Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest So sie 16, 2025 23:30

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
 Nergal i jego choroba...czyżby droga powrotna do Kościoła ? 
Autor Wiadomość

Post Re: Nergal i jego choroba...czyżby droga powrotna do Kościoł
Wojtek ale szalejesz w tym temacie ,z czego to wynika z chęci czy niechęci do Nergala jam ciekawe :o :?:

Śr wrz 22, 2010 16:36

Wojtek, ty naprawdę napisałeś do śmiertelnie chorego człowieka taki list? I ty pouczasz o miłości, szacunku do drugiego człowieka itp.? Ty to serio zrobiłeś? Powiedz, proszę, że to tylko taka przenośnia.

Śr wrz 22, 2010 17:08
zbanowany na stałe

Post bo nie lubie glupoty i połinteligentów
Ja nie mam niechęci do nergala .Ja jestem nawet za nergalem chyba nie kumasz, o czym ja pisze, Jestem tylko przeciwko głupocie zarówno tych, ( co niektórych, którzy sie wypowiadają na tym forum - mieniąc sie "wierzącymi" jak przeciwko głupocie półinteligentów ( tez, co niektórych), którzy mówiąc o nergalu mówią o nim nie wiedząc, o czym mówią i o kim mówią, czyli tez przeciwko głupocie. w sumie 
Nergal jak nergal jak miliony innych być może śmieje się i z jednych i drugich tak samo i zbija kasę a wy towrzycie forum o nawróceniu nergala . Otwórzcie Jeszce forum o nawróceniu 100 Miłonów ludzi wymieńcie z imienia i nazwiska przechodniów na ul, marszałkowskiej i tez będzie dobrze:):)
Reasumując jestem przeciwko g l u p o c i e i półinteligencji
Ja do nergala nic nie mam do momentu aż nie będą mi sie podobały jego wypowiedzi – lub światopogląd jego samego o czym mogę tylko podyskutować i nic ponadto .
Na razie jakby Nergal nie zabiera głosu, bo pewnie nic nie ma do powiedzenia w tych tematach  I się śmieje, że jest szum o nim u tzw. ludzi ‘wierzących, „ których zdanie mu dokładnie „wisi”
Nie znam muzyki, Nergala bo mnie ona nie interesuje, Nie znam nawet historii Nergala
Czytałem jego wywiady z ciekawości tylko i doszedłem do wniosku ze nie ma tam nic, co świadczyłoby o jego „jakiejś” ideologii oprócz paru wyświechtanych frazesów w stylu „chcę być wolny „ niezależny etc.
Istotnie zdziwiłem się trochę, że to takie dziwnie i osobliwe ze on chce być wolny, bo to chyba normalne dla normalnych ludzi, ale nie przywiązywałem do tego większej wagi, ponieważ jestem zdania ze to wszystko to działania wyłącznie obliczone na zwiększenie zainteresowania jego osobą.W końcu Doda jest w tym specjalistką . I dodam ze to tez mi nie przeszkadza, bo ma prawo robić w okol siebie szum żeby zarabiać kasę a dlaczego nie jak znajduje rzesze półgłówków, dla których już sam fakt, że ktoś myśli jest niewiarygodnym osiągnięciem życiowym wartym docenienia 
Kwestie wypowiadania się na tym forum traktuje hobbystycznie. Mam na to czas w przerwach miedzy radami nad. bo może ktoś z tych idiotów zacznie myślec :):):)
No, bo jak można dla przykładu ocenić „wierzącego, który na forum zastanawia się czy odprawić gregoriankę za Nergala czy inny typ usługi z kościoła kupic :):):)i jawnie pisze ze się własnie nad zastanawia nad tym. Czyli dowodzi dokładnie swojej głupoty i niezrozumienia sensu własnej wiary, nie zna pokory etc etc
Powinien nic nie pisać i jak chce się pomodlić i nie chwalić się tym i koniec . Bo podobno jego wiara jest dla niego a nie na pokaz czyz nie ??:):):) - istna farsa jednym slowem ( i co mają pomyslec o wierzących inni ludzie czytając takie idiotyzmy - odpwoeidz mi :):):) )
To tylko przykład ograniczenia drugiej strony medalu żebyś nie myślał ze jestem stronniczy.
Głupota występuje po obu stronach i trzeba ja tępić. Problem tylko w tym, ze to jest zazwyczaj syzyfowa praca, ponieważ żaden idiota nie wie ze jest idiota a na pewno tego faktu nie będzie akceptował
PRZEWAGA NERGALA NAD INNYMY WYPOWIADAJACYMI SIĘ NA TYM FORuM JEST JEDNAK BARDZO DUZA :
1.ON PRZYNAJMNIEJ MYSLI
2.PRZNAJMNIEJ CZYTA ŻEBY MEIC ROZEZNANIE
3. PRZYNAJMNIEJ DBA O KASOTWÓRCZY SZUM W OKÓL SIEBIE
4. posiada inteligencje daleko przewyzszającą rzekomych „wierzących „ (co niektórych wypowiadających się na tym forum

Śr wrz 22, 2010 17:54
zbanowany na stałe

eovina powiedz mi co konkrtenie jest napisane niestosiwnie do chorego smiertelnie człowieka .któremu zycze z całego serca i powaznie powrotu do zdrowie
wypisz konkrtenie zdania z mojej wypowiedzi które mogłyby go urazic czekam

wszytko co pisze to pisze więc nie rozumiem dlaczego pytasz nielogicznie czy napisalem to co widzisz ze napisałem

jesli cos jest napisane to oznacza ze jest to oczywista oczywistość mówiąć językiem kolokwialnym

i nie potrzeba w tym momencie zadawac retorycznych pytan - rozumiesz ???? czy rozjasnić

odnoszę wrażenie że tak czytacie co tu jest napisane jak poszerzacie swoją wiedzę na temat swojej wiary

czyli po łebkach

Śr wrz 22, 2010 18:03
zbanowany na stałe

EOVINA ja puczam o miłosci ?? ja nie jestem od pouczania moja droga .Wskaż w moich listach gdzie pouczam o milości

Śr wrz 22, 2010 18:05

Post Re: bo nie lubie glupoty i połinteligentów
WOJTEKK1514 napisał(a):
No, bo jak można dla przykładu ocenić „wierzącego, który na forum zastanawia się czy odprawić gregoriankę za Nergala
czy inny typ usługi z kościoła kupic :):):) i jawnie pisze ze się własnie nad zastanawia nad tym.
Czyli dowodzi dokładnie swojej głupoty i niezrozumienia sensu własnej wiary
W tym się akurat z tobą zgodzę, bo gregoriankę odprawia się w "trochę" innych okolicznościach.
//chyba że "życzliwi" katolicy liczą na jego szybkie kopnięcie w kalendarz...

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Śr wrz 22, 2010 22:53

Wojtusiu ,co ty wyprawiasz w tym ciemnym temacie ,tosz tu post na poście pod postem leży twój,ty wariacie co ty robisz ,ty się zastanów nad swoim jestestwem :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Cz wrz 23, 2010 7:03
zbanowany na stałe

antoniusz musisz jednak sie leczyc . nic nie rozumiesz . Jesli dla ceibie temat jest ciemny to sam juz wiesz jaka jasnoscią jesnes ty :):):) Jestes 100% dowodem na poprawnosc tego co napisalem
Nergal powinien sie cieszyc jak widzi takich "inteligentnych chrzescijan" jestes woda na mlyn poulistycznej "ideologii" Nergala . A to że sa tylko moje posty swiadczy tylko o tym ze nikt tu nie ma nic do powiedzenia w wiekszosci przypadków

Cz wrz 23, 2010 7:59
zbanowany na stałe

elbrus a z czym sie akurat nei zgadzasz co napsialem bo to ze sie zgadzasz to jest normlane i oczywiste dla wszytkich . Edukacyjna wartosc ma jednak to z czym sie nei zgadzasz wiec czekam :):)

Cz wrz 23, 2010 8:00

WOJTEKK1514 napisał(a):
elbrus a z czym sie akurat nei zgadzasz co napsialem
1.Nie zgadzam się z twoją formą wypowiedzi
(post pod postem w przeciągu kilku minut przy pominięciu opcji Edytuj (w prawym górnym rogu)).
Moderatorzy za takie działania przydzielają ostrzeżenia, więc nie traktuj tego jako personalnego ataku.
2.Nie zgadzam się z twoim odnoszeniem się do innych osób w sposób z-góry-krytyczny,
bez próby zrozumienia wypowiedzi adwersarzy (którzy czasem się z tobą zgadzają ).
3.Nie zgadzam się z takim podejściem do sprawy
(Nergal się z was śmieje - nie krytykujcie go, bo on - w przeciwieństwie do was - myśli,
ale tak na marginesie uważam go za świra).
Nie wiem czy ty go popierasz czy zwalczasz.
WOJTEKK1514 napisał(a):
Edukacyjna wartosc ma jednak to z czym sie nei zgadzasz wiec czekam :):)
Nie wiem o jakiej edukacyjnej wartości mówisz, więc nie wiem czy się z nią zgadzam czy nie zgadzam.
Piszesz tak zawile, że ciężko się z tobą kłócić. :-)

(Proverbs 18:17)

Słuszna decyzja podjęta z niesłusznych powodów może nie być słuszna.
(Weatherby Swann)

Ciemny lut to skupi.
(Bardzo Wielki Elektronik)

Cz wrz 23, 2010 8:21
zbanowany na stałe

teraz rozumiem. To co pisze jest dla ciebie zawile - przyznam sie ze spodziewaem sie takiej odpowiedzi . Jest to do przyjecia .masz prawo sie nie zagdzac i ja to szanuje . Problem tylko w tym ze jesli cos jest dla Ciebie zawile to najprawdopodobniej nie rozumiesz co piszę więc trochę idiotycznie jest sie nei zgadzac z czyms czego sie nei rozumie ale to juz kwestia moze nie dla Ceibie.
czy nergal jest swir czy nie tego nie wiem wiec byłbym ostrozny do momentu az z nim bym nie rozmawiał . Jest dla mnie tanim populistycnzym grajkiem tyle moge o nim powiedziec .Co oczywiscei nie oznacza ze nie mysli i nei ma glowy do interesów .

Cz wrz 23, 2010 8:31

Wojtek ,masz jakieś niespełnienia ,bije to z twoich postów na kilometr ,i oczywistą jest sprawą to ,że to Ty jesteś tutaj przykładem w tym temacie jeżeli chodzi o mądrość i tworzenie czegoś z niczego lol666.Chyba szybko piszesz ,żeby zostać jak najszybciej docenionym za swoją wypowiedź ,bo błąd na błędzie koniem galopującym błąd pogania ojojojojoj wylecz mnie Wojtek proszę Wojtusiu :shock: :idea: :DTo wszystko co żeś napisał w tym temacie to można streścić tak naprawde w jednym dłuższym poście.

Cz wrz 23, 2010 8:36
zbanowany na stałe

szkoda mi czasu zeby dyskutowac z Toba.Podaj konkrtenty przyklad na to ze jakies niespelnienia bija z mojej wypowiedzi ;):) moze mnie osiwecisz :):):)
i podaj konkret jesli rozumiesz co to jest konkret - czyli dowod na poparcie twoich slow bo narazie tylko plywasz

Cz wrz 23, 2010 8:39

ale jakich słów ,nie będe Ci mówił o co chodzi ,bo sam to wiesz ,a w tym temacie powiedziałem o Nergalu jedynie to ,że ma swój ugruntowany światopogląd ,ma swoją filozofie życiową i jest inteligentny ,ma swoją jakąś duchowość mimo ,że nie lol katolicką ani w jej duchu,a co do tematu to moge jedynie powiedzieć ,że całkiem możliwe jest to ,że właśnie za podarcie Biblii i kpienie sobie ze wszystkiego co stworzył Bóg otrzymał kare w postaci właśnie białaczki i teraz w łóżku ave satan według obliczeń moc szatana vs moc Boga nie pomoże.

Cz wrz 23, 2010 8:44
zbanowany na stałe

1. nie ma swiatoogladu - oferuje publice tani zlepek kilku oczywistych prawd a to róznica - żeby sie sprzedac
2. filozofie zyciowa ma kazdy glupia lub mądrzejsza to nie nowość

Cz wrz 23, 2010 8:51
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona