Nowa STRONA O RADIU MARYJA
Autor |
Wiadomość |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Meritus - nie bierzesz pod uwagę sprawy oczywistej: grupy ludzi, którzy RM słuchają i wyupowiadają o RM negatywne opinie.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Cz maja 11, 2006 21:15 |
|
|
|
 |
Meg
|
queer napisał(a): Ja słucham dla poprawy humoru
To tak jak ja, tylko że ja dla poprawy humoru jeszcze tam dzwonię 
|
Cz maja 11, 2006 21:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I pewnie od razu jesteęś zdejmowana z anteny?
pozdrawiam,
michał
|
Pt maja 12, 2006 8:52 |
|
|
|
 |
Meg
|
Zdarza się, ale czasem postanawiają mnie wysłuchać i się ze mną kłucą. Zwłaszcza kiedy dzwonię jako 11 letnie dziecko w modlitwach najmłodszych, wtedy to jest ubaw, bo zaczynają mnie podpuszczać, żebym się ujawniła 
|
Pt maja 12, 2006 22:22 |
|
 |
meritus
|
ToMu taka grupa jest bardzo nieliczna.
Proponuję też dzieciom nie przeszkadzać w modlitwie Meg. Idioci bluzgali w czasie różańca, więc musiano linię opóźniającą wprowadzić.
|
N maja 14, 2006 16:21 |
|
|
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
meritus napisał(a): ToMu taka grupa jest bardzo nieliczna. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Z dyskusji na tym forum wynika coś jednak zupełnie innego - takich ludzi jest całkiem sporo, żeby nie powiedzieć: dużo. Nie mówię o tych poza Kościołem - także o katolikach [quote+"metirus"] Idioci bluzgali w czasie różańca, więc musiano linię opóźniającą wprowadzić. [/quote]
Skoro Meg pisze, że rozmawia z nimi - to raczej nie sądzę, aby dzwoniła w czasie różańca 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
N maja 14, 2006 18:57 |
|
 |
Meg
|
meritus napisał(a): Proponuję też dzieciom nie przeszkadzać w modlitwie Meg. Idioci bluzgali w czasie różańca, więc musiano linię opóźniającą wprowadzić.
Tylko, że ja nie dzwonię w czasie różańca, bo mam szacunek dla modlitwy i modlących się tam ludzi. Bluzganie nie jest na moim pozomie, pozatym nie odczuwam takiej potrzeby.
|
N maja 14, 2006 22:12 |
|
|
|