Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 14, 2025 4:56

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
 PRAWDA ABSOLUTNA 
Autor Wiadomość

Pt lip 04, 2008 13:30

kobieta to nieudany mężczyzna

Jak mogłem byc tak ślepy !! Przecież to takie oczywiste :D
Dzięki tobie, No, będe wreszcie mógł wznieść się na szczyty intelektualne i zespolić się z Prawdą Absolutną!! Nawet nie wiesz ile to dla mnie znaczy.

Pt lip 04, 2008 21:26

Widzę, że „gałązka oliwna i no” nie rozumieją mojej interpretacji, bo mają upośledzenie w rozumieniu i cierpią na afazję. I mają też zaburzenia w czytaniu, bo cierpią na dysleksję.

Wstyd przyzać, ale ja chyba również jestem upośledzony, bo ni chu...chu nie pojmuję o co tu się rozchodzi :x :oops:

Pn lip 07, 2008 8:12

Czy ty nie możesz w normalny sposób przedstawiać tego, co masz do powiedzenia? Ja wiem, że to może być frajda pisać tekst stylizowany na jakąś mądrą wypowiedź, ale widać, że ci to nie wychodzi więc lepiej napisz normalnie.

Pn lip 07, 2008 8:49

Też jestem za tym, żebyś zaczął pisać bardziej "dla prostego ludu", bo Ty chłopie masz nawet niezły potencjał na PRAWDĘ, ale jak my maluczcy mamy dojść do PRAWDY, skoro nasze umysły nie mogą pojąć tekstu przez Ciebie pisanego :(
Na początek proponuję, abyś rozkodował nam myśli zawarte w tym tekście:

prawdaa napisał(a):
[...] człowiek to błąd wiary, który jest składany do grobu dla niewiary – w „nic”, tylko w przeciw Nieba i bez przeczenia tylko dla piekła.
I piekło wiecznie musi wierzyć – w nic, tylko w swój sprzeciw dla „nalanej wody w kufrze” i bez przeczenia tylko w swój ogień i wieczne wylewanie łez !!!...

W tym wersecie z pewnością jest dużo PRAWDY, ale bez Twojej interpretacji PRAWDA zawarta w tym tekście nie wyjdzie poza ramy tego tekstu, bo PRAWDĄ jest myśl tam zawarta, a nie sam tekst, który PRAWDĄ sam w sobie być nie może, gdyż PRAWDA płynie nie na mocy słów Lucypera, ale sam Lucyper jest PRAWDĄ zawartą w słowach, które są zapieczętowane w III Oddziale Lucas Banku w Sandomierzu.
Rozumiesz?

Pn lip 07, 2008 9:24
prawdaa napisał(a):
[...] człowiek to błąd wiary, który jest składany do grobu dla niewiary – w „nic”, tylko w przeciw Nieba i bez przeczenia tylko dla piekła.
I piekło wiecznie musi wierzyć – w nic, tylko w swój sprzeciw dla „nalanej wody w kufrze” i bez przeczenia tylko w swój ogień i wieczne wylewanie łez !!!...

W tym wersecie z pewnością jest dużo PRAWDY, ale bez Twojej interpretacji PRAWDA zawarta w tym tekście nie wyjdzie poza ramy tego tekstu, bo PRAWDĄ jest myśl tam zawarta, a nie sam tekst, który PRAWDĄ sam w sobie być nie może, gdyż PRAWDA płynie nie na mocy słów Lucypera, ale sam Lucyper jest PRAWDĄ zawartą w słowach, które są zapieczętowane w III Oddziale Lucas Banku w Sandomierzu.
Rozumiesz?

ja rozumiem ;-)

Pn lip 07, 2008 11:53

ja rozumiem ;-)

Kto ma uszy, niechaj słucha! ;-)

Pn lip 07, 2008 13:46

można by sektę założyć.

Pn lip 07, 2008 13:52

ale prawdaa stworzył niezłą mitologię...

można by sektę założyć.

Taka prawda...

Pn lip 07, 2008 13:54
Abecadło to jest Bóg. A sztuka ustawienia abecadła w pismo do czytania i rozmawiania, należy do różnicy wiary najwyższego rozumu Pana Boga, który jest pośrednikiem wiary Boga Ojca i przeciw wiary Lucypera. I wyższego rozumu od wiary – już nie ma!

Antymateria, która jest pierwotnym duchem, istniała przed zaistnieniem materii, która jest wtórnym ciałem.

Kufer ze łzami Boga Ojca był zakazany tajemnicą, bo w kufrze była zamknięta i przerwana wiara, bo wyższego rozumu od wiary Boga Ojca już nie było!

Lucyper, gdy otworzył zakazany kufer, już dalej nie mógł wierzyć przerwaną wiarą w siebie dla Boga Ojca, tylko już musiał wierzyć wtórną, odwrotną wiarą w swój sprzeciw dla Boga Ojca. - Tak więc Lucyper po otwarciu kufra kufra, już nie mógł wierzyć swoją, pierwotną wiarą w coś dla Boga Ojca, tylko musiał wierzyć wtórną przeciw wiarą – w nic, tylko w swój sprzeciw dla Boga Ojca i bez przeczenia miał już w sobie wtórną wiarę w jedno piekło!
Przed Niebem nic nie istniało i Lucyper w nic nie mógł uwierzyć, tylko musiał w swój sprzeciw dla Nieba i antymaterii i bez przeczenia tylko w swoje piekło i we wtórne istnienie materii!

Biznes plan
Przedsięwzięciem moim jest wydawanie gazety (tygodnika) pt. „ Prawda Absolutna”. Tematyka i wiedza gazety zmieni całkowicie światopogląd i bieg historii. Obecna „wiara” Kościoła, skostniały dogmatyzm i kłamliwa religia przejdzie do baśni i bajek, że „Bóg stworzył człowieka”.?
Człowiek niewierzący boską wiarą w siebie Boga, tylko diabelską wiarą w swój sprzeciw dla Boga – przestanie istnieć!!!
Humanitarne ukrywanie złoczyńców przed prawem kary śmierci – przestanie istnieć! Kara śmierci stanie się świętym przykazaniem!
Gazeta będzie edukacją dla nowej wiary i egzekwować będzie winę wiary zawartej w dekalogu Kościoła.

Prawda Absolutna

Jak czytasz moją treść, tak ją rozumiesz i wierzysz w to dla siebie i nie ma problemu. A gdy nie rozumiesz, bo nie wierzysz w to co czytasz dla siebie, tylko w swój sprzeciw dla mnie, to Twoja niewiara i niezrozumienie jest Twoim problemem w interpretacji i edukacji.
Bo moja myśl jest wiarą interpretowaną w Twój rozum... Bo moja myśl interpretuje „wiarę” Lucypera dla wiary w rozum człowieka.
Człowiek to błąd natury, czyli błąd wiary, który jest składany do grobu w „nic, tylko w przeciw”. I piekło wiecznie musi wierzyć – w nic, tylko w swój sprzeciw dla Nieba i bez przeczenia w swoje piekło!
Moja myśl idzie śladem wiary nieznanej jeszcze dla ludzkości i stąd nie możesz w krótkich tekstach na forum pojąć mojej myśli.
Po to będę wydawał gazetę, by dokładnie interpretować wiarę w rozum, czyli duszę w ciało. Póki nie ma jeszcze gazety, to Ty masz sobie tłumaczyć tak, jak Ty to rozumiesz... I widzę ROB, że dobrze sobie radzisz i masz główkę nie od parady.
Rozwiązuję kod: [...] człowiek to bład natury, który jest składany do grobu dla niewiary – w nic i nieboszczyk, który w grobie leży, w nic nie wierzy, bo jest niewiarą w nic, tylko w przeciw Nieba i bez przeczenia – nieboszczyk w grobie służy tylko dla piekła! Myślę, że to zrozumiałeś... Materialne ciało człowieka w grobie nie daje już żadnego przekazu dla antymaterialnej duszy Boga Ojca w antyświecie zbudowanym z antymaterii. I ciało martwego człowieka, który jest w grobie, jest niczym dla Boga Ojca, tylko przeciw wiarą służącą tylko dla Lucypera w jednym piekle! ROB podaj swój adres emailowy i wyślę Ci nr konta bankowego, bo trzeba działać! Myślę, by Lukas Bank był patronem mojej gazety...
Niewierny: Moja myśl jest prowadzona transcendentalnie i nie mam wyboru do innej opcji myślenia. Gdy zacznę wyrażać dla Ciebie swoją myśl w sposób normalny i bez stylu, to nie uwierzysz dla mnie i w siebie, bo Twoja myśl odejdzie od rozumu i staniesz się nienormalny. A nie o to mi chodzi byś stał się wariatem i wylądował w szpitalu dla obłąkanych. Pojąłeś? - A jak nie pojąłeś, to i tym lepiej dla Ciebie i dla Twego zdrowia.
Prawda Absolutna

Cz lip 10, 2008 13:38
zbanowany na stałe

Cz lip 10, 2008 13:43

I widzę ROB, że dobrze sobie radzisz i masz główkę nie od parady.

dziękuję :oops:

Cytuj:
Rozwiązuję kod: [...] człowiek to bład natury, który jest składany do grobu dla niewiary – w nic i nieboszczyk, który w grobie leży, w nic nie wierzy, bo jest niewiarą w nic, tylko w przeciw Nieba i bez przeczenia – nieboszczyk w grobie służy tylko dla piekła! Myślę, że to zrozumiałeś...

Teraz to jest jasne jak słońce!
Trzeba było tak od razu...

Cytuj:
ROB podaj swój adres emailowy i wyślę Ci nr konta bankowego, bo trzeba działać! Myślę, by Lukas Bank był patronem mojej gazety...

Poczekaj jeszcze, nic na szybko, bo co nagle, to po Diable (Lucyperze).
Muszę jeszcze bardziej zgłębić Prawdę, ale potrzebuję trochę mocniejszego towaru, bo jeszcze wszystkiego nie pojmuję do końca.

Cytuj:
Niewierny: Moja myśl jest prowadzona transcendentalnie i nie mam wyboru do innej opcji myślenia. Gdy zacznę wyrażać dla Ciebie swoją myśl w sposób normalny i bez stylu, to nie uwierzysz dla mnie i w siebie, bo Twoja myśl odejdzie od rozumu i staniesz się nienormalny. A nie o to mi chodzi byś stał się wariatem i wylądował w szpitalu dla obłąkanych. Pojąłeś? - A jak nie pojąłeś, to i tym lepiej dla Ciebie i dla Twego zdrowia.

Myślę, że Niewierny zrozumiał już, że cała siła przekazu zawarta jest w głębi, a nie w samej treści.
pozdrawiam
Rob

Cz lip 10, 2008 16:29
Po dwóch miesiącach czekania od mego wniosku, który złożyłem w Lukas Banku we Wrocławiu. Otrzymałem negatywną odpowiedź, która jest przeciwwiarą Lucypera dla mojej wiary Boga Ojca. Przeciw wiara Lukas Banku nie jest powodem dla mego pokoju, tylko jest pretekstem do rozpętania wojny o wiarę, z winy niewiary w Boga Lukas Banku. Bo wyższego rozumu od wiary już nie ma, to Słowo! Bo wyżej od wiary to już jest niewiara w nic, tylko w przeciw mego słowa to błąd wiary! Lukas Bank nie przyznał się do swojej winy wiary i odmówił dla mnie zapłacenia kary w postaci bezzwrotnej pożyczki.
Prawda Absolutna

Mój adres i dane osobowe
tylko do wiadomości Lukas Banku
Szanowny Panie,
Zespół Obsługi Spraw Klienta otrzymał Pana pismo z wnioskiem o udzielenie bezzwrotnej pożyczki w wysokości 100 000, 00 zł.
W odpowiedzi z przykrością informujemy, że LUKAS Bank S.A. nie posiada w swojej ofercie bezzwrotnej pożyczki gotówkowej. W związku z tym nie możemy przychylić się do Pana prośby. Dodatkowo informujemy, że jeśli jest Pan zainteresowany aktualną ofertą LUKAS Banku S.A. Prosimy o kontakt z naszą placówką bankową. Jeżeli ma Pan dodatkowe pytania np. o wysokość miesięcznej raty, wysokość otrzymanej pożyczki, promocje, jakie oferuje LUKAS Bank, bądż wyraża Pan chęć orzyjęcia naszego Agenta finansowego prosimy o kontakt pod numerem LUKAS linii 0 801 330044.
Jednocześnie zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby usługi świadczone przez Bank były wysokiej jakości. Jeśli jednak zachowanie pracowników było niewłaściwe – przepraszamy.

Monika Sokólska
Konsultant d.s. obsługi Klienta
i podpis

Pn lip 14, 2008 12:45
Po dwóch miesiącach czekania od mego wniosku, który złożyłem w Lukas Banku we Wrocławiu. Otrzymałem negatywną odpowiedź, która jest przeciwwiarą Lucypera dla mojej wiary Boga Ojca. Przeciw wiara Lukas Banku nie jest powodem dla mego pokoju, tylko jest pretekstem do rozpętania wojny o wiarę, z winy niewiary w Boga Lukas Banku. Bo wyższego rozumu od wiary już nie ma, to Słowo! Bo wyżej od wiary to już jest niewiara w nic, tylko w przeciw mego słowa to błąd wiary! Lukas Bank nie przyznał się do swojej winy wiary i odmówił dla mnie zapłacenia kary w postaci bezzwrotnej pożyczki.
Prawda Absolutna

Mój adres i dane osobowe
Szanowny Panie,
Zespół Obsługi Spraw Klienta otrzymał Pana pismo z wnioskiem o udzielenie bezzwrotnej pożyczki w wysokości 100 000, 00 zł.
W odpowiedzi z przykrością informujemy, że LUKAS Bank S.A. nie posiada w swojej ofercie bezzwrotnej pożyczki gotówkowej. W związku z tym nie możemy przychylić się do Pana prośby. Dodatkowo informujemy, że jeśli jest Pan zainteresowany aktualną ofertą LUKAS Banku S.A. Prosimy o kontakt z naszą placówką bankową. Jeżeli ma Pan dodatkowe pytania np. o wysokość miesięcznej raty, wysokość otrzymanej pożyczki, promocje, jakie oferuje LUKAS Bank, bądż wyraża Pan chęć orzyjęcia naszego Agenta finansowego prosimy o kontakt pod numerem LUKAS linii 0 801 330044.
Jednocześnie zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby usługi świadczone przez Bank były wysokiej jakości. Jeśli jednak zachowanie pracowników było niewłaściwe – przepraszamy.

Monika Sokólska
Konsultant d.s. obsługi Klienta
i podpis

Pn lip 14, 2008 12:46

Mój adres i dane osobowe

Skoro Twoje dane osobowe są tylko do wiadomości Lucas Banku, to nie podawaj imienia i nazwiska konsultanta tegoż banku. (proszę moderatorów o usunięcie imienia i nazwiska konsultanta. Teraz jest serwis "nasza-klasa" i inne, więc lepiej dmuchać na zimne).

Prawdaa, zauważ, że to nie konsultantka odmówiła Ci pożyczki bezzwrotnej. Ona jest tylko pracownikiem!
Ona po prostu wykonuje polecenia zarządu Lucas Banku.
I to właśnie ten zarząd jest pod mocą działanie Lucypera.
Lucyper strzeże informacji, które sam zapieczętował przed wiekami w LB mocą zarządu, stąd ta odmowa pożyczki. On się boi, żeby Prawda nie ujrzała światła dziennego, bo wie, że gdyby LB udzielił Tobie tej pożyczki, to całe zakłamanie o Lucyperze, jako Aniele Światłości wyszłoby na jaw, na stronicach Twojej gazety.

ps.
Myślę, że już powoli można zamykać ten wątek, bo użytkownik "prawdaa" nie odnosi się bezpośrednio do swoich adwersarzy. Takie gadanie na dłuższą metę nie ma sensu.
Chociaż... ja nie mam nic przeciwko, żeby pisał dalej, przynajmniej jest jakieś oderwanie od wszystkich tematów w kółko tu poruszanych. Tematy generalnie są tożsame, tylko każdy pod innym tytułem.

ps.2
Prawdaa, a nie myślałeś nigdy, żeby założyć swojego bloga, gdzie mógłbyś co jakiś czas pisać o tym, czym jest Absolutna Prawda?
Skoro odmówili Ci pożyczki, to chyba teraz jest najlepszym rozwiązaniem.
Obiecuję, że ja będę jednym z pierwszych gości na Twoim blogu.
Dasz linka do bloga w swoim podpisie i już pareset osób masz na "dzień dobry".
A jak będzie duże zainteresowanie, to mógłbys potem jakąś stronę internetową otworzyć.
www.prawdaabsolutna.pl/com/org
To miałoby większy zasięg niż gazeta, bo globalny!
Jak sądzisz?

Pn lip 14, 2008 18:09
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona