zwoła sie pospolite usr....znaczy się userzenie
To chyba admin sie zlituje 
|
So lis 04, 2006 23:04 |
|
 |
Asienkka
|
|
So lis 04, 2006 23:12 |
|
 |
Stanisław Adam
|
Asienkka napisał(a): :cisza: Admin nie zna słowa "litość" 
A jak juserzy zastrajkują ?
Pewnie modzi bedą dyskutować między sobą
I się nawzajem moderować.
N lis 05, 2006 0:00 |
|