Moje odpowiedzi są pogrubione:
1. - skąd czerpiesz wiedzę na temat radia maryja?
a - prasa
b - internet
c - telewizja
d - inne (jakie?)
A nie zapomniałeś o takim źródle jak samo RM, a poza tym pozostałe media Rydzyka

Zapomniałeś.
2. - z jakiej prasy czerpiesz swoja wiedzę na temat radia maryja
a - dziennik
b - rzeczpospolita
c - gazeta wyborcza
d - dziennik polski
e - fakt
f - superekspres
g - nasz dziennik
h - inne (jakie?) tygodniki
3 - w jakiej telewizji sledziesz wiadomości związane z radiem maryja
a - trwam
b - telewizja publiczna
c - polsat
d - tvn
e - inne (jakie?)
5 - czy uważasz podane przez media, które sledziesz, wiadomości o radiu maryja za prawdziwe?
Nie widzę tutaj prawidłowości. Niektóre są wyssane z palca, inne całkiem prawdopodobne.
6 - w jaki sposób weryfikujesz prawdziwosć tych wiadomości
Porównuję kilka źródeł. Gdy kilka pisze to samo, jest większe prawdopodobieństwo że piszą rzeczy mogące być prawdą.
7 - czy konfrontujesz te wiadomości z wiadomościami przekazywanymi przez medialny koncern redemptorystów (radio maryja, tv trwam, nasz dziennik)
Włączam RM - owszem. Ale gazetek czy TV nie oglądam spod ich znaku.
8 - czy nie widzisz sprzeczności w udzielaniu odpowiedzi tak na pytanie czy "ojciec rydzyk musi odejsć" z udzieleniem odpowiedzi nigdy na pytanie "czy słuchasz radia maryja"
Nie, nie widzę. Jestem członkiem Kościoła, którego wizerunkowi o. Rydzyk w sposób dla mnie oczywisty nie raz szkodził.
9 - czy twoim zdaniem róznice światopogladowe i ideologiczne mogą wpływać na ocenę radia maryja w innych redakcjach?
Tak. Szczególnie, gdy RM posiada takie zaplecze potencjalnych wyborców...
ps. Politycy (i nie tylko) światopoglądy, ideologie a także partie zmieniają jak rękawiczki.
10 - czy opierając sie na zdaniu innych uwazasz, że podjąłeś całkowicie wolny i subiektywny wybór odpowiadając własnie w taki sposób na zadane o radio maryja pytania z przytoczonych wczesniej ankiet
Tak.
11 - czy twoim zdaniem kreowany we wrogo nastawionych rdakcjach - obraz radia maryja może być obrazem przerysowanym i nieprawdziwym?
Przerysowanym - jak najbardziej, czasami. Ale nie powiem, że nieprawdziwy.