Autor |
Wiadomość |
Atimeres
|
 Re: Pierwszy grzech
Kalartyd napisał(a): Dokładnie. Idący i Atimeres to totalnie ślepi wyznawcy jakiejś dziwnej religii, którzy jak hunwejbin nie popuszczą, ani nie włączą myślenia ani na chwilę. Co do mnie, to widzę w Tobie ASPD, co mnie skłania do pewnej pobłażliwości i ostrożności wobec nieuświadomionego przez Ciebie zaburzenia. Skłonny jestem do przebaczenia, Czuję, że nie możesz być inny...
|
Wt wrz 30, 2025 10:47 |
|
|
|
 |
Kalartyd
|
Wolałbym, byś popuścił albo włączył myślenie, ale to nie dla totalnie ślepego wyznawcy dziwnej religii.
|
Wt wrz 30, 2025 11:25 |
|
 |
Atimeres
|
Kalartyd napisał(a): Wolałbym, byś popuścił albo włączył myślenie, ale to nie dla totalnie ślepego wyznawcy dziwnej religii. Obydwaj mamy braki, tyle że przeciwne.
|
Wt wrz 30, 2025 13:39 |
|
|
|
 |
Kalartyd
|
Owszem. Ja nie mam wiary, ty nie masz rozumu. Mnie to odpowiada. Mam rozum i nie jestem wariatem, by mieć poczucie, że istnieje nieistniejący w rzeczywistości Bóg.
|
Wt wrz 30, 2025 13:53 |
|
 |
Atimeres
|
Kalartyd napisał(a): Owszem. Ja nie mam wiary, ty nie masz rozumu. Mnie to odpowiada. Mam rozum i nie jestem wariatem, by mieć poczucie, że istnieje nieistniejący w rzeczywistości Bóg. Fajnie. Jako bezrozumny, okaleczony przez naturę, należę do tych, dla których Bóg przygotował jakiś kącik w niebie. A Ty pozostaniesz bezdomny, chyba że swoją niewiarę w Boga uznasz za okaleczenie natury swojej. 
|
Wt wrz 30, 2025 14:04 |
|
|
|
|
|