bo nie lubie glupoty i połinteligentów
Ja nie mam niechęci do nergala .Ja jestem nawet za nergalem chyba nie kumasz, o czym ja pisze, Jestem tylko przeciwko głupocie zarówno tych, ( co niektórych, którzy sie wypowiadają na tym forum - mieniąc sie "wierzącymi" jak przeciwko głupocie półinteligentów ( tez, co niektórych), którzy mówiąc o nergalu mówią o nim nie wiedząc, o czym mówią i o kim mówią, czyli tez przeciwko głupocie. w sumie
Nergal jak nergal jak miliony innych być może śmieje się i z jednych i drugich tak samo i zbija kasę a wy towrzycie forum o nawróceniu nergala . Otwórzcie Jeszce forum o nawróceniu 100 Miłonów ludzi wymieńcie z imienia i nazwiska przechodniów na ul, marszałkowskiej i tez będzie dobrze:):)
Reasumując jestem przeciwko g l u p o c i e i półinteligencji
Ja do nergala nic nie mam do momentu aż nie będą mi sie podobały jego wypowiedzi – lub światopogląd jego samego o czym mogę tylko podyskutować i nic ponadto .
Na razie jakby Nergal nie zabiera głosu, bo pewnie nic nie ma do powiedzenia w tych tematach I się śmieje, że jest szum o nim u tzw. ludzi ‘wierzących, „ których zdanie mu dokładnie „wisi”
Nie znam muzyki, Nergala bo mnie ona nie interesuje, Nie znam nawet historii Nergala
Czytałem jego wywiady z ciekawości tylko i doszedłem do wniosku ze nie ma tam nic, co świadczyłoby o jego „jakiejś” ideologii oprócz paru wyświechtanych frazesów w stylu „chcę być wolny „ niezależny etc.
Istotnie zdziwiłem się trochę, że to takie dziwnie i osobliwe ze on chce być wolny, bo to chyba normalne dla normalnych ludzi, ale nie przywiązywałem do tego większej wagi, ponieważ jestem zdania ze to wszystko to działania wyłącznie obliczone na zwiększenie zainteresowania jego osobą.W końcu Doda jest w tym specjalistką . I dodam ze to tez mi nie przeszkadza, bo ma prawo robić w okol siebie szum żeby zarabiać kasę a dlaczego nie jak znajduje rzesze półgłówków, dla których już sam fakt, że ktoś myśli jest niewiarygodnym osiągnięciem życiowym wartym docenienia
Kwestie wypowiadania się na tym forum traktuje hobbystycznie. Mam na to czas w przerwach miedzy radami nad. bo może ktoś z tych idiotów zacznie myślec

:):)
No, bo jak można dla przykładu ocenić „wierzącego, który na forum zastanawia się czy odprawić gregoriankę za Nergala czy inny typ usługi z kościoła kupic

:):)i jawnie pisze ze się własnie nad zastanawia nad tym. Czyli dowodzi dokładnie swojej głupoty i niezrozumienia sensu własnej wiary, nie zna pokory etc etc
Powinien nic nie pisać i jak chce się pomodlić i nie chwalić się tym i koniec . Bo podobno jego wiara jest dla niego a nie na pokaz czyz nie

:):):) - istna farsa jednym slowem ( i co mają pomyslec o wierzących inni ludzie czytając takie idiotyzmy - odpwoeidz mi

:):) )
To tylko przykład ograniczenia drugiej strony medalu żebyś nie myślał ze jestem stronniczy.
Głupota występuje po obu stronach i trzeba ja tępić. Problem tylko w tym, ze to jest zazwyczaj syzyfowa praca, ponieważ żaden idiota nie wie ze jest idiota a na pewno tego faktu nie będzie akceptował
PRZEWAGA NERGALA NAD INNYMY WYPOWIADAJACYMI SIĘ NA TYM FORuM JEST JEDNAK BARDZO DUZA :
1.ON PRZYNAJMNIEJ MYSLI
2.PRZNAJMNIEJ CZYTA ŻEBY MEIC ROZEZNANIE
3. PRZYNAJMNIEJ DBA O KASOTWÓRCZY SZUM W OKÓL SIEBIE
4. posiada inteligencje daleko przewyzszającą rzekomych „wierzących „ (co niektórych wypowiadających się na tym forum