Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 05, 2025 2:33

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
 PRAWDA ABSOLUTNA 
Autor Wiadomość
ZAPOMNIAŁEŚ O LUCYPERZE!!!!!!! GDZIE ŁUN????

Pt cze 20, 2008 11:32
Kościół nie uznaje racjonalnej, rozumowej wiary w prawdę, że człowiek jest śmiertelny, bo był stworzony z błędu wiary przez Lucypera. - Tylko uznaje irracjonalną, bezrozumową wiarę – w nic, tylko w swój sprzeciw prawdzie i bez przeczenia tylko w swoje kłamstwo służące dla Lucypera, które obciąża winą Boga Ojca, że to „Bóg stworzył człowieka”?!
Dostałem transcendentalne sygnały od Lucypera, że jemu nie podoba się taki człowiek, który ośmiesza swoją osobę i nazywa siebie idiotą... Takie poniżanie siebie świadczy o braku inteligencji tej osoby. Dla wierzących w Boga taki człowiek „idota” jest bezwartościowy, bo nie potrafi wierzyć w siebie Boga dla Boga Ojca i służyć Bogu Ojcu, tylko wierzy w swój bezrozumowy sprzeciw i bez przeczenia „służy” tylko dla diabła Lucypera. - A, Gdy już dla diabła Lucypera nie podoba się to słowo „idiota”, to świadczy, że ten człowiek ma bardzo niski poziom rozumu. - I dla nas na forum nie podoba się taki człowiek „idiota”, który bazuje tylko na swoim Niskim, Podświadomym „Ja” i ma wątpliwy iloraz inteligencji.
Zapoczątkowałem nowy światopogląd, przeciw stawny dla satanistycznej, kłamliwej wiary, że „Bóg stworzył człowieka”!? -
Wykryłem tajemnicę wiary dla ludzi poczytalnych, by zmienili swój „idiotyczny, bezrozumowy” światopogląd na nowy, racjonalny i logiczny. Tajemnica jest wykryta abecadłem dla alfabetów i polskiej wiary. Każdy człowiek ma w swojej jażni trzy „Ja”. 1. Niskie, Podświadome, diabelskie „Ja”. 2. Średnie, świadome, ludzkie „Ja”. 3. Wysokie, Nadświadome, boskie „Ja”. Człowiek niewierzący w nic, wierzy tylko diabelską wiarą w swoje Niskie, Podświadome, diabelskie 'Ja”. I taki jest bez boskiej wiary w swoje Wysokie, Nadświadome, boskie „Ja”. I ten jest człowiekiem bezwartościowym i nazywa siebie idiotą.

Prawda Absolutna

Pn cze 23, 2008 12:14

- Bóg jest mową każdego człowieka bez różnicy wiary.

- A Pan Bóg jest różnicą wiary w mowę dla jednego człowieka.

- A Bóg Ojciec jest wiarą mowy każdego człowieka bez różnicy wiary i wiarą w mowę jednego człowieka dla jego różnicy wiary w Pana Boga.

Prawda Absolutna

Pn cze 30, 2008 11:05

Pn cze 30, 2008 18:07
jezeli dostajesz transcendentalne sygnaly od lucypera czyli najlepszej istoty jaka istnieje na ziemi ,bardzo dobrej i w ogole to przestales byc calkowicie wiarygodny

Pn cze 30, 2008 18:19

taki Philip K. Dick na żywo...

ciekawe czy lucypher mnie zbanuje...

Pn cze 30, 2008 18:23
zbanowany na stałe

Jedyną prawdą absolutną jest VALIS.

Pn cze 30, 2008 18:26

Chyba nie na absolutnej ? :D

Pn cze 30, 2008 18:29

jezeli dostajesz transcendentalne sygnaly od lucypera czyli najlepszej istoty jaka istnieje na ziemi ,bardzo dobrej i w ogole to przestales byc calkowicie wiarygodny

Jeśli połączyć aktualną liczbę twoich postów z data twojej rejestracji można uzyskać liczbę 666 więc to twoja wiarygodność jest podważona!!!

Pn cze 30, 2008 19:35
galazkaoliwna napisał(a):

Jeśli połączyć aktualną liczbę twoich postów z data twojej rejestracji można uzyskać liczbę 666 więc to twoja wiarygodność jest podważona!!!

i widzisz coś narobił?
gałązka sie wyrejestrował...

Wt lip 01, 2008 12:20

Wt lip 01, 2008 13:07

A mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy, co to miałby być za interes, na który chciałeś wziąć bezzwrotna pożyczkę w Lucas Banku?
Miałeś chociaż jakiś biznesplan?

Śr lip 02, 2008 11:10
pewno w transcendentalnym przekazie kazał mu lucypher...

Śr lip 02, 2008 11:43
Bóg jest mową, która jest z myśli utrwalona w pismo to Bóg. I stąd są moje teksty niewierny „Tomaszu”.
Widzę, że „gałązka oliwna i no” nie rozumieją mojej interpretacji, bo mają upośledzenie w rozumieniu i cierpią na afazję. I mają też zaburzenia w czytaniu, bo cierpią na dysleksję.
A wcześniej napisałem, że jestem, że jestem pośrednikiem między dobrą wiarą Boga Ojca, którą daję dla dobrej wiary i złą przeciw wiarą Lucypera, którą daję dla złej wiary.
A ponieważ ja jestem różnicą wiary, to ja tylko rozróżniam wiarę dobrą od złej wiary. Kto nie wierzy dla mnie, to nie wierzy w siebie, bo wątpi w siebie, gdyż ma wątpliwy iloraz inteligencji. Wasza „wiara” jest dla mnie niewiarygodna, bo nie wierzycie w siebie kogoś dla kogoś, tylko w swój bezrozumowy sprzeciw dla kogoś i dla mnie. I bez przeczenia w nikogo i w nic nie wierzycie, tylko w swój sprzeciw...
A sprzeciw nie służy dla żywych tylko dla umarłych, którzy w grobie leżą
i są niewiarą w nic, tylko w swój sprzeciw Nieba i bez przeczenia służą tylko dla piekła!

Judasz chce przedstawić drogę duchową, która jak twierdzi jest „unikalna”. A ja twierdzę, że jego trzeba unikać! Wystrzegajcie się młodzi Judasza!

Bóg jest słowem wymiennym na rodzaj męski: ten Bóg i na rodzaj żeński: ta Bogini. To jest wiara w słowo.
A człowiek jest słowem niewymiennym na rodzaj żeński, bo człowiek to błąd wiary, który jest składany do grobu dla niewiary – w „nic”, tylko w przeciw Nieba i bez przeczenia tylko dla piekła.
I piekło wiecznie musi wierzyć – w nic, tylko w swój sprzeciw dla „nalanej wody w kufrze” i bez przeczenia tylko w swój ogień i wieczne wylewanie łez !!!...

< Mów do mnie zawsze Tak, a nigdy nie,bo pierwsze tak służy dla jednego Nieba... A drugie nie,bo to przerwana wiara czytana między literami służy tylko dla jednego piekła! >

Wprowadzam tę maksymę do codziennego stosowania w życiu, w pierwsze tak dla wiary w jedno Niebo na ziemi!

Prawda Absolutna

Pt lip 04, 2008 12:25

Co z tego, ze człowiek nie odmienia się na żeński? Może jeszcze na tej podstawie podważysz prawdziwość istnienia kobiet?

Pt lip 04, 2008 13:23
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona